III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucia gratulacje!
Rubi ah dziękuje za ten komplement o silnych kobietach haha!Ja jestem skorpionem
Co do zodiaku to u mnie będzie albo Koziorożec albo Wodnik (Koziorożec kończy się 19.01), a nie ja ustalam termin i może to i lepiej
Wodniki podobno straszne zmarzluchy!
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Lilka, moja najlepsza przyjaciolka jest Waga i kocham ja !
A ja jestem typowym skorpionem, klotliwym tez, ale tylko wtedy kiedy musze
Lalita, mysle ze Twoj synus wybierze sobie inna date - niepowtarzalna
Tez jadlam wczoraj frytki i potem mialam wyrzuty sumienia, zeby tego bylo malo podjadalam jakies niezdrowe prazynki, eh oby mala juz sie zbierala na ten swiat bo ja niebawem sie turlac bede ;/Lilka lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Rucia gratulacje!
Rubi ah dziękuje za ten komplement o silnych kobietach haha!Ja jestem skorpionem
Co do zodiaku to u mnie będzie albo Koziorożec albo Wodnik (Koziorożec kończy się 19.01), a nie ja ustalam termin i może to i lepiej
moj maz jest koziorozec, starszny z niego indywidualista, czasem sie smieje ze on ma swoj swiat - cos w tym jest
Wlasnie slucham Myslovitz - uwielbiam ich te stare nuty -
nick nieaktualnyRubi wczoraj oglądałam program, gdzie kobieta będąc w ciąży i chcąc urodząc jadła ostre, pikantne dania i w zasadzie pomogło.
Ale za cholere nie pamiętam nazwy programu, bo już na pół przytomna oglądałam
Co do Koziorożca mam jednego w rodzinie i faktycznie indywidualista strasznie do niego pasuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 11:01
rubi67 lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Rucia gratulacje!
Więc wiesz znaki są znakami ukazują nasz temperamant ,ale wychowanie , cechy nabyte ukazują jacy jesteśmy my;) Witam cie skorpionie;Drubi67 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż mojej chrzestnej jest Koziorożcem a ich córka ma teraz 10 lat. Współczuje jej bardzo, bo ojciec ją "musztruje" czasem się dziwie, bo mała cały czas ryczy, bo wszystko ma być tak jak tata powie, nie ma opcji się sprzeciwić. Nie uważam, że każdy taki jest ale niestety w tej rodzinie to jest przeje..
-
nick nieaktualny
-
Też makaron w ciąży uwielbiam;P
Tak ryż jakiś słodko-kwaśny na ostro np z ryżem:P
Albo jakąś zapiekankę na ostro;P
Lazzania ,leczo , może garnek chłopski : ziemniaki,kapusta biała poszatkowana ,kiełbasa ,papryka ( dodajesz potem przecier pomidorowy i doprawiasz) (lub kupujesz gotowy sos z winiary garnek chłopski)
Dużo pieprzu i będzie też ostre:P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Rubi no to od razu jak zobaczysz, że zaczyna się to co u mnie w rodzinie to lepiej ostro go nastaw.
Dlatego po dłuższym namyślę wolałabym żeby mały był zmarzluchem niż żeby był straszym indywidualistą
Postaram siezaraz sobie poczytam o strzelcu tak z ciekawosci
-
Witam
widzę, że astrologicznie się zrobiło na forum
mój mąż jest strzelcem, ja skorpionem i chyba dzięki jego łagodnemu charakterowi jesteśmy razemja wybucham z byle czego, on milczy i przemilczy i na końcu przytuli
strzelce są super
a tak poza tym to mam dziwne bóle brzucha, coś tak między biegunką a okresem i się z lekka przejęłam ...
Rucia- GRATULACJE))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 12:09
rubi67 lubi tę wiadomość