X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurko te nasze dzieci wsyzstkie jakieś uparte:P Strzelce są uparte? Kurde:P Będzie ciężko:P

Mój gin cos szaleje z cotygodniowymi wizytami, dzś jak nic nie wyjdzie to za tydzień pewnie znow jeszcze jedna wizyta a potem to już nie wiem co bo to będzie termin.

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie jakos jestem dziwnie spokojna;-) nie ptzewidywalam takiego scenariusza,ale jestem tu pod dobra opieka i ufam lekarzom,dzis juz z wrazenia pewnie w ogole nie zasne...jak tylko bede mogla napisze Wam po wszystkim;-)aaa i mezowi dadza na klate synka do kangurowania,gdy mnie beda zaszywac,s potem mi go przyniesie na sale pooperacyjna;-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie to jest jedyny szpital w Krakowie,w ktorym za zgoda ordynatora maz moze byc z zona na cc;-) moj maz o dziwo chce byc,a boi sie krwi i zawsze pobiera na lezaco hehe,bedzie siedzial obok mojej glowy i nic nie bedzie widzial,lekarz nam wszystko wytlumaczyl

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super kochana!:))
    Ja dziś pomęcze gina pytania odnośnie CC, bo my w końcu z wymairami łeb w łeb szzłyśmy, a mnie nic o CC nawet nie wspomniał, a Ty już masz jutro ją umówioną. Więc mam nadzieję, że mój gin nie jest z tych olewających:[ JA mu dzisiaj powiem co i jak:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:14

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne wypytaj o wszystko,skoro nie masz innych przeciwskazan,to dasz rade urodzic sn jak Blueberey ponad 4 kg;-) niech Ci posprawdza szyjke czy cos sie szykuje,a ktg bedziesz miec?

blueberry lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja nie Krakowie, ja w Warszawie :)

zfxga33.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina super ,że już zadecydowali i że mąż będzie z Toba:) bardz fajnie
    3mam kciuki za wszystko i wszystko będzie dobrze:)))

Ana are you kiding me?:D no co ty nie chcę wyjść ,nic się nie dzieje takiego co by to se zwiastowało;P
    My bd we 2 :P czekać jak Lilka i Rubi:D haha ja ci to mówię :P
    Nawet zaczyna się to robić zabawne...
    Powiem ci że ja miałam mega problem z zaśnięciem ,zresztą pisałam was wczoraj że wyjątkowo nie chcę mi się spać. ten jeszcze te harce odprawiał że już w ogóle nie potrafiłam zasnąć. A w głowie jedna myśl muszę spać muszę spać ,bo jak synuś się urodzi to nie pośpię :P i tak całą noc...

Welurka ten seksior to na nic nie pomaga:P dupa blada...

Ana27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTG w poniedziałek mam umówione.
    Szyjka tydzień temu była otwarta na opuszek i prawie w ogóle jej nie było, także gin był pewny, że urodzę w weekennd. Jednak nie urodziłam mimo, ze myłam podłogi na kolanach i dużo spacerowałam hehehe:)) A nawet się "serduszkowalamm":P Oprócz różowego czopa 2 dni temuu i nieregularnych skurczy to żadnych objawów porodowych :P Także sama jestem ciekawa co dziś na wizycie sie okazę:)

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Nie wiem co mi się "uwidziało", że jesteś z KRk:)))))

blueberry lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana nawet ja jestem ciekawa co gin ci powie :P
    O której masz wizytę?

Przeraził mnie suwaczek 6 dni do porodu hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:31

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam ze u mnie sexsior pomoze, po takim długim poście a tu ni huhu :P

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 15 mówił zeby przyjść, ale znając życie nie wiaodmo kiedy wejdę:P Bo to zakręt, ma tyle pacjentek, że powinien zainwestować w jakaś rejstratorkę, która to ogarnie:) ALe co do kompetenecji to mu ufam na szczęście:P
    Wejdę dziś z M na wiztę, a on "gadkę" ma, więc mnie wspomoże w wypytywaniu o tę CC:P Jest na bieżąco z hisotriami na naszym forum heh:)

Welurko też tak myślałam:P I dupa:P
    ale "co ciekawe" podczas sexu, czulam tak jkaby w okolicy szyjki takie kłucia. Nigdy tak nie miałam wcześniej, więc ciekawe co to znaczyło:P Nie mówiłam nic M bo by chyba miał traume jakby pomyślał, że jakoś mógł mieć styczność wtedy z dzieckiem heheheh Jednak faceci mają takie obawy WSZYSCY:P Mój był zawsze twardy, ale teraz serduszkowania się obawiał ze wględu na dziecko:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:35

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina ja bardzo chetnie tylko niech maz dojedzie bo na razie od otwarcia oczu caly czas ktos tu wpada z lekarzy przed wypisem cud ze udalo mi sie xokolwiek zjesc. teraz mala je wiec jwdna reka wolna do pisania. tylko musze nadrobic to co dqlej pisalas

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    A ile tych tetrówek bierzecie? Wszędzie piszą, że z 5- wystarczy tyle?
    ja biore z 5 zawsze się przydadzą nawet do rożka wlozyc w razie ulania po jedzeniu

a.png
    a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:

Blueberry,w którym warszawskim szpitalu rodziłaś?

• Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela to daj znac jak bedziesz wolniejsza,to podeszlabym na chwilke sie przywitac:-) poki jestem na chodzie

Lalita2710 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) ja mam dopiero na 17 tyle czekania :(.

Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzić :) h hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony :(

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Piękny brzuś:D ja mam 12 kg na plusie:P 107cm :P :D
    Więc co ja mam powiedzieć:D nie no ja czuję się Ok;D daję radę
    he ja mam 13kg na plusie i 113cm w obwodzie ;)

a.png
    a.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Hej ciezarowki!do 2 nie moglam zasnac,po 5 juz mierzyli cisnienie i temperature,ale wdzystko w normie;-) po 6ej wzieli mnie na usg i wychodzi im tutaj ponad 3800,ale glowka duza na 40 tydz,a miednica waska i boja sie,ze utknie,bo brzuszek tez ma gruby,nie zapytalam jakie ja dokladnie mam te wymiary,bo bylam nieprzytomna,ale najlepsze,ze lekarka badala mi szyjke i mam wysoko i pozamykana na 4 spusty,a na usg wychodzilo,ze 1 cm rozwarcia,to tlumaczyla mi,ze wrwnetrznie mam wszystko nie gotowe do porodu sn,bo zero tez skurczy na ktg i na obchodzie zapadla decyzja,ze jutro mam miec cc!bo synek juz glowe w kanal wstawil,ale nie ma co wywolywac,bo pozamykane! maz moze byc ze mna na cc,musi zaplacic 150 zl i kupic sobie stroj;-) jeszcze nie wierze,trzymajcie za nas kciuki!

Ja jestem myslami z Wami,dobrych wiesci na wizytach Ana i Marzycielka

No kochana więc wy jutro już będziecie w komplecie :) i super news ze mężuś może byc z wami super to jest na pewno bardzo ważne .:)

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzycielka29 wrote:
    Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) ja mam dopiero na 17 tyle czekania :(.

Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzić :) h hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony :(
    Dzięki:))
    Mój M też już ma takie "schizy":) Od jakiegoś czasu, jak jest w pracy, aa ja dzwonię do niego to pyta czy rodzę? Dzis jak dzowniłam do niego, zamiast pierwsze co się przywitać, ozznajmiłam mu, że nie rodze:P I przeszłam do sednaa sprawy hehehe:)

marzycielka29 lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ