III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zawsze ważyłam się na czczo, dziś po śniadaniu stąd moje zdziwienie
Anemii nie mam, wyniki wszystkie w normie
Ja mam przeczucie po wczorajszym poście, że u Amicizi coś się ruszyłoMoże Jasiu uparciuch w końcu się dał namówić
plemniczka, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z Wami i niestety Jas uparciuch nadal w brzuszku
mialam w nocy dosc silne skurcze ale nieregularne i za krókie meczyly mnie od 3-6 a potem pozwolily zasnac i spalam do 12ale jak wstalam to czuje ze moj brzuch jest inny i lekko pobolwewa, moze w konvu się rozkręci... mam nadzieję
a ciekawe co u Yennefer chyba ma na dzisiaj termin a dawno sie nie udzielała?rubi67, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholerka a myślałam, że moja intuicja jest niezawodna
Trzymam kciuki żeby coś się dziś rozkręciło w końcu
Powiem Wam, że dla mnie poród był bardzo odległy, ale dziś zaczynam 32 tydzień i zaczęłam sobie uświadamiać że to tuż tuż... A tak niedawno robiłam test i jak zaczęłam przebywać na forum ciążowym to pamiętam, że wówczas Lalita była chyba w 10 tygodniu ciążyale ten czas leci...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:17
-
sla.s wrote:Amicizia no właśnie nie wiem, opraciuch z niego niesamowity. W sumie nie spieszy mu się chyba na taką pogode wychodzić jak ma cieplutko
Ale to chyba 100% facet, bo oni tacy wygodni właśnie sąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2013, 13:14
-
plemniczka wrote:aaaa Ami i mnie zawiodla intuicja... hehe
o ktorej masz wizyte?
ja nie mam na godzine, moja lekarka przyjmuje od 14 do 18 ale my jezdzimy tak na 17 bo njapierw mam KTG przed wizyta, więc jest jeszcze szansa ze nie dotre. Mialam znowu z 2 skurczewłąsnie sobie kąpiel szykuje
a co do zelów ja uzywalam lacibios femina protecta, a teraz wlasnie bede stosowac lacibios femina pregna. U mnie sie psrawdzil ten pierwszy wiec mysle ze ten drugi tez powinienplemniczka, Ana27 lubią tę wiadomość