X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do dostępności w psychiatryku to na niektórych oddziałach można mieć tel kom przy sobie bo tez sie nad tym zastanawiałam i az zadzwoniłam i sie zapytałam czekam teraz na odp administratora mam nadzieje ze to ściema

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze weszłam i przeczytałam ten pamiętnik to strasznie jest co ona wypisuje i mam nadzieje ze to tylko sciema.
    Miriam będę czekac co admin napisał ci mam nadzieje ze zrobio cos z tym

a.png
    a.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze tez czytałam ten pamiętnik i jesli to ściema to ktoś ma problem ze sobą ze gra na emocjach innych ludzi ale jesli to prawda to admin powinien juz działać cos w tej sprawie !!!

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    az tam zajrzalam... zawiewa krzywizna pod sufitem :/ masakra i rycie bani.. czy w psychiatryku jest internet dostpeny dla pacjentow?

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż z ciekawości zapytałam ciocię,która pracowała jako pielęgniarka w psychiatryku w m. Choroszczy ( to obok mojego miasta)i ona powiedziała,że internet jest na niektórych oddziałach na świetlicy (oczywiście z ograniczonym dostępem dla pacjentów)..na niektórych oddziałach też moża korzystać ze swojego telefonu komórkowego..wszystko zależy od tego gdzie trafiła i w jakim stanie..bo jak na oddział zamknięty to nie miałaby możliwości pisania czegokolwiek ale jak na oddział tzw półotwarty to miałaby taką możliwość..

82doi09kxiyf6x26.png
  • HOPE83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimo wszystko mi wydaje się,ze to sciema...

82doi09kxiyf6x26.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem, że nawet osoba przy zdrowych zmysłach nie wypisywałaby takich rzeczy dla żartów. Wydaje mi się, że ta dziewczyna ma po prostu duże problemy ze sobą. W pierwszym wpisie pisała, że nie musiała odstawić tabletki ze względu na dziecko. Dodatkowo wynika z tym wpisów, że była bita więc również pewnie poniżana co zaburzyło jej równowagę w psychice. Straszne są rzeczy które wypisuje/wypisywała ale ona może być naprawdę chora i nie ma co tak naprawdę oceniać tego przez internet. Ewidentnie dziewczynie jest potrzeba pomoc specjalisty, a nie oceny internautek z forum.

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki dzięki za odpowiedzi...
    U mnie ok niby mam lekko przyspieszoną akcje serca ale ciśnienie w normie.
    Choć w nocy miałam skaczące.
    Jak wiecie nie spałam kilka nocy przed porodem + te po porodzie.
    I nie potrafię odespać ,mimo że synuś daje mi ,na to czas.
    Byłam u lekarza
    Póki co do 17 mam brać te antybiotyki co dostałam 18 na badanie krwi morf + crp i czekam na wypis swój ze szpitala żeby wiedzieć co i jak... w sumie dlaczego dostałam antybiotyk itd. Czy z powodu mojej leukocytozy ,wysokiego crp ,czy co...

Z synusiem wszystko ok (położna ) była u mnie przybiera na wadze:)

Powiedziała że poród mój tyle trwał ,gdyż synuś miał obrócony mechanizm porodowy ,gdyby nie to urodziłabym szybciej.

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze teraz ze nie da sie wejsc do pamietnika ciazowego...wiec nie przeczytam tego o czym piszecie

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już nie ma tego pamiętnika tej dziewczyny

a.png
    a.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny informuję, że właśnie się spakowałam i jadę na oddział... na szybko: mało wód AFI7 ale mierzył tylko dwie kieszonki (w pozostałych dwóch pępowina), zwapnienia na łożysku (nie wie czy podczas skurczów przepowiadających dziecko jest odpowiednio dotlenione itd.) plus moje bóle głowy. Na pewno zostanę na week i codzień dwa KTG a co dalej to się okaże. Trzymajcie kciuki!

asienka28, ;oniqa, kaaasiaczek_, Miriam, Blondi22, marzycielka29, Tinka85, paula22 lubią tę wiadomość

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:03

• kotek27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aher będzie dobrze do góry głowa. Trzymamy wszystkie kciuki :*

82dox1hp47sulw8a.png
  • kotek27 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie u gina. Wszytko w jak najlepszym porządku, szyjka ok.
    Maluszek waży 1320g i jest ułożony główką w dół. Lekarz mówi, że to ok pod względem porodu, wiadomo może się jeszcze przekręcić czasu ma sporo. Dlatego pewnie mi tak na dole ciężko, bo uciska głowką. Na usg ostatnio zakrył się nogą prawie na twarz, dziś się krył rączkami. Wiercił się aż te wajcha od usg lekarzowi podskakiwała.
    Ach nie mogę wyobrazic sobie że już niedługo spotka mnie taki dar od Boga, że będę miec takiego małego człowieka przy sobie.
    Pozdrowienia mamuśki!

Marysia0312, MamaMadzia, aiwlys lubią tę wiadomość

82dox1hp47sulw8a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aher wrote:
    Dziewczyny informuję, że właśnie się spakowałam i jadę na oddział... na szybko: mało wód AFI7 ale mierzył tylko dwie kieszonki (w pozostałych dwóch pępowina), zwapnienia na łożysku (nie wie czy podczas skurczów przepowiadających dziecko jest odpowiednio dotlenione itd.) plus moje bóle głowy. Na pewno zostanę na week i codzień dwa KTG a co dalej to się okaże. Trzymajcie kciuki!
    powodzenia:)

• Ancia77 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Asiulka gratulacje ! Aher 3mamy kciuki zeby bylo wszystko dobrze!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 19:15

iv092n0amkzp6vtf.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie ponownie :)

kupiłam ten wózek może nie jest super wypas ale mi sie podoba zapłaciła mama jeżeli będzie mi się źle jezdziło to spróbuje sprzedać Go i kupic inny :) dodam że kosztował 200 zł i był uzywany przez pół roku.

b6cb07fa80c74c34m.jpg
    39773743e89ce085m.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 19:29

kaaasiaczek_, Marysia0312, MamaMadzia, Blondi22, marzycielka29, aiwlys, Tinka85, kotek27, Dorjana, Ancia77, juicca lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witajcie ponownie :)

kupiłam ten wózek może nie jest super wypas ale mi sie podoba zapłaciła mama jeżeli będzie mi się źle jezdziło to spróbuje sprzedać Go i kupic inny :) dodam że kosztował 200 zł i był uzywany przez pół roku.

b6cb07fa80c74c34m.jpg
    39773743e89ce085m.jpg

za 200 zł to grzech nie kupić. na początek myślę, że będzie bardzo dobry. :)

;oniqa lubi tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o tym samym pomyślałam :)
    jutro mężus bedzie mi pomagał myć okna a później ubiore choineczkę :)
    W poniedziałek ma przyjść łóżeczko to mi je rozłoży trzeba powoli przygotowywać pokoik dla małej :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daje znać tak jak obiecałam admin odp

Witaj,
    dziękujemy za Twoją wiadomość.

Bardzo dziękujemy za Twoje zgłoszenie. Obserwujemy tą sprawę od dłuższego czasu. Po ostatnich wpisach skontaktowaliśmy się z autorką pamiętnika. Sprawdzamy na ile autorka faktycznie przeżywa trudne chwile, a na ile jest to prowokacja. Jeżeli w jakikolwiek sposób będziemy mogli pomóc tej użytkowniczce, na pewno to zrobimy!
    Wiele użytkowniczek, zwłaszcza kobiet w ciąży denerwuje się tą sprawą, zatem ze względu na łamanie zasad regulaminu i wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery, zmuszeni byliśmy zmienić ustawienia tego pamiętnika na "prywatne".

Jeszcze raz dziękujemy za interwencję i wiadomość do nas, zajmujemy się tą sprawą.

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
    Z pozdrowieniami,
    zespół OvuFriend

‹‹ 950 951 952 953 954 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ