III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Poszlam do lazienki i pojawil sie brunatny sluz..oddycham gleboko i powoli
moze to bzdura a moze
rubi67, marzycielka29, Lalita2710, aher, Ana27, ;oniqa, aiwlys, michaela lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja juz po KTG, gin mnie nie badal, na KTG nie bylo nawet jednego skurczu. Ogolnie zapis w normie, ruchy byly, nawet sporo...Nastepne KTG w srode,bo po terminie juz co dwa dni sie robi. Jak do niedzieli nie urodze to wtedy do szpitala.
Lilka, teraz czekamy na info od CiebieOby u Ciebie jakies skurcze byly !
Lilka, Ana27 lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Marzycielka To Twoje drugie dzieciatko?
A na ile przed porodem zaczelas sie oczyszczac? U mnie to trwa juz kilka dni ale cos nic sie nie rozkreca..ja mam wilczy apetyt na zmiane z brakiem apetytu co tez nibu jest oznaka zblizajacego sie porodu
Tak Lilka to moje drugie dziecko co do oczyszczania to dokładnie 4 dni przed porodem miałam biegunkę i napady głodu a poza tym okropne bóle krzyża i kręgosłupa przy porodzie niestety miałam mega bóle krzyżowe i nie dość że z przodu brzuch bolał i skurcze to na dodatek doszły plecy i krzyże
-
Ojej, marzycielko, wspolczuje, ale czuje ze i u mnie beda bole krzyzowe beda, ja mam bole krzyzowe od kilku lat, czasem tak silne ze wstac nie moge, ale nie bylam z tym nigdy u lekarza wiec troche sie martwie.
Lilka, oby to bylo juz " cos ".
Dziewczyny, ja tez mam wilczy glod, ale ja od jakiegos tyg. W nocy to bym konia z kopytami oszamala -
ufff wróciłam
ziimnooo tam, dziś nie miałam dobrego dnia do zakupów co prawda kupiłam kilka ciuszków ale nic jakiegos zachwycającego
zjadłam własnie pyszne śniadanko świeze bułeczki z almette i wypiłam kawę
teraz chyba czas na drzemke
lilka i rubi ale macie uparciuszków
Lalita jak Z tą cerą to prawda to ja jeszcze do porodu mam daleko bo cera idealna
ataki wilczego głodu tez mnie póki co omijająrubi67 lubi tę wiadomość
-
Lilka trzymam kciuki żeby się ruszyło
Mnie boli jak cholera wtedy gdy mała wypycha mi jakąś kulkę (pewnie to kolano albo stopa - jeszcze nie umiem dokładnie rozróżniać)i przesuwa nią. Wtedy szybko masuję i zabiera. Lubi się tak pastwić nad mamusią
musi mieć dużo siły, aż się zastanawiam co będzie jak jeszcze więcej przybierze w dalszych tygodniach
Ostatnio byłam na targu i kupiłam sobie w końcu koszule do szpitala i do spania w domu, bo w starsze już się nie mieszczę niestety. I zakupiłam też torby do szpitala (dwie bo mniejsze i niedrogie a są takie fajne, że później mogę wykorzystać pod wózek czy na wyprawy z dzieckiem). Teraz już jestem spokojniejsza i mogę zacząć powoli się pakować
Dziewczyny jaki rozmiar ubranek szykujecie dla dzieciaczków na wyjście ze szpitala? U mnie zapowiada się lekki klocuś i nie wiem czy naszykować 56 czy od razu 62.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 12:39
Lalita2710, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Wiesz Asher ja mam w szafie 56 ,ale jedno drugiemu nie równe ,ja naszykowałam 2 różne modele ,względnie jak synuś okaże się większym klocuszkiem mąż weźmie jeszcze jakieś 62 czytać potrafi wie gdzie szafa:P więc na wyjść da sobie radę;P
aher lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam was
U mnie śnieg też popadał ale to chyba w nocy, bo rano trochę biało było już
Ja się umordowałam po tym malowaniu, mycie okien, podłogi, szaf.. Masakra. Później układanie wszystkiego do szaf.. I w końcu zorganizowałam Małemu komodę i rozdzieliłam ciuszki większe od mniejszych. Padam z nóg.
Co do ruchów mój się od dwóch dni leniwy zrobił. Tzn od czasu do czasu jak leże na prawym boku to daje znać nóżkami z lewej strony. A tak to się przekręci albo ma czkawkę ale już nie kopie tak szaleńczo w ciągu dnia.
Lilka trzymam kciuki żeby jeszcze dziś się rozkręciłorubi67 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Marzycielko może masz tyłozgięcie ,bo przy tyłozgięciu bóle idą od krzyża w dół...
Ja tak jak Rubi wilczy głód mam od ponad 5 dni...
No to Rubi czekamy dalej na Ciebie ja obstawiam cię na środęże urodzisz;)
Niestety ale mami stąd te bóle przy porodzie masakra.
-
Jestem w drodze do szpitala w busie trzymajcie kciuki zeby mi wody nie odeszly
bol krzyza coraz silniejszy :)i wiecej sluzu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 14:19
aher, KaRa, ;oniqa, Nina, Ana27, marzycielka29, plemniczka, Selena, welurka, rubi67, Lalita2710, michaela lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Moje drogie koleżanki mam pytanko właśnie kupiłam filc i zamierzam cos zrobić dla myszki macie jakieś fajne stronki z pomysłami, wzorami
Na pielegnacji vivien zamiescila link do kolyski ktora zeobila i ana ten link zamiescila u nas kilka stron wczesniej