III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny, przekazuje radosną nowine od Amicizi.
Ami urodzila Jasia!!! niestety musiala byc cesarka. Jas jest kochany, wazy 3750, mierzy 54 cm, kiedy Ami bedzie juz na silach przekaże wiecej informacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 22:34
Martynika, michaela, Lilka, Ana27, ;oniqa, m_f, aher, aiwlys, Asiulka83, Kleopatra, MamaMadzia, Perełka, blueberry, anilorak, Lalita2710, Lula_w, marzycielka29, megan8, Rucia, Selena, rubi67, Tinka85, Kropka, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Kurde tak mi coś się wydawało, ze Ami miała cesarkę, za długo sie nie odzywała!!
Ale super, że z głowy już ma to czekania i teraz ma zdrowego Jasia:))) I patrzcie jak to czasem bywa, nie da się porodu zaplanować niestety, miała rodzić w wodzie a tu CC, eh!
Rubi, 100 lat:))))))))
rubi67, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, przygotowujemy się do tego psychicznie tyle miesięcy! A tu i tak wyjdzie po swojemu. I to bardzo szybko, w porównaniu do całej ciąży. Trochę bólu będzie ale potem zaraz o tym zapomnimy:)Co ma być to będzie, a będzie w końcowym efekcie i tak dobrze bo będzie dzidzius:))
plemniczka, michaela lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. my lezymy w szpitalu zlapaly mnie dzisiaj silne bole brzucha a ze musialam sie zglosic dzis do mojej gin z wynikami to przy okazji mnie zbadala. okazalo sie ze szyjka sie skraca i lezec skierowanie do szpitala i czekamy:-( taka tu cisza wszyscy spia a ja sie martwie i nie zasne ani na minute
-
magdziunia, spróbuj się nie denerwować, jesteś teraz w szpitalu pod opieka lekarzy. zadbają o to, żeby wszystko było dobrze. pamiętaj ze my już na końcówce... jeszcze troche i będziemy chciały by szyjka się skróciła. teraz lez, odpoczywaj,bo parę tygodni szyjka ma być jeszcze zamknięta . będzie dobrze.... jesteśmy z Tobą
-
dziekuje kochane jestescie. troche spokojniejsza jestem w szpitalu tylko mi tu chrapia:-P nie wiem ile ma cm ale wierze ze bedzie dobrze nie ma wyjscia. akurat wozek odebralismy dzisiaj i juz mu sie chyba spieszylo troche do niego. Ami gratuluje:-*
Amicizia lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:P,S. Właśnie wcinam upragnione Laysy:P Ale chyba już się od nich odzwyczaiłam bo jem i jem i nie ubywa ich:P
00:50 godzina właśnie zjadłam pół paczki crunchipsów paprykowychdla zdrowotności popiłam dwoma szklankami soku pomarańczowego, dobranoc
michaela lubi tę wiadomość