III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
po wizycie ok
szyjka się zamknela dzidzi serduszko ladnie bije waga od ostatniej wizyty 3,2kg na plusie
nastepna wizyta za 2 tyg już 17 grudnia i mam mocz i molrfologie zrobić i na wizycie pobierze mi material do cytologii aby do porodu mieć
już swierze badanie
;oniqa, Lula_w, Lalita2710, pasia27, MamaMadzia, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość
-
Blondi super wiadomośc, ja jutro mam Badania III prenatalne i 3D a wizyte u gina mam dopiero za tydzień. Teściowa mówi że co mnie widzi a średnio 2-3 razy w tyg to mówi że bardzo szybko mi brzuszek rośnie, powiem Wam że odczuwam to bo juz mi się ciężko robi
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
Oniqa moja torba stała od 33 tygodnia prawie ready
ale mnie potem miesiąc nie było w domu ,więc musiałam ją mieć w razie godziny W:P
Ale teraz jeszcze coś dopakowywałam ,brakuje mi jeszcze kubka
Bo tak wszystko mam;P
Tak skarpetki frotowe też mam xD^^ pisałam nawet pod kolor piżamek i szlafroka haha
Michela czekamy na zdjęcia Twojej księżniczki;)
Welurka no to może coś cie bd brało jak krzyż cie boli:) A ty masz tyłozgięcie czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:51
;oniqa, michaela lubią tę wiadomość
-
paula22 wrote:Dziewczyny jecie wszystkie orzechy w ciąży?
i mam takie pytanie czy to normalne, że mnie żołądek tak uciska czasami dziwnie a od soboty 2 razy wieczorem miałam taki ból żołądka, że myslałam, że mi wyrwie klatkę piersiową;/ ból promieniowal az do kręgosłupa w tym miejscu ale to po minucie lub 2 mija. Nigdy tak nie miałamokropne uczucie
-
;oniqa wrote:Laseczki a powiedzcie kiedy najlepiej zacząć pakować torbe za niedługo świeta i będzie to 34-35 tydzień w styczniu chce wszystko poprac i poprasować,nie wiem kiedy zacząć sie pakować przed świętami czy dopiero po nowym roku co radzicie??
-
Dziewczynki wysyłam Wam mieszkanko Natalki z dzisiejszego dnia
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3fc6c3a92583beb.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 17:16
Blondi22, Lalita2710, moni_c, Asiulka83, MamaMadzia, michaela, juicca, Ana27, marzycielka29, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
paula22 wrote:no te 2 razy kiedy miałam ten ból to okropne było. zwijałam się z bólu, że mąż nie wiedział jak mi pomóc. ale po chwili samo mijało i zasypiałam
ja mam coś takiego ale tylko rano podczas śniadania.ostry ból, ale nie wiem czy jelit, czy żołądka.trwa ok minuty, może krócej i mija.myślałam że to zależy od tego co jem, ale zauważyłam, że nawet jeśli jem coś delikatnego to i tak zdarza mi się ten okropny ból.Zaczęłam się martwić, ale teraz widzę,że to kolejny urok ciąży..
-
A i jeszcze chcialam napisac ze jak bierzecie laktator, butelkę to warto mieć plastikowy pojemnik zeby sobie to chociaz wrzatkiem wyparzac i zeby sobie to w tym pojemniczku lezalo czyste a nie gdzies po szafkach to trzymac
i pare pustych reklamowek np na brudne ubranka czy tetrowki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 18:04
Blondi22, Lalita2710, michaela, Ana27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Oj... Blueberyy <przytuL> dużo zdrówka dla Was ,mam nadzieję że jak najszybciej będziecie w domku kochani.
Welurka a może jednak:D a nikt tego nie powiedziałno bo tak najczęściej jest ja mam tyłozgięcie i miesiączki też krzyż mnie boli.
Ja byłam na zakupach uzupełniających ,bo to się skończyło tamto. Gówno człowiek kupił ,a kasa nie twoja... I like it...
W ogóle zapakowałam kubek w końcu... jeszcze pieluchy tetrowee ojjjj może dlatego że ciągle coś dopakowuje syn mówi mamcia tyś jeszcze nie spakowana to ja nie wychodzęblueberry, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
No ja nie wiem czy to dziedziczny ,ale może...
Talerzyk bierzesz? hmmm jak ja ost raz byłam w szpitalu to jak żarełko dawali to dali talerzyk:P
Ja nie wiem czy u mnie trzeba tetry (ale wzięłam) najwyżej bd nie potrzebne ,poza tym mąż potem weźmie taką do domu dla szonki do powąchania:P
Na ovu wyświetla mi się że mam 98% przejścia przez ciąże hehe...
MI zanikły wszelkie skurcze nawet te przepowiadające...
jutra mąż ma wolne bo barbórka to pośpimy;) dłużejwelurka lubi tę wiadomość