III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina dziewczyny ktore urodzily udzielaj sie na watku pielegnacja i to nawet czesto
ja tez o tym myslalam ze moze sie z fejsbukujemy hihi albo zalozymy jakis watekchcialabym utrzymac ten kontakt
Dzieki forum te 9 miesiecy byly naprawde fajne i przyjemne i uwazam Was za swoje kumpele..
Moj M sie smieje bo co chwile mowie ze moja kolezanka urodzila
on na to ze nie wiedzial ze tyle z nich bylo w ciazy
Dzieki forum poznalam Stokrotke :)z ktora sie widujemy i kumplujemyNina, blueberry, Stokrotka84, rubi67 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lalita jezdzilam regularnie !!!!
super atmosfera swietne koncerty i bardzo fajny bar osiedlowy naprzeciwko
My jezdizlismy jeszcze do Tychow :)nawet mam zdjecia z Mackiem i reszta :)To byly czasytam krolowal blues
rubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Hej dziewczyny wchodze dzis na forum a tu takie zmiany no no ladnie
ja dzis mialam wizyte u lekarki...i szyjki prawie juz nie mam
maly jest bardzo nisko...i stwierdzila ze moga sie rozne rzeczy stac na dniach...abym chociaz wytrzymala do konca miesiaca...od dwoch dni mam tak spuchniete stopy ze mialam dzis problem zalozeniem adidasow...zrobila mi dzis wymaz na GBS i jest ujemny jeden plus...i papiery juz na becikowe....aaa i mam cisnienie kontrolowac jak wzrosnie to jechac odrazu do szpitala.....
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Halo halo staram si nadrobic
Bylismy na USG podobno wszystko ok a wrecz idealnie. Róza 3kg wazy, o mamo - to do ilu dobije za te 3 tygodnie! Szyjka mieknie zaczyna sie ustawiac centralnie, ale nie otwiera sie jeszcze.Pani doktor okreslila warunki do rodzenia jako bardzo dobre.... i przypuszcza ze do terminu powinnysmy sie z porodem uwinąć
oby!
Ana27, Lula_w, Nina, marzycielka29, aiwlys lubią tę wiadomość
-
Super Michaela, dobre wieści:)) I Róża też waży swoje hehehe:)))
Nina, super sypialnia na poddaszu:))) Jak tam urządzicie to będzie przecudnie:))
A ja jestem ZA dalszym rozmowom i konttaktom:))) Wiaodmo, moze nie bedziemy aż tak aktywne jak teraz ale na pewno nadal będziemy utrzymywać kontakt:) I ja już wiem, ze bede miała mnóstwo pytań po porodzie, a to o karmienie, a o jakas chorobę, która mże się przyplątać i o milion innych rzeczy:))michaela lubi tę wiadomość
-
No to fajnie dziewczyny,tez jestem za tym aby w nowym swiecie z dzidziusiem znalezc jednak czas dla siebie i dla Was na forum mamuskowym;-) tematy beda krazyc pewnie w kolo kupek,zebow,karmienia,ale chetnie posluchsm Waszych rad i pomyslow,jednak co dziecko to inny przypadek;-)
p.s. pomalu urzadzamy nasz domek z poddaszem:-) ns dodatki i drobiazgi przyjdzie czas,teraz musi dac sie zyc:-)Ana27 lubi tę wiadomość
-
Widzę Nina że nie jestem sama. Mój synek na USG w czwartek 14.11. (35t1d) miał wymiary podobne do Twojego:
BPD 9,81 cm - wymiar na 40t1d!
HC 34,07 cm
AC 31,99 cm
FL 7,12 cm
waga 3056g +/- 446g, a w piątek na innym aparacie waga wyszła prawie 3300g. Więc zobaczymy jak to będzie faktycznie. Mój lekarz na razie nic nie wspomina o cc.
Nina, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Dziewczyny powiem wam że w sobotę mierzyłam brzuch na wysokości pępka było 94 cm a dziś 97 cm no w takim tempie to ja ładnie gruba będę
.
idziemy równo dzień w dzień ,ja mam 110 na wysokości pępkamarzycielka29 lubi tę wiadomość
-
Tinka85 wrote:Widzę Nina że nie jestem sama. Mój synek na USG w czwartek 14.11. (35t1d) miał wymiary podobne do Twojego:
BPD 9,81 cm - wymiar na 40t1d!
HC 34,07 cm
AC 31,99 cm
FL 7,12 cm
waga 3056g +/- 446g, a w piątek na innym aparacie waga wyszła prawie 3300g. Więc zobaczymy jak to będzie faktycznie. Mój lekarz na razie nic nie wspomina o cc.jakby byli mniejsi to byśmy miały się dopiero czym przejmować hehe, też zauważyłam, ze co sprzęt i lekarz, to inny pomiar wychodzi...
-
nick nieaktualny