III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle mi narobiłyście ochoty w tym momencie na te gołąbki i kluseczki mmm.
Ah wy niedobre!
Ja bardzo często łapie się na tym, że mam "zapotrzebowanie" na barszcz. I zaczynam się zastanawiać czy nie ma na to wpływu też to, że mam spadek żelaza. Póki co posprzątałam, ogarnęłam co miałam do ogarnięcia i za 15 minut wychodzę. Zdam relacje jak wrócę o ile nie zasne, bo przez te nocne pobudki czuje się niesamowicie niewyspana.
-
Dzis wielki dzien hihi termin
Nie odbieram telefonow..nie odpisuje na sms ..obudzilam sie o 5 i teraz odsypiam..
Zjadlabym golabka o takja bardzo czesto jadlam barszczyk czerwony mniamii z uszkami
a dzis zrobie kurczaka ze szpinakiem i tagiatelle w sosie smietanowym
mozna dodac ser i suszone pomidory
jest pyszny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 11:41
rubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja ost miałam ciągotę do szpinaku więc zrobiłam penne ze szpinakiem i serem:P
Ja dziś fast-foodowo ,kupuję roladę ustrzycką ,kroje na grubsze kawałki w jajku bułcei na patelnie i do tego fryteczki
A co tam wiem co jem:P bo sama robię
Bóle w nocy rzadsze ,ale intensywniejsze... bóle okresowe
Czy wy też tak macie że po wstaniu z łóżka twardnieje wam brzuch w sensie w nocy??
-
Dziewczeta, moja Laura tez na swiat sie nie spieszy. Juz po KTG, zapis w normie i bez skurczow. Kolejne KTG w poniedzialek, no chyba ze wczesniej cos by sie dzialo to mam jechac na izbe, lekarz powiedzial ze jak do 2 grudnia nie urodze to wywolywanie lub cc.
-
a ja dzis kompletnie nie mam pomysłu na obiad ale moze pójde na łatwize i zrobie rybę z frytkami
póki co walcze ze sprzataniem , ide myć lodówkę
dziewczyny ja sie juz drugi dzien źle czuje, brzuch mnie pobolewa, ciągle mi niedobrze, cokolwiek zjem zaraz mnie na wymioty bierze ;/ ta końcówka faktycznie jest ciężka
lilka i rubi ie obijać mi sie tam tylko cisnąć dzieciaczki -
Lilka wrote:Rubi zaczynam sie obawiac ze bedzie grudniowe
zobaczymy co mi w pn powiedza..mam taka cichutka nadzieje ze urodze do pn..tutaj tak.lekko do tego podchodza
Ja tez mam wrazenie ze bedzie grudniowe... Chyba od dzis zaczne codziennie sie kochac z mezemNo trzeba probowac wszystkiego
-
Mowisz..moj M jest rozlozony poraz kolejny wiec nic z tego :(mlody bryka w brzuszku nie wydaje sie byc nieszczesliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2013, 12:24
rubi67, welurka lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Laski ale mam lenia i brak motywacji do działania najchętniej to poszła bym spać ale co z robotą
zjadłam pierniki ładne wyrzuty sumienia mam oby tylko zgaga mnie nie piekła bo wczoraj była tragedia.
-
Ale narobiłyście mi smaku tymi waszymi propozzycjami obiadowymi:P
Mnie sie jednak nie chce iść do sklepu, pojdziemy potem na wieksze z M ja wroci, ja nie jezdze juz samochodem, pierdziele. Zreszta ostatnio jakk placilam OC zorientowalam sie ze pzeglad był do pazdziernika:D Tzn M powiedział, żebym sobie sprawqdziła, tak to bym oo tym zapomnialla. Ale my kobiety chyba tak mamy:P
Chyba zrobię teraz na obiad kotlety jajeczne. Jakoś mnie wzięło na jajka, a mamy ze wsi od M babci:P Także też wiem co jemm heheh
Rubi, ty też jesteś z UK?Hmm chyba nie:P bo długo coś Cie trzymają po terminie, że prawie po 2 tyg chcą dopiero wywoływać. W Pl to już chyba niespotykane.
I coś jak tak patrzę teraz ostanio na te nasze porody forumowe, to zapowiada się tendencja do przenoszenia maluszków po terminie:P
Żadna się nie wyłmuje przed:Prubi67 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja jestem w 35 tygodniu ciąży , jest to moja 2 ciaża , i lekarz mnie bardzo przestraszył powiedział że mam 1 cm rozwarcia do tego skurcze doszły , poszłam do drugiego lekarza zeby sprawdzić , a ten mi mówi że rozwarcia nie widzi tylko szyjka jest pulchna , nie wiem co mam o tym myśleć ,biorę magnez i no spe , za tydzien na wizyteanita