X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurko te nasze dzieci wsyzstkie jakieś uparte:P Strzelce są uparte? Kurde:P Będzie ciężko:P

Mój gin cos szaleje z cotygodniowymi wizytami, dzś jak nic nie wyjdzie to za tydzień pewnie znow jeszcze jedna wizyta a potem to już nie wiem co bo to będzie termin.

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie jakos jestem dziwnie spokojna;-) nie ptzewidywalam takiego scenariusza,ale jestem tu pod dobra opieka i ufam lekarzom,dzis juz z wrazenia pewnie w ogole nie zasne...jak tylko bede mogla napisze Wam po wszystkim;-)aaa i mezowi dadza na klate synka do kangurowania,gdy mnie beda zaszywac,s potem mi go przyniesie na sale pooperacyjna;-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie to jest jedyny szpital w Krakowie,w ktorym za zgoda ordynatora maz moze byc z zona na cc;-) moj maz o dziwo chce byc,a boi sie krwi i zawsze pobiera na lezaco hehe,bedzie siedzial obok mojej glowy i nic nie bedzie widzial,lekarz nam wszystko wytlumaczyl

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super kochana!:))
    Ja dziś pomęcze gina pytania odnośnie CC, bo my w końcu z wymairami łeb w łeb szzłyśmy, a mnie nic o CC nawet nie wspomniał, a Ty już masz jutro ją umówioną. Więc mam nadzieję, że mój gin nie jest z tych olewających:[ JA mu dzisiaj powiem co i jak:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:14

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jasne wypytaj o wszystko,skoro nie masz innych przeciwskazan,to dasz rade urodzic sn jak Blueberey ponad 4 kg;-) niech Ci posprawdza szyjke czy cos sie szykuje,a ktg bedziesz miec?

blueberry lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • blueberry Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja nie Krakowie, ja w Warszawie :)

zfxga33.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina super ,że już zadecydowali i że mąż będzie z Toba:) bardz fajnie
    3mam kciuki za wszystko i wszystko będzie dobrze:)))

Ana are you kiding me?:D no co ty nie chcę wyjść ,nic się nie dzieje takiego co by to se zwiastowało;P
    My bd we 2 :P czekać jak Lilka i Rubi:D haha ja ci to mówię :P
    Nawet zaczyna się to robić zabawne...
    Powiem ci że ja miałam mega problem z zaśnięciem ,zresztą pisałam was wczoraj że wyjątkowo nie chcę mi się spać. ten jeszcze te harce odprawiał że już w ogóle nie potrafiłam zasnąć. A w głowie jedna myśl muszę spać muszę spać ,bo jak synuś się urodzi to nie pośpię :P i tak całą noc...

Welurka ten seksior to na nic nie pomaga:P dupa blada...

Ana27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KTG w poniedziałek mam umówione.
    Szyjka tydzień temu była otwarta na opuszek i prawie w ogóle jej nie było, także gin był pewny, że urodzę w weekennd. Jednak nie urodziłam mimo, ze myłam podłogi na kolanach i dużo spacerowałam hehehe:)) A nawet się "serduszkowalamm":P Oprócz różowego czopa 2 dni temuu i nieregularnych skurczy to żadnych objawów porodowych :P Także sama jestem ciekawa co dziś na wizycie sie okazę:)

zsxuot7.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Nie wiem co mi się "uwidziało", że jesteś z KRk:)))))

blueberry lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana nawet ja jestem ciekawa co gin ci powie :P
    O której masz wizytę?

Przeraził mnie suwaczek 6 dni do porodu hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:31

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślałam ze u mnie sexsior pomoze, po takim długim poście a tu ni huhu :P

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na 15 mówił zeby przyjść, ale znając życie nie wiaodmo kiedy wejdę:P Bo to zakręt, ma tyle pacjentek, że powinien zainwestować w jakaś rejstratorkę, która to ogarnie:) ALe co do kompetenecji to mu ufam na szczęście:P
    Wejdę dziś z M na wiztę, a on "gadkę" ma, więc mnie wspomoże w wypytywaniu o tę CC:P Jest na bieżąco z hisotriami na naszym forum heh:)

Welurko też tak myślałam:P I dupa:P
    ale "co ciekawe" podczas sexu, czulam tak jkaby w okolicy szyjki takie kłucia. Nigdy tak nie miałam wcześniej, więc ciekawe co to znaczyło:P Nie mówiłam nic M bo by chyba miał traume jakby pomyślał, że jakoś mógł mieć styczność wtedy z dzieckiem heheheh Jednak faceci mają takie obawy WSZYSCY:P Mój był zawsze twardy, ale teraz serduszkowania się obawiał ze wględu na dziecko:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:35

zsxuot7.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina ja bardzo chetnie tylko niech maz dojedzie bo na razie od otwarcia oczu caly czas ktos tu wpada z lekarzy przed wypisem cud ze udalo mi sie xokolwiek zjesc. teraz mala je wiec jwdna reka wolna do pisania. tylko musze nadrobic to co dqlej pisalas

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    A ile tych tetrówek bierzecie? Wszędzie piszą, że z 5- wystarczy tyle?
    ja biore z 5 zawsze się przydadzą nawet do rożka wlozyc w razie ulania po jedzeniu

a.png
    a.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:

Blueberry,w którym warszawskim szpitalu rodziłaś?

• Nina Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela to daj znac jak bedziesz wolniejsza,to podeszlabym na chwilke sie przywitac:-) poki jestem na chodzie

Lalita2710 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) ja mam dopiero na 17 tyle czekania :(.

Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzić :) h hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony :(

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Piękny brzuś:D ja mam 12 kg na plusie:P 107cm :P :D
    Więc co ja mam powiedzieć:D nie no ja czuję się Ok;D daję radę
    he ja mam 13kg na plusie i 113cm w obwodzie ;)

a.png
    a.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Hej ciezarowki!do 2 nie moglam zasnac,po 5 juz mierzyli cisnienie i temperature,ale wdzystko w normie;-) po 6ej wzieli mnie na usg i wychodzi im tutaj ponad 3800,ale glowka duza na 40 tydz,a miednica waska i boja sie,ze utknie,bo brzuszek tez ma gruby,nie zapytalam jakie ja dokladnie mam te wymiary,bo bylam nieprzytomna,ale najlepsze,ze lekarka badala mi szyjke i mam wysoko i pozamykana na 4 spusty,a na usg wychodzilo,ze 1 cm rozwarcia,to tlumaczyla mi,ze wrwnetrznie mam wszystko nie gotowe do porodu sn,bo zero tez skurczy na ktg i na obchodzie zapadla decyzja,ze jutro mam miec cc!bo synek juz glowe w kanal wstawil,ale nie ma co wywolywac,bo pozamykane! maz moze byc ze mna na cc,musi zaplacic 150 zl i kupic sobie stroj;-) jeszcze nie wierze,trzymajcie za nas kciuki!

Ja jestem myslami z Wami,dobrych wiesci na wizytach Ana i Marzycielka

No kochana więc wy jutro już będziecie w komplecie :) i super news ze mężuś może byc z wami super to jest na pewno bardzo ważne .:)

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzycielka29 wrote:
    Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę :) ja mam dopiero na 17 tyle czekania :(.

Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzić :) h hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony :(
    Dzięki:))
    Mój M też już ma takie "schizy":) Od jakiegoś czasu, jak jest w pracy, aa ja dzwonię do niego to pyta czy rodzę? Dzis jak dzowniłam do niego, zamiast pierwsze co się przywitać, ozznajmiłam mu, że nie rodze:P I przeszłam do sednaa sprawy hehehe:)

marzycielka29 lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ