III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia gratuluje;-).
Dziewczyny tyle ostatnio piszecie ze ledwo daje rade wszystko przeczytac.Ja tez mam niedoczynnosc tarczycy i dodatkowo chorobe hashimoto euthyroxu biore tylko 75 bo po wiekszej dawce zle sie czuje i mam czestoskurcz.
Apropo poloznej zadzwonilam do swojej ze szkoly rodzenia i powiedziala ze bedzie do nas przyjezdzac bo szkoda zebym musiala zrezygnowac po 2 zajeciach, wiec jestem zadowolona;-)
Porozmawialam troche z mezem wczoraj o tym moim aktualnym trybie zycia ze jest mi ciezko nie wytrzymuje tego lezenia od tygodnia a co bedzie potem jak zostalo jeszcze 6 tyg conajmniej. Pomoglo mi to powiedzial ze rozumie ale musze to zrobic dla synka naszego Roberta. Przeprowadzka mam sie nie przejmowac bo on da rade. Mam tylko przejrzec swoje ciuchy i papiery ale na lezaco wszystko mi da do lozka i tyle moge zrobic:-P.
Tak sobie mysle ze chyba naucze sie robic na drutach:-P z nudow -
Ja myślę że kucki i nogi trzrba mieć rozchylone tak samo jak skacząc na piłce nogi maks rozchylone...
Ruciu Serdeczne Gratulacje)) czekamy na relacje i zdjęcie
Odpoczywajcie :*
My w nocy serduszkowanie, ale póki co cisza... czuję mokrość ake pytanie czy to wydzielina czy może sączące sie wody... pare raxy mpcne bóle brzucha ,ale bez rewelki -
Robienie na drutach jest extra! Albo na szydelku
babcia Mojego M takie cudenka robi piekne aniolki na choinke sniezynki obrusy
ja kiedys zrobilam serwetke
i szal na drutach
Rubi bole okresowe i nieregularne skurcze..nic wiecej..wszyscy czekamy jak na szpilkachhttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Moje kochane ja wam powiem że nie ma szsns nie będe przed wami ja chce żeby do 6 grudnia wyszedł
jemu jest za dobrze tam już pow mężowi że to synuś mamusi i chce ją dla siebie hahah...
Ja wsxysyko co robię to żeby tak ur w terminie a nie czekać jak wy bidne..
Już Rucie przepuściłyśmy
A może jak nie bd chciały obrazimy sie to dzieciaczki wyjdą same))
-
Kupilam mamie bilety wczoraj :)byly w miare tanie
bedzie u nas na swieta :)fajnie
Oh niewiem kiedy my sie z maluchem do Pl wybierzemy..stres zwiazany z rykiem malego w samolocie brrr i te spojrzenia hihi ludzi bezcenne. Dlatego mi to nigdy nie robilo problemu bo wyobrazam sobie jaki to stres dla rodzicow..rodzinka by chciala zebys my przylecieli na swieta ale nie bylo takiej opcji..nie bede leciec do Pl w srodku zimy z niemowlakiem biorac pod uwage ze mieszkamy z M w 2 innych miastach i w tamtym roku jezdzilismy jak glupi w ta i z powroten a dystans jest 180 km zeby wszystkim dogodzic.oj nigdy wiecej.Lalita2710, Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
Michaela, a gdzie kupiłaś tę herbatkę? Może w aptece będzie. Muszę dziś się tam wybrać i kupić coś na to swędzenie w okolicahc intymnych. We wtorek bedę u gina to juz mu powiem, żeby coś przepisał profilaktycznie, ale póki co swędzi niemiłosiernie i muszę coś bez recepty zakupić jednak.
Myślałam nad kremem Clotrimazolum i jakieś globulki dopochwowe bez recepty kiedyś pisałyście ale zapomniałam nazwy, Lactovaginal???
Właśnie wyczytałam, że Clotrimazolum nie stosuje się jednocześnie z Lactovaginalem bo zwlaczają wzajemnie swoje właściwości. To czytam dalej co tu zkaupićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 09:42
-
Lilka wrote:Kupilam mamie bilety wczoraj :)byly w miare tanie
bedzie u nas na swieta :)fajnie
Oh niewiem kiedy my sie z maluchem do Pl wybierzemy..stres zwiazany z rykiem malego w samolocie brrr i te spojrzenia hihi ludzi bezcenne. Dlatego mi to nigdy nie robilo problemu bo wyobrazam sobie jaki to stres dla rodzicow..rodzinka by chciala zebys my przylecieli na swieta ale nie bylo takiej opcji..nie bede leciec do Pl w srodku zimy z niemowlakiem biorac pod uwage ze mieszkamy z M w 2 innych miastach i w tamtym roku jezdzilismy jak glupi w ta i z powroten a dystans jest 180 km zeby wszystkim dogodzic.oj nigdy wiecej.
Super, że się udało z tymi bieltami po taniości)) Właśnie szwagierka miała przylecieć na 2 śluby rodzeństwa M w grudniu na święta ale ich jest 4 i póki co koszt takiej wyprawy w tym świątecznym czasie wyniósłby ich ok 8 tyś zł. hehe także szkoda tyle kasy wydać moim zdaniem.
-
Ja kupilam za 400zl w obie strony ryainair :)moga byc miejsca stojace haha od 15grudnia-8 stycznia.bywalo ze placilismy za bilety po 2500 tys..bo wlasnie slub albo inne uroczystosci w sezonie..
Jest ok jak mozesz sobie wybrac termin wtedy szukasz najtanszej opcji a nie kiedy jestes zmuszona terminemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 09:45
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
-
No dokładnie, oni akurat przed samym 20 grudnia mieli przylecieć bo wtedy jest pierwsze wesele. Ale sama pukałam się w głowę, żeby specjalnie przylatywać 4-os rodziną i płacić tyle kasy, a to 10tyś niespełna wolałabm przeznacyzć na coś innego niż bilety:P A swoją drogą brat M też planując na chybcika wesele, nie pomyślał o tym, ze ja wtedy rodzę, albo, że siostra z rodziną musiałaby specjalnie przylecieć z Iralndii w okresie świątecznym proste i logiczne, ze bilety są mega drogie.
-
Ana, z teg co slyszalam to powinno sie unikac Clotrimazolum w ciazy, nie wiem czemu. Kup sobie Lactovaginal, one i tak przed porodem powinny byc wkladane co druga noc zeby poprawic cos tam w pochwie
Lilka, nie dziwiwe sie ze nie chcesz do Pl z noworodkiem, taka wyprawa to nie lada wyzwanie, rodzinka poczekaa, na wiosne przylecicieAna27, Lilka lubią tę wiadomość