III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
sla.s super kołyska:)) No i pewnie nie ma co przyzywczajac do bujannia bo potem bedziesz musiala tylko to robić żeby uspokoić maluszka:)
Blueberyy super kącik. Komoda jest i stoi:P Przewijak też mam taki:P tzn to ikeowe okrycie:D
A tam widzę jeszcze jakieś gadżety, chmurka z Błażejekiem:P Będziecie zawieszać?
a teświatełka świecą cały czas czy jak się je włącza?Fajna sprawa. -
Ana chmurka będzie wisieć najprawdopodobniej dopiero jak Błażejek będzie spał już w normalnym łóżeczku. Albo ewentualnie jak rozpakuję przewijak to zobaczę czy pasuje chmurka nad komodą
Światełka są ledowe, włącza/wyłącza się je naciskając
Ana27 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:ja właśnie oglądam przewijaki mam taki twardy ale zastanawiam się czy nie kupić czegos takiego miałabym gdzie trzymać różne przybory dla małej
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20045205/
na allegro jest dużo do wyboru tych przewijaków, ceny trochę wyższe ale wyglądają na bardziej stabilne
mu kupiliśmy twardy na łózeczko by móc przenosić np do lazienki po kapieli bo z takim mebelkiem dodatkowym w łazience trudno by było się poruszać -
Od dłuższego czasu oglądam sie za kołyskami . Sla.s czy mogłabyś wysłać jakieś namiary na zakup , albo napisać co to za model chociaż, bo bardzo mi się podoba :>
-
Kocur wrote:Od dłuższego czasu oglądam sie za kołyskami . Sla.s czy mogłabyś wysłać jakieś namiary na zakup , albo napisać co to za model chociaż, bo bardzo mi się podoba :>
chyba ta:
http://allegro.pl/milly-mally-kolyska-sweet-mellody-2013-i3694051941.htmlKocur lubi tę wiadomość
-
Lilka, ja tez uwielbiam Dzem
Chodzenie po schodach to zly pomysl, kolana mnie bola niestety...
Slka, kolyska cudna i kacik bluberry tez fajowy !
Moja niunia kolyski nie bedzie miala, mam tylko taki lezaczek - bujaczek, mysle ze w tym bede uspiac z jakas ksiazka w reku albo na forum z Wami a noga bede bujac bujaczekhihi
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Super kołyska i kącik dla Waszych synków!
Tak sobie dzisiaj myślę, że dziewczyny, które urodziły jednak się wykruszają z forum, wiadomo rewolucja i nowe obowiązki...i tak myślę czy my też w grudniu się pożegnamy? mam nadzieję, że czasem zaglądniecie na inne wątki:-)? -
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:06
Lula_w, Lalita2710, moni_c, ;oniqa, Lilka, michaela, Ana27, Suzy Lee, megan8, blueberry, MamaMadzia, Matylda36, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Lilka RUbi,a powiedźcie mi bo gadam z kumpelą i pytała mnie czy mam jakieś oznaki samooczyszczenia organizmu... czyli mdłości ,biegunka ,wymioty... bo ona miała w obu ciążach...
Nina będzie bosko jak już wszystko sobie zrobicie;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 20:35
Nina lubi tę wiadomość
-
Lalita wydaje mi sie ze ja tak
Wczoraj zwymiotowalam..i ciagle biegam do kibelka
poza tym zauwazylam ze brzucho spadlo nizej
Niewiem na ile to moja wyobraznia a na ile czyszczenie sie organizmu ale przemiany materii to ja napewno takiej nie mam
ogarnelam chate nawet podloge umylam nie na kolanach bo chyba bym juz na nich zostalahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
To może coś się ruszy u ciebie... skoro takie objawy... Tym bardziej że jakieś wymioty się pojawiły..
Mi dziś cały dzień coś jeździ po jelitach ,ale wypróżniam się normalnie... .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 21:05
Lilka lubi tę wiadomość