III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWózek super jak za te pieniadze:) tez bym sie skusiła.
Czy któraś z Was miała niska hemoglobine? ja mam 9 (norma od 11-17) łykam teraz 2 razy dziennie tabletki z żelazem ale to chyba za mało - wyczytałam ze skuteczny jest sok z pokrzywy - piła któraś?;oniqa lubi tę wiadomość
-
aher wrote:Dziewczyny informuję, że właśnie się spakowałam i jadę na oddział... na szybko: mało wód AFI7 ale mierzył tylko dwie kieszonki (w pozostałych dwóch pępowina), zwapnienia na łożysku (nie wie czy podczas skurczów przepowiadających dziecko jest odpowiednio dotlenione itd.) plus moje bóle głowy. Na pewno zostanę na week i codzień dwa KTG a co dalej to się okaże. Trzymajcie kciuki!
-
fajny mam podobnego typu i dobrze się nim jeździ i dlugo dziecko można w nim wozic bo duzy jest
;oniqa lubi tę wiadomość
-
Marysia0312 wrote:Wózek super jak za te pieniadze:) tez bym sie skusiła.
Czy któraś z Was miała niska hemoglobine? ja mam 9 (norma od 11-17) łykam teraz 2 razy dziennie tabletki z żelazem ale to chyba za mało - wyczytałam ze skuteczny jest sok z pokrzywy - piła któraś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wielkie dzięki za info w tamtej sprawie.
Ja kobiety sama nie wiem co mam ze sobą zrobić chodzę trochę siedzę brzuch mi twardnieje do tego doszły bóle okresowe i delikatnie ciągnie mnie od krzyża czyżby coś się powoli działo .;oniqa, Effcia28, MamaMadzia, Dorjana, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysla.s wrote:Dziewczyny dziś przy piątku lody i piwo bezalkoholowe 0,0%! "Bavaria" jakieś jabłkowe holenderskie chyba, zakupiłam w realu
I teraz TV i chill out!
aiwlys lubi tę wiadomość
-
;oniqa, Effcia28, MamaMadzia, plemniczka, marzycielka29, kaaasiaczek_, Lula_w, Kocur, pillow, paula22, Tinka85, kasiakks, kotek27, Marysia0312, rubi67, Ancia77, Blondi22, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Miriam wielkie dzięki za info w tamtej sprawie.
Ja kobiety sama nie wiem co mam ze sobą zrobić chodzę trochę siedzę brzuch mi twardnieje do tego doszły bóle okresowe i delikatnie ciągnie mnie od krzyża czyżby coś się powoli działo .
Marzycielko trzymam kciuki zeby sie pomału rozkrecało!!!!
marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
czesc
marzycielko i ja trzymam kciuki, a moze ty juz po?
milola brzuszek fajniutki. Blondi twój takze ładny bardzo :*
Ja wczoraj caly wieczor mialam bóle jak na okreswzielam nospe forte i nie przechodzilo. Juz zastanawialam sie czy nie jechac na ip. Ale poczytalam troche i wszedzie pisały dziewczyny ze jezeli bedzie bardziej bolec i nie przechodzic to poród, a jak w koncu przejdzie to są to skurcze przepowiadające. Wzielam wiec magnez i luteine i sie polozylam. Na szczescie w nocy juz nie bolalo. Ale czuje ze ten moment coraz blizej. Oby jeszcze 2 tygodnie wytrzymac. Do tego boli mnie krocze. Ale to pewnie przez głowke ktora jest w miednicy.
No i do tego dalej problemy ze spaniem... niby spac sie chce, zmeczona a usnąc nie idzie. A jak usne to budze sie na siku i juz spowrotem znowu problem usnąć, meczy mnie to.
No to sobie ponarzekalam w sobotni poranekWiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 07:22
Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was miała niska hemoglobine? ja mam 9 (norma od 11-17) łykam teraz 2 razy dziennie tabletki z żelazem ale to chyba za mało - wyczytałam ze skuteczny jest sok z pokrzywy - piła któraś?
Jeśli mogę Ci doradzić na niską hemoglobinę pij sok z buraka , najlepiej skręć sobie w sokowirówce z dodatkiem jabłka. Polecam go każdemu kto ma problem z żelazem. Ja piję po szklance co drugi dzień i hemoglobina utrzymuje mi się na poziomie 12,8.Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane
jestem jestem wczoraj padłam szybko spac bo te bóle trochę mnie wymęczyły a za to dziś rano mega duża ilość wydzieliny takiej wodnistej ze mnie wyleciała więc może coś się ruszy .
Ogólnie zjadłam śniadanko i mam zamiar zaraz wybrać się na zakupy a potem lenistwo , po obiadku jedziemy do teściowej w odwiedziny bo w święta siedzimy w domu no chyba że na porodówceale dalszych wyjazdów nie planujemy!!
Milutkiego dnia dla was i dużo ciepełka u mnie mrozik -4 więc czapka i ciepłe rękawiczki i zmykam.
Blondi22, MamaMadzia, Effcia28, megan8 lubią tę wiadomość