III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka wrote:Rucia Ty mnie nie denerwuj!
hihi
Moze Twoje fluidy podzialaja na nas
Trzymam kciuki!!!
Lilka hihihi ja tez przepuscilam kilka dziewczyn bedac juz na podium
Ale zobaczysz synek ci to wynagrodzi
Rucia trzymam kciuki za szybki porodWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 03:51
Lilka, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo 1:52 przyszedł na świat przez cc mój syn Leon. Waga 3180 długość 58 cm. 10 pkt.
plemniczka, szczessciara, Ana27, michaela, Lula_w, ;oniqa, Lilka, rubi67, MamaMadzia, kaaasiaczek_, Matylda36, asienka28, vivien, Nina, aiwlys, juicca, KaRa, marzycielka29, Selena, Tinka85, blueberry, Perełka, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:o 1:52 przyszedł na świat przez cc mój syn Leon. Waga 3180 długość 58 cm. 10 pkt.
Rucia jestes mega! powiedzialas ze urodzisz po wczorajszym seksie i tak sie stalomusisz zdradzic te pikantne sekrety na przyspieszenie akcji
I jaki dlugi twój syneczekGratuluje!
Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość
-
i ja tez mam niedoczynnosc tarczycy, wyszlo to dopiero po pierwszym poronieniu, niestety trafilam wtedy na niekompetentnego endokrynologa ktory przypisal mi za małą dawke leku i drugą ciąże tez stracilam... podobno przez tarczyce i za małą dawke leku. Tą ciąże od początku mam na wiekszej dawce Euthyroxu, co miesiąc robie badania i w zasadzie co miesiąc mialam zwiekszaną dawke leku bo tak zapotrzebowanie wzrastalo. Teraz biore Euthyrox N75 - 6 razy w tygodniu i Euthyrox 100 raz w tygodniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 05:46
-
nick nieaktualny
-
jz rozumiem o czym pisałyście - nocne 7 poty - mi gorąco a maz marznie - cyrk, ja wietrze on odkreca kaloryfery, potem dociera do mnie realna temperatura - to jednak nie mamy tropików w sypialni??? i chowam się pod kołdrę hehe- tzn teraz jak już sie zorienrowałam ze to mi sie termostat popsuł wewnętrzny nie szaleje ztym wietrzeniem,
Ana27 lubi tę wiadomość
-
aa ciekawe kiedy urodzimy, bo terminy mamy podobnr, no i jak? mi sie jeszcze nie spieszy bo nie zdazyła wszystkich badan zrobic i przygotowac wszystkiego te 2-3 tygosnie byłyby idealne, Tobie sie juz spieszy... no ciekawae ciekawe - herbatke z lisci malin juz pijesz?
-
hehe no nie wiem,chociaz zycie lubi byc przewrotne, u mnie tez skurcze ucichły...ta herbatka to na zmiękczenie szyjki podobno?, kupiłam - tania bardzo, ale jeszcze boje sie pic, bo szyjka podobno juz zaczyna mieknac samaa siebie a ja musze badania zdazyc zrobić
ale chyba sie przemogw q końcu to nie działa od pierwszej filizanki;)
-
Lilka wrote:Nom najmniejsza
spokojnie tarczyca czasem wariuje ja biore 75 ;p niedoczynnosc mam od lat.ale jest pod kontrola.przed ciaza bralam 50..gdy sie dowiedzialam bylam przerazona ze przytyje itd..bede miala wszystkie skutki uboczne i nie zajde e ciaze..na szczescie wszystko jest dobrze
sprawdzaj tarczyce regularnie..u bas bylo tak ze dowiedzialam sie o tym chorobsku zaraz na poczatku chorobska tsh mialam 3 w normie ale troche za wysokie na zajscie w ciaze i w ciagu miesiaca uroslo do 9
ale szybko spadlo po lekach
-
Witajcie dziewczyny
Rucia serdeczne gratulacje, witamy Leosia
ja o 9:10 jade z moim M na tą szkołe taty co wygrałam kiedyś na warsztatach, organizowana jest w spitalu na Leszczyńskiego, w ramach tego mają zrobic mi USG za darmo i zobacze sobie porodówke i jakieś szkolenia też mają być, szkoda siedzieć w domu trwa to dzisiaj 5 godzin i jutro tak samo obym dała rade
Zycze wszystkim udanej i spokojnej soboty, ja pewnie zawitam na forum dopiero wieczorkiem bo pewnie póxniej jakies zakupki -
Rucia Gratulacje
Widze ze nie tylko ja mam niedoczynnosc.Najwazniejsze to.trafic na dobrego lekarza.ja mam w Pl endokrynologa na szczescie tutaj moj gin tez jest endokrynologiem.
Ja sie poce od tygodni jakas masakra.musze wstawac brac prysznic i sie przebierac bo sie ze mnie doslownie leje i cala jestem mokra.https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja mylam na kolanach i w kucki z tym ze w kucki bylo mi bardzo niewygodnie.
Ja juz porzucilam wszelka nadzieje ze to dziala..
Poskacze na pilce bo.lubie
Zaczelam sie tez niecierpliwic mam.nadzieje ze mu tam dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 08:58
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15