III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Welurko te nasze dzieci wsyzstkie jakieś uparte:P Strzelce są uparte? Kurde:P Będzie ciężko:P
Mój gin cos szaleje z cotygodniowymi wizytami, dzś jak nic nie wyjdzie to za tydzień pewnie znow jeszcze jedna wizyta a potem to już nie wiem co bo to będzie termin. -
wlasnie jakos jestem dziwnie spokojna;-) nie ptzewidywalam takiego scenariusza,ale jestem tu pod dobra opieka i ufam lekarzom,dzis juz z wrazenia pewnie w ogole nie zasne...jak tylko bede mogla napisze Wam po wszystkim;-)aaa i mezowi dadza na klate synka do kangurowania,gdy mnie beda zaszywac,s potem mi go przyniesie na sale pooperacyjna;-)
-
No wlasnie to jest jedyny szpital w Krakowie,w ktorym za zgoda ordynatora maz moze byc z zona na cc;-) moj maz o dziwo chce byc,a boi sie krwi i zawsze pobiera na lezaco hehe,bedzie siedzial obok mojej glowy i nic nie bedzie widzial,lekarz nam wszystko wytlumaczyl
-
Super kochana!
)
Ja dziś pomęcze gina pytania odnośnie CC, bo my w końcu z wymairami łeb w łeb szzłyśmy, a mnie nic o CC nawet nie wspomniał, a Ty już masz jutro ją umówioną. Więc mam nadzieję, że mój gin nie jest z tych olewających:[ JA mu dzisiaj powiem co i jak:PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:14
-
Nina super ,że już zadecydowali i że mąż będzie z Toba:) bardz fajnie
3mam kciuki za wszystko i wszystko będzie dobrze:)))
Ana are you kiding me?no co ty nie chcę wyjść ,nic się nie dzieje takiego co by to se zwiastowało;P
My bd we 2czekać jak Lilka i Rubi:D haha ja ci to mówię
Nawet zaczyna się to robić zabawne...
Powiem ci że ja miałam mega problem z zaśnięciem ,zresztą pisałam was wczoraj że wyjątkowo nie chcę mi się spać. ten jeszcze te harce odprawiał że już w ogóle nie potrafiłam zasnąć. A w głowie jedna myśl muszę spać muszę spać ,bo jak synuś się urodzi to nie pośpięi tak całą noc...
Welurka ten seksior to na nic nie pomaga:P dupa blada...Ana27 lubi tę wiadomość
-
KTG w poniedziałek mam umówione.
Szyjka tydzień temu była otwarta na opuszek i prawie w ogóle jej nie było, także gin był pewny, że urodzę w weekennd. Jednak nie urodziłam mimo, ze myłam podłogi na kolanach i dużo spacerowałam hehehe:)) A nawet się "serduszkowalamm"Oprócz różowego czopa 2 dni temuu i nieregularnych skurczy to żadnych objawów porodowych
Także sama jestem ciekawa co dziś na wizycie sie okazę
-
Na 15 mówił zeby przyjść, ale znając życie nie wiaodmo kiedy wejdę
Bo to zakręt, ma tyle pacjentek, że powinien zainwestować w jakaś rejstratorkę, która to ogarnie:) ALe co do kompetenecji to mu ufam na szczęście:P
Wejdę dziś z M na wiztę, a on "gadkę" ma, więc mnie wspomoże w wypytywaniu o tę CC:P Jest na bieżąco z hisotriami na naszym forum heh:)
Welurko też tak myślałam:P I dupa:P
ale "co ciekawe" podczas sexu, czulam tak jkaby w okolicy szyjki takie kłucia. Nigdy tak nie miałam wcześniej, więc ciekawe co to znaczyło:P Nie mówiłam nic M bo by chyba miał traume jakby pomyślał, że jakoś mógł mieć styczność wtedy z dzieckiem heheheh Jednak faceci mają takie obawy WSZYSCY:P Mój był zawsze twardy, ale teraz serduszkowania się obawiał ze wględu na dziecko:PWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 09:35
-
Nina ja bardzo chetnie tylko niech maz dojedzie bo na razie od otwarcia oczu caly czas ktos tu wpada z lekarzy przed wypisem cud ze udalo mi sie xokolwiek zjesc. teraz mala je wiec jwdna reka wolna do pisania. tylko musze nadrobic to co dqlej pisalas
-
Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
ja mam dopiero na 17 tyle czekania
.
Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzićh hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony
-
Nina wrote:Hej ciezarowki!do 2 nie moglam zasnac,po 5 juz mierzyli cisnienie i temperature,ale wdzystko w normie;-) po 6ej wzieli mnie na usg i wychodzi im tutaj ponad 3800,ale glowka duza na 40 tydz,a miednica waska i boja sie,ze utknie,bo brzuszek tez ma gruby,nie zapytalam jakie ja dokladnie mam te wymiary,bo bylam nieprzytomna,ale najlepsze,ze lekarka badala mi szyjke i mam wysoko i pozamykana na 4 spusty,a na usg wychodzilo,ze 1 cm rozwarcia,to tlumaczyla mi,ze wrwnetrznie mam wszystko nie gotowe do porodu sn,bo zero tez skurczy na ktg i na obchodzie zapadla decyzja,ze jutro mam miec cc!bo synek juz glowe w kanal wstawil,ale nie ma co wywolywac,bo pozamykane! maz moze byc ze mna na cc,musi zaplacic 150 zl i kupic sobie stroj;-) jeszcze nie wierze,trzymajcie za nas kciuki!
Ja jestem myslami z Wami,dobrych wiesci na wizytach Ana i Marzycielka
No kochana więc wy jutro już będziecie w kompleciei super news ze mężuś może byc z wami super to jest na pewno bardzo ważne .
-
marzycielka29 wrote:Ana trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
ja mam dopiero na 17 tyle czekania
.
Mało tego stres dopadł mojego męża na maxa dzwoni do mnie jak się czuję bo on ma dziwne myśli że wejdziemy do lekarza i co on zaraz że będę rodzićh hi wariat ale tak na poważnie to ani ja ani on nie moze się dziś skupić na niczym tak więc jego dzień w pracy jest dziś stracony
Mój M też już ma takie "schizy"Od jakiegoś czasu, jak jest w pracy, aa ja dzwonię do niego to pyta czy rodzę? Dzis jak dzowniłam do niego, zamiast pierwsze co się przywitać, ozznajmiłam mu, że nie rodze:P I przeszłam do sednaa sprawy hehehe:)
marzycielka29 lubi tę wiadomość