III trymestr
- 

WIADOMOŚĆ
- 

hej

po wizycie ok 

szyjka się zamknela dzidzi serduszko ladnie bije waga od ostatniej wizyty 3,2kg na plusie

nastepna wizyta za 2 tyg już 17 grudnia i mam mocz i molrfologie zrobić i na wizycie pobierze mi material do cytologii aby do porodu mieć

już swierze badanie
  ;oniqa, Lula_w, Lalita2710, pasia27, MamaMadzia, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość ;oniqa, Lula_w, Lalita2710, pasia27, MamaMadzia, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość
- 

Blondi super wiadomośc, ja jutro mam Badania III prenatalne i 3D a wizyte u gina mam dopiero za tydzień. Teściowa mówi że co mnie widzi a średnio 2-3 razy w tyg to mówi że bardzo szybko mi brzuszek rośnie, powiem Wam że odczuwam to bo juz mi się ciężko robi Blondi22 lubi tę wiadomość Blondi22 lubi tę wiadomość
- 

Oniqa moja torba stała od 33 tygodnia prawie ready ale mnie potem miesiąc nie było w domu ,więc musiałam ją mieć w razie godziny W:P ale mnie potem miesiąc nie było w domu ,więc musiałam ją mieć w razie godziny W:P
 Ale teraz jeszcze coś dopakowywałam ,brakuje mi jeszcze kubka 
 Bo tak wszystko mam;P
 Tak skarpetki frotowe też mam xD^^ pisałam nawet pod kolor piżamek i szlafroka haha 

Michela czekamy na zdjęcia Twojej księżniczki;)

Welurka no to może coś cie bd brało jak krzyż cie boli:) A ty masz tyłozgięcie czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 16:51  ;oniqa, michaela lubią tę wiadomość ;oniqa, michaela lubią tę wiadomość
- 

ja tak mam przy zgadzepaula22 wrote:Dziewczyny jecie wszystkie orzechy w ciąży? 

i mam takie pytanie czy to normalne, że mnie żołądek tak uciska czasami dziwnie a od soboty 2 razy wieczorem miałam taki ból żołądka, że myslałam, że mi wyrwie klatkę piersiową;/ ból promieniowal az do kręgosłupa w tym miejscu ale to po minucie lub 2 mija. Nigdy tak nie miałam okropne uczucie okropne uczucie
- 

ja już spakowałam w tym tyg bo po swietach to już roznie bywa a to czasu nie będzie itp;oniqa wrote:Laseczki a powiedzcie kiedy najlepiej zacząć pakować torbe za niedługo świeta i będzie to 34-35 tydzień w styczniu chce wszystko poprac i poprasować,nie wiem kiedy zacząć sie pakować przed świętami czy dopiero po nowym roku co radzicie??
- 

Dziewczynki wysyłam Wam mieszkanko Natalki z dzisiejszego dnia 
 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a3fc6c3a92583beb.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 17:16  Blondi22, Lalita2710, moni_c, Asiulka83, MamaMadzia, michaela, juicca, Ana27, marzycielka29, Tinka85 lubią tę wiadomość Blondi22, Lalita2710, moni_c, Asiulka83, MamaMadzia, michaela, juicca, Ana27, marzycielka29, Tinka85 lubią tę wiadomość
- 

paula22 wrote:no te 2 razy kiedy miałam ten ból to okropne było. zwijałam się z bólu, że mąż nie wiedział jak mi pomóc. ale po chwili samo mijało i zasypiałam 
 ja mam coś takiego ale tylko rano podczas śniadania.ostry ból, ale nie wiem czy jelit, czy żołądka.trwa ok minuty, może krócej i mija.myślałam że to zależy od tego co jem, ale zauważyłam, że nawet jeśli jem coś delikatnego to i tak zdarza mi się ten okropny ból.Zaczęłam się martwić, ale teraz widzę,że to kolejny urok ciąży..

- 

A i jeszcze chcialam napisac ze jak bierzecie laktator, butelkę to warto mieć plastikowy pojemnik zeby sobie to chociaz wrzatkiem wyparzac i zeby sobie to w tym pojemniczku lezalo czyste a nie gdzies po szafkach to trzymac i pare pustych reklamowek np na brudne ubranka czy tetrowki i pare pustych reklamowek np na brudne ubranka czy tetrowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2013, 18:04  Blondi22, Lalita2710, michaela, Ana27, marzycielka29 lubią tę wiadomość Blondi22, Lalita2710, michaela, Ana27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
- 

Oj... Blueberyy <przytuL> dużo zdrówka dla Was ,mam nadzieję że jak najszybciej będziecie w domku kochani.

Welurka a może jednak:D a nikt tego nie powiedział no bo tak najczęściej jest ja mam tyłozgięcie i miesiączki też krzyż mnie boli. no bo tak najczęściej jest ja mam tyłozgięcie i miesiączki też krzyż mnie boli.

Ja byłam na zakupach uzupełniających ,bo to się skończyło tamto. Gówno człowiek kupił ,a kasa nie twoja... I like it...

W ogóle zapakowałam kubek w końcu... jeszcze pieluchy tetrowee ojjjj może dlatego że ciągle coś dopakowuje syn mówi mamcia tyś jeszcze nie spakowana to ja nie wychodzę   blueberry, Blondi22 lubią tę wiadomość blueberry, Blondi22 lubią tę wiadomość
- 

No ja nie wiem czy to dziedziczny ,ale może...
 Talerzyk bierzesz? hmmm jak ja ost raz byłam w szpitalu to jak żarełko dawali to dali talerzyk:P

Ja nie wiem czy u mnie trzeba tetry (ale wzięłam) najwyżej bd nie potrzebne ,poza tym mąż potem weźmie taką do domu dla szonki do powąchania:P

Na ovu wyświetla mi się że mam 98% przejścia przez ciąże hehe...

MI zanikły wszelkie skurcze nawet te przepowiadające...
 jutra mąż ma wolne bo barbórka to pośpimy;) dłużej welurka lubi tę wiadomość welurka lubi tę wiadomość