III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpieszę z wieściami.
Amicizia wczoraj urodziła Jasia przez cc. Mały waży 3750g oraz 54 cm długi. Jak będzie miała więcej sił to się do Was odezwieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 07:34
michaela, Lalita2710, Miriam, JEDRNA5, marzycielka29, Amicizia lubią tę wiadomość
-
blueberry wrote:00:50 godzina właśnie zjadłam pół paczki crunchipsów paprykowych
dla zdrowotności popiłam dwoma szklankami soku pomarańczowego, dobranoc
blueberry lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny tez macie wrażenie ze teraz na końcówce dupa rośnie niemiłosiernie ?? ja mam takie zachcianki na słodkie ze nie umiem się powstrzymać ale okrutnie mnie dręczą wyrzuty sumienia
i potem mam przez to zwalony humor wrr błędne kolo
rubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Welurko nic sie nie martw, ja wstałam i od razu zjadłam 3 kostki czekolady deserowej, bo lubie hehhe, ledwo oczy otworzyłam i juz musiałam ja zjeśćna oniec mam zachcianki na słodkie, ze to jest jakiś szok!
Teraz idę na jakies zdrowe śniadanie, bo jestem głodna:-) -
Amiciziu cieszymy się że wkońcu synuś z Tobą czekamy na foto
)
Magdziunia nie martw się wszystko będzie dobrze)
Lula... ja w 32 tyg łożysko miałam jeszcze w 1 fazie nie pomogę... bo teraz przy usg (starym sprzęcie nic mi nie mówiła) Ale z tego co słyszałam że łożyska różnie się starzeją itd Więc nie martw się ,a w razie wątpliwości zapytaj lekarza...
6 grudnia to mi przewidują 3 osoby (wkońcu to termin według usg) haha
Ale ja pracuję powoli nad rozpakowaniem:P zobaczymy z jakim skutkiem i kiedyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 10:04
Lula_w, kotek27, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Rubi sto lat!
Magdziunia nic się nie martw, ważne, że jesteście z dzidziem pod kontrolą
(do szpitala polecam kupno stoperów do uszu- błoga cisza i nic Cię nie rozprasza)
Miłego dnia dziewczynyU mnie słoneczko wychodzi i tak fajnie jasno za oknem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2013, 10:01
rubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
welurka wrote:Dziewczyny tez macie wrażenie ze teraz na końcówce dupa rośnie niemiłosiernie ?? ja mam takie zachcianki na słodkie ze nie umiem się powstrzymać ale okrutnie mnie dręczą wyrzuty sumienia
i potem mam przez to zwalony humor wrr błędne kolo
tylko felerne było) to poczułam po co to wszystko gromadzę - piękna amortyzacja
pozatym moze ze wzgledu na duzy brzuch to moze dobrze bo byśmy leciały do przodu za bardzo
Lula_w, Perełka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:NIe martw się nie jestes sama, ale jak się ostatnio pode mna złamało krzesło (nie nie nie od ciezaru
tylko felerne było) to poczułam po co to wszystko gromadzę - piękna amortyzacja
pozatym moze ze wzgledu na duzy brzuch to moze dobrze bo byśmy leciały do przodu za bardzo
Także tak ma być- to dla bezpieczeństwa naszego;P jakoś trzeba to sobie wytłumaczyć
Nina, welurka lubią tę wiadomość