III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymichaela wrote:dziewczyny coś jakby czuje przeziębienie nadciągające.. to bardzo zły moment na to... Jakies pomysły jak sie mu wywinąć?? (tylko bez czosnku
)
na zatoki niezawodny sinupret
rutinoscorbin
woda z cytryna
maliny
leżenie
herbata
michaela lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Miechela nie na płytkę nagrałam bo są urządzenia na salach
w jednej jest chyba usb ,ale nie bd ryzykować płyta zawsze wejdzie.
Biorę ogólnie bo może być tak że muzyka będzie ostatnią rzeczą jaką chcę w tej chwili... ale wole mieć niż nie mieć...
Ana, to masz mocny temperament:) ja jednak mam wrażenie że będzie tyle adrenaliny przez sam fakt tego co sie dzieje, że taka muzyka ma szanse wyrównać emocje do oczekiwanego poziomu i pomoze skupic się na oddechach, a jak nie to może przyda sie potem na poporodowej sali zeby np nie syszeć tego czego słyszeć się nie chce -
Suzy Lee wrote:Nienormalna,.. odciagaj laktatorem tylko tyle zeby sobie ulżyć nie wiecej, bo bdziesz miała jeszcze wiecej.
piję już nawet szałwię, na obniżenie laktacji ale średnio to pomaga. -
A ja mam takie zachcianki na koniec,ze szok!tak mi sie chcialo lodow z Grycana,ze pojechalam i zjadlam rozek firmowy! cala ciaze tak nie mialam i nawet dupy bym nie ruszyla nawet jak cos mi sie chcialo,a teraz zachowuje sie jak jakas opetana hehe,ale tlumacze sobie,ze to ostatnie takie zwchcianki,bo potem nie eiem kiedy do swiata wyjde;-)aw sklepach tyle fajnych rzeczy np w reserved,ale nic nie kupuje teraz,bo juz bez sensu,poczekam na styczen i wyprzedaze
Ana27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Nina, po skopiowaniu linka jest napis, ze zawartość chiwlowo niedostępna, tak chyba się dzieje, jak masz zablokowane zdjęcia do publicznego oglądania:P
Może kliknij prawym w zdjęcie "pokaż obrazek" i potem skopiuj ten nowy link gdzie się otwiera:P
A oto ja hehehehehe
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/293882_2341708557990_22673773_n.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 22:34
Lilka, Nina, Asiulka83, MamaMadzia, aher, kaaasiaczek_, blueberry, ;oniqa, rubi67, Lalita2710, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:dziewczyny coś jakby czuje przeziębienie nadciągające.. to bardzo zły moment na to... Jakies pomysły jak sie mu wywinąć?? (tylko bez czosnku
)
nie jest to dobry moment i oby Ci się udało uniknąć przeziębienia. Mi się niestety nie udało. Od niedzieli wieczora mnie męczy, dziś byłam u lekarza drugi raz i niestety konieczny już jest antybiotyk bo zapalenie oskrzeli. Najbardziej dobija mnie ten okropny kaszel. Oby na tym się skończyło i udało mi się wyleczyć to cholerstwo jak najszybciej i żeby maluszek zaczekał aż mama będzie zdrowa -
Nina, cały czas wyobrażałam sobie Ciebie jako szatnko-brunetkę, a tu proszę! Szok:P Piękna blondyneczka:_)
A tak pyszna była pizza mmmmmm:P:P Choć specjalnie jej nie pamiętam, koleżanki zadbały dobrze o mnie w ten wieczór:P A to było hmm rok temu w lipcu:P Muszę odszukać gdzieś ten piękny fartuszek, teraz by się przydał, wyprofilowałby nieco figurkę
Nina, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:odciągałam i powiem ci, że mleko przestało lecieć , a guzy (z przestojami) były dalej
piję już nawet szałwię, na obniżenie laktacji ale średnio to pomaga.
to porobiły ci sie chyba zastoje miejscowe jak sa guzy a nie leci... jak mnie przedwczoraj - robiłam lekki masaz - goracy prysznic i oklad z zół szwedzkich 2 h -
jak ja se wspomne panieńskie , moja ciocia ( kilka lat starsza) noge skręciła haha tak szalała , dobrze że miałam miesiąc przed ślubem zdarzyła zdjąc szynę, ale zabawa była
Ana27 lubi tę wiadomość