III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Juicca oj tak, dobra zabawa w dobrym towarzystwie to super sprawa:) Mam nadzieję, że po urodzeniu dziecka nie zaniedbam tego elementu życia jakim jest "rozrywka"
Oczywiście na tyle na ile mi Brunio pozowli:) I kochane babcie, które zaopiekują się od czasu do czasu wieczorem synkiem:))
-
Tinka85 wrote:nie jest to dobry moment i oby Ci się udało uniknąć przeziębienia. Mi się niestety nie udało. Od niedzieli wieczora mnie męczy, dziś byłam u lekarza drugi raz i niestety konieczny już jest antybiotyk bo zapalenie oskrzeli. Najbardziej dobija mnie ten okropny kaszel. Oby na tym się skończyło i udało mi się wyleczyć to cholerstwo jak najszybciej i żeby maluszek zaczekał aż mama będzie zdrowa
-
Tinka85 wrote:nie jest to dobry moment i oby Ci się udało uniknąć przeziębienia. Mi się niestety nie udało. Od niedzieli wieczora mnie męczy, dziś byłam u lekarza drugi raz i niestety konieczny już jest antybiotyk bo zapalenie oskrzeli. Najbardziej dobija mnie ten okropny kaszel. Oby na tym się skończyło i udało mi się wyleczyć to cholerstwo jak najszybciej i żeby maluszek zaczekał aż mama będzie zdrowa
-
No ja tez mam taka nadzieję ze dzieciaczki Nasze , dadza Nam troszeczkę luzu na rozrywkę hehe , wiadomo że jak już troszke podrosną i będziemy mogły chociaz na godzinke dwie zostawic malucha pod opieką babci
Ja mam termin na końcówkę marca chociaz czeka mnie cesarka to pewnie jak lekarz powiedział 37 38 tydz a końcem maja czeka Nas wesele , w lipcu 50tka mamy tej kuzynki co ma ślub w maju , w sierpniu wesele we wrześniu następne a w pazdzierniku 18 mójej nast kuzynki... masakraaa pewnie w połowie będę miała dośc tych imprez.. no ale wszystko zależy od synusia , jak będzie , poza tym kasa kasa jeszcze raz kasa , kazda impreza wiąże się z kosztami -
No dokładnie, imprez się szykuje sporo ale z malutkim dzieckiem nigdy nie wiaodmo co wyskoczy:) U mnie w rodzinie teraz w gruniu 2 wesela rodzenstwa mojego M
Także na jedno na pewno nie pojdziemy bo jak:P Na drugie dzien przed sylwestrem takie przyjecie małe tylko, to pewnie się wybierzemy bo jest na miejscu, no ale wszystko zależy kiedy urodzę
W przyszłym roku też wesela 2:) Ale to pewnie w okolicach wakacji więc już bedzie dobrze:) No i chrzciny x2:P
-
Ana27 wrote:Nina, cały czas wyobrażałam sobie Ciebie jako szatnko-brunetkę, a tu proszę! Szok:P Piękna blondyneczka:_)
A tak pyszna była pizza mmmmmm:P:P Choć specjalnie jej nie pamiętam, koleżanki zadbały dobrze o mnie w ten wieczór:P A to było hmm rok temu w lipcu:P Muszę odszukać gdzieś ten piękny fartuszek, teraz by się przydał, wyprofilowałby nieco figurkę
No czasem nasze wyobrażenie sa zupełnie inne:-) ciekawe w sumie jak to działa? fajnie, ze się niektóre troszkę poznałyśmy:-)
Co do imprezek to były fajne czasy, ale teraz troszkę zmian przed nami, trzeba pamiętać, ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko i trzeba wychodzić do ludzi:-) -
O tak...panienski to bylo cos
myslalam ze posiedzimy pogadamy i wieczor sie zakonczy
j bylam w wielkim bledzie
dolaczyl do nas kawalerski z Wawy
i impreza sie rozkrecila na calego :)bylo swietnie!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 23:54
Ana27, juicca lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Nina wrote:
Co do imprezek to były fajne czasy, ale teraz troszkę zmian przed nami, trzeba pamiętać, ze szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko i trzeba wychodzić do ludzi:-)
Zgadzam się w 100%Podobnie jak w "brudno dziecko = szczęśliwe dziecko"
)
Nina, Lilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny rodze
leże sobie na porodówce rozwarciew na 3 palce ale nic na razie nie boli trzymajcie kciuki
Ana27, Nina, Lilka, michaela, jeju, MamaMadzia, blueberry, xcarolinex, Dorjana, vivien, plemniczka, Lula_w, ;oniqa, rubi67, Lalita2710, kaaasiaczek_, Matylda36, asienka28, aiwlys, juicca, maja2024, marzycielka29, Selena, Tinka85, HOPE83, yennefer, Perełka, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Chcialabym bardzo byc Madra Mama ktora bedzie umiala podejmowac dobre decyzje i nie zaniedba Meza i zwiazku
ktora bedzie potrafila cieszyc sie kazda chwila macierzynstwa nawet jesli nie bedzie kolorowo.Nasze zycie zostanie wywrocone do gory nogami juz za moment i mam nadzieje ze bede umiala sie w tym odnalezc..nie krzywdzac bliskich mi osob.wiem ze beda kryzysowe momenty ale najwazniejsze to sie wspierac i pozwolic sobie pomoc.
Nina, jeju, rubi67, juicca lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:dziewczyny rodze
leże sobie na porodówce rozwarciew na 3 palce ale nic na razie nie boli trzymajcie kciuki
Rucia Ty mnie nie denerwuj!hihi
Moze Twoje fluidy podzialaja na nas
Trzymam kciuki!!!
jeju lubi tę wiadomość
-
Lilko kochana, będą ciężkie dni, będą też błogie dni:))) I dasz radę na pewno znieść te ciężkie bo jesteś świadoma tego, że w życiu nie zawsze jest kolorowo:) Każda z nas da radę w nowym w sumie życiu bo z dzieckiem:) To już nie będzie to samo ale będzie jeszcze lepiej:)) Szczęśliwie, rodzinnie, jak tylko sobie to wypracujemy tak będzie:) Ja już nie mogę się doczekać!
Lilka, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Lilka mam Eutyrox 25 to chyba najmniejsza dawka?ja nigdy nie mialam problemow z tarczyca,konsultowalam to tel z moim ginem i mowi,ze w sumie juz lepiej nie brac,bo nie eiadomo jak zareaguje,a w 3 trymestrze norma Tsh jest ponizej 3,wiec sie mieszcze,dziecku juz nic nie grozi,dwa miesiace temu mialam 0,93 widocznie takie uroki koncowki ciazy...
-
Nom najmniejsza
spokojnie tarczyca czasem wariuje ja biore 75 ;p niedoczynnosc mam od lat.ale jest pod kontrola.przed ciaza bralam 50..gdy sie dowiedzialam bylam przerazona ze przytyje itd..bede miala wszystkie skutki uboczne i nie zajde e ciaze..na szczescie wszystko jest dobrze
sprawdzaj tarczyce regularnie..u bas bylo tak ze dowiedzialam sie o tym chorobsku zaraz na poczatku chorobska tsh mialam 3 w normie ale troche za wysokie na zajscie w ciaze i w ciagu miesiaca uroslo do 9
ale szybko spadlo po lekach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 00:28