III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalita2710 wrote:Nienormalna mi polecała żona mojego taty właśnie ciepłe okłady w miejsu powstania tych twardnień ,a potem zimną z zamrażalki kapusta..
Nie ty pierwsza i nie osttania. Dasz radę i już będzie co raz lepiej z karmieniem. Każdą z nas to pewnie spotka.
To dobrze że synuś przybiera.
U nas cisza ( osttanio Kropka urodziła i Amicizia ) nie wiem czy kogoś pominełamto tuż tuż
michaela lubi tę wiadomość
-
Aher ja mam jedną starą do porodu. I 2 koszule nowe więc biorę 3:)myślę że styknie...
Nienormalna powiem ci że póki nie rozpocznie się akcja... porodowa to jeszcze niedowierzanie hihihih
No Asiula ty super wyglądasz
Madzia to super że wszystko ok;) Synusiowi z reguły podobni do mamusiów:P potem się zmieniają;PP hihihWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 20:12
Asiulka83, michaela lubią tę wiadomość
-
Ja też planuje zapakować 3 koszule i osobną do porodu.
Tak w ogóle mam zamiar w niedzielę zacząć pakowac torbę do szpitala choć pozostało mi kupić parę rzeczy z kosmetyków no ale zawsze mogę je dopakować. -
Ja mam 3 koszule zapakowane....i w razie czego koszulke na ramiaczkach.....ps. Kochane jestecie ale teraz napuchnieta nie wygladam juz tak ladnie hehe
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Ja też mam skończone 30 wiosen i za pół roku 31 mi stuknie :p
U mnie w szpitalu do samego porodu daja swoja koszule a potem potrzebne sa niby dwie swoje do karmienia..aczkolwiek jest informacja,że jak komuś zabraknie to dają szpitalną do karmienia również..Moja torba już od dawna spakowana i czeka -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Jestem po wizycie u pani doktor. Mam rozwarcie na 2 palce, dostaliśmy przyzwolenie na małe co nie co, po którym mam nadzieję pędzić na porodówkę. Z resztą sama pani doktor powiedziała, że powinno puścić bez problemu
Miłego weekendu wam życzę.Lalita2710, HOPE83, michaela, Ana27, ;oniqa, plemniczka, moni_c, Suzy Lee, aiwlys, juicca, blueberry, rubi67, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość
-
Rucia to trzymamy kciuki!!!
)))
Dziewczyny, a ja po zakupach, masakra istna, niby noc zakupów ale aż takich mega przecen nie było a ludzi za to tyle jakby za darmo wszystko rozdawali!!! Hehehehe
Zakupiłam parę ciuszków z CA, sukienke jednak wziełam L:P Chyba jednak cycki mi urosły:P M już nie było więc z głupa wzięłam L, przymierzam i dobra! hehehehehe Także na święta będzie:P
No ale do rzeczy. Wychodzę z przymierzalni a tam kolejka do kas hmmm na godzinę stania, na długość 3/4 sklepu, a wiaodmo C&A nie są małymi sklepami:P Poszłam zatem do kas i trochę "udałam głupa"i zapytałam, czy są może kasy pierwszeństwa?
:D:D hehe Uprzejma pani za ladą odp., że nie ma ale skasuje mnie poza kolejnością
Mój M mówił, że obserwował reakcję ludzi i jakaą baba jedna się burzyła. Dobrze, że tego nie widziałam bo bym jej coś miłego powiedziała:P
I faktycznie -40% w rossmanie na kolorowe kosmetyki, super, zakupiłam podkład, za który zapłaciłam 35zł a kosztował 60zl:D Lubię takie zakupy:P
No ale niestety takie wycieczki po galerii nie działają na Brunia i nawet żadnego skurcza jeszcze dziś nie miałam... Magnezu nie biorę chyba od tygodnia jak nie więcej i nic. a brałam 6tabsów dziennie! i miewałam twardnienia is kurcze. a teraz jak nie biorę to sie wszystko unormowało.
Bądź tu człowieku mądry:)Lilka, Rucia, aher, Lula_w, Nina, blueberry lubią tę wiadomość
-
o podoba mi się, ja biorę muzykę z american beauty - ale tę której nie ma na płycie ze ścieżka dzwiękowa - thomasa newmana, muzyke philipa glassa. muzyke do dzienników motocyklowych,Ry Cooder - Paris, Texas http://www.youtube.com/watch?v=X6ymVaq3Fqk, zobaczymy co będzie lepiej "wchodzić"
Lalita , będziesz tego słuchac na słuchawkach czy jak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 21:06
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Miechela nie na płytkę nagrałam bo są urządzenia na salach
w jednej jest chyba usb ,ale nie bd ryzykować płyta zawsze wejdzie.
Biorę ogólnie bo może być tak że muzyka będzie ostatnią rzeczą jaką chcę w tej chwili... ale wole mieć niż nie mieć...michaela lubi tę wiadomość
-
Ja to znowu jestem w gorącej wodzie kąpana, taka muzyka chyba podczas porodu by mnie denerwowała, w sensie jej spokój bo miałabym wrażenie, że wszystko się spowalnia heheheh choć nie wiem, mam tylko takie wyobrażennie;p Prędzej coś szybszego bym posłuchała bo bym pomyślała, że to przyśpieszy całą akcję
:P
-
Rucia Ty szczesciaro
Ana super fajnie ze udaly Ci sie zakupy to zawsze poprawia humor
Ja tez mam muzyke ale niewiem czy nie bedzie tak ze bedzie mi bardziej dzialac na nerwy niz pomagac..tak mi przeszlo przez mysl.Ana27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
nick nieaktualnymichaela wrote:lalita to chyba o słowo które chodzi za mną od jakiegoś czasu - niedowierzam... że to już, że naprawdę będę rodzić....
Niedowierzanie może też się pojawić nawet jak już dostaniecie malucha na ręce i caly ten peirwszy dzień/dni
michaela, Ana27 lubią tę wiadomość