III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczynki udało nam się powoli przygotować kącik dla małej i teraz wszystko się wietrzy na maxa jeszcze troszkę pracy przed nami ale damy radę teraz już pozostały same detale
Póki co pokoik pomalowany i tam stoi łóżeczko i wózek ale w grudniu przeniesiemy łóżeczko do nas do sypialni a pokoik będzie czekał aż mała podrośnie
Margotka87, justa24, Tinka85, aher, Asiulka83, moni_c, Blondi22, Marysia0312, Kropka, Lilka, Ana27, Amicizia, Lalita2710, rubi67, pasia27, ;oniqa, JEDRNA5, michaela, MamaMadzia, welurka, Miriam, megan8 lubią tę wiadomość
-
marzycielka 29 jaki to wózek ? firma i model? bo wpadł mi w oko
pokoik śliczny
ja jeszcze nawet farby wybrac nie moge bno nie wiem co bedzie
w domu juz mam 3letnia Zuzie
wiec musze przyznac ze imie ladne wybralas;) pozdrawiam :*
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Nina wrote:Lilka ale Ci dobrze, ja marze o czekoladzie z orzechami:-) na koniec ciąży mam zachcianki jak nigdy dotąd!
pasia27 lubi tę wiadomość
-
blueberry wrote:Zmobilizowałam się i pakuję torbę do szpitala. Brakuje mi klapek, muszę kupić
No i jeszcze jedna rzecz, nie wiem co wziąć jako koszulę do porodu
Co Wy bierzecie? T-shirt męża ledwo tyłek mi zakrywa, poza tym on nie ma nic takiego "zużytego" co nie szkoda byłoby wziąć do szpitala. A ta koszula do porodu to później będzie się nadawać do prania i dalszego noszenia? To może wezmę jakąś swoją koszulkę nocną?
heh też się nie spodziewałam, a trochę brudna była zwłaszcza od malego jak mi go polorzyli.
blueberry lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:No dziewczynki udało nam się powoli przygotować kącik dla małej i teraz wszystko się wietrzy na maxa jeszcze troszkę pracy przed nami ale damy radę teraz już pozostały same detale
Póki co pokoik pomalowany i tam stoi łóżeczko i wózek ale w grudniu przeniesiemy łóżeczko do nas do sypialni a pokoik będzie czekał aż mała podrośnie
Pokoik prześliczny. My jesteśmy w trakcie remontu, mam nadzieję że nasz maluszek nie będzie się zbytnio spieszył i zaczeka do grudniamarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jutro mam wizytę i dowiem się jakie wyniki mam, m.in. krzywa cukrowa. Mam nadzieję, że nie będę musiała powtarzać
Porozmawiam z nią raz jeszcze o porodzie czy na pewno zgadza się na cc. Trzymajcie mocno kciuki za pozytywne wieści. I w sumie nie wiem dlaczego mimo, że jutro wypada mi równy 28 tydzień wpiszą mi w karte 27 -,- Kiedy zwróciłam babce na to uwagę powiedziała, że gdyby wpisywała tak jak chce to wyszłoby że jestem 41 tygodni w ciąży. Myślicie że powinnam jeszcze raz zwrócić jej uwagę?
-
Margotka87 wrote:marzycielka 29 jaki to wózek ? firma i model? bo wpadł mi w oko
pokoik śliczny
ja jeszcze nawet farby wybrac nie moge bno nie wiem co bedzie
w domu juz mam 3letnia Zuzie
wiec musze przyznac ze imie ladne wybralas;) pozdrawiam :*
Kochana wóżek firmy x lander no imię bardzo nam się podobałoi wygrało z Julią
-
Tinka85 wrote:Pokoik prześliczny. My jesteśmy w trakcie remontu, mam nadzieję że nasz maluszek nie będzie się zbytnio spieszył i zaczeka do grudnia
Zaczeka na bank ja juz byłam mega zmęczona tym malowaniem sprzątaniem i pudłami przenoszonymi z kąta w kąt nareszcie wita powoli ład i porządek -
Ja dziś mam mega ssanie non stop jeść mi się chce uciekam robic kolację moim chłopakom a później kąpiel i do łóżka .
Wczoraj się zdołowałam na maxa żylaki posypały się na maxa i zaraz po porodzie jak tylko stanę na nogi czeka mnie zabieg bo noga wygląda tragicznie a pytałam gina to zastrzyki z tego clexanu mam brać nawet do 6 tyg po porodzie. Powiem wam że mam ich dosyć mimo tego że mój kochany mąż robi je mega delikatnie ale co z tego jak ja na widok igły i strzykawki już panikuję . -
marzycielka29 wrote:No dziewczynki udało nam się powoli przygotować kącik dla małej i teraz wszystko się wietrzy na maxa jeszcze troszkę pracy przed nami ale damy radę teraz już pozostały same detale
Póki co pokoik pomalowany i tam stoi łóżeczko i wózek ale w grudniu przeniesiemy łóżeczko do nas do sypialni a pokoik będzie czekał aż mała podrośniemarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
marzycielka29 śliczny pokoik!!
bardzo mi się podoba. Mam ten sam model przewijaka tylko zielony, bo u nas stawiamy na zieleń - lepiej komponuje się z naszym pokojem, który będziemy dzielić w trójkę
Ja właśnie spałaszowałam budyń czekoladowytak mnie naszła ochota, że musiałam wysłać męża do sklepu
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Marzycielka super pokoik
Amicizia, ze Ty jeszcze chodzisz z brzuchemOby dziś albo jutro się u Ciebie ruszyło
Ja znowu byłam 24 godz. w szpitalu na kontroli ciśnienia - w piątek nasz wielki dzień - wywołanie porodupasia27, Amicizia, Blondi22, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
sla.s wrote:Dziewczyny jutro mam wizytę i dowiem się jakie wyniki mam, m.in. krzywa cukrowa. Mam nadzieję, że nie będę musiała powtarzać
Porozmawiam z nią raz jeszcze o porodzie czy na pewno zgadza się na cc. Trzymajcie mocno kciuki za pozytywne wieści. I w sumie nie wiem dlaczego mimo, że jutro wypada mi równy 28 tydzień wpiszą mi w karte 27 -,- Kiedy zwróciłam babce na to uwagę powiedziała, że gdyby wpisywała tak jak chce to wyszłoby że jestem 41 tygodni w ciąży. Myślicie że powinnam jeszcze raz zwrócić jej uwagę?
Lekarka wpisuje Ci skończone tygodnie. Jutro skończysz 27 tydzień a zacznie się 28.