X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobrze! Ja również napisałam do admina w tej sprawie. Dobrze, że coś zaczęli robić z tą sprawą, ale niestety dziewczyna w dalszym ciągu udostępnia wykres, moim zdaniem powinni usunąć jej konto.

20120810580117.png

26ympwo.png
  • pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:03

;oniqa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek super jak za te pieniadze:) tez bym sie skusiła.

Czy któraś z Was miała niska hemoglobine? ja mam 9 (norma od 11-17) łykam teraz 2 razy dziennie tabletki z żelazem ale to chyba za mało - wyczytałam ze skuteczny jest sok z pokrzywy - piła któraś?

;oniqa lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aher wrote:
    Dziewczyny informuję, że właśnie się spakowałam i jadę na oddział... na szybko: mało wód AFI7 ale mierzył tylko dwie kieszonki (w pozostałych dwóch pępowina), zwapnienia na łożysku (nie wie czy podczas skurczów przepowiadających dziecko jest odpowiednio dotlenione itd.) plus moje bóle głowy. Na pewno zostanę na week i codzień dwa KTG a co dalej to się okaże. Trzymajcie kciuki!
    trzymam kciuki ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    Witajcie ponownie :)

kupiłam ten wózek może nie jest super wypas ale mi sie podoba zapłaciła mama jeżeli będzie mi się źle jezdziło to spróbuje sprzedać Go i kupic inny :) dodam że kosztował 200 zł i był uzywany przez pół roku.

b6cb07fa80c74c34m.jpg
    39773743e89ce085m.jpg
    fajny mam podobnego typu i dobrze się nim jeździ i dlugo dziecko można w nim wozic bo duzy jest

;oniqa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marysia0312 wrote:
    Wózek super jak za te pieniadze:) tez bym sie skusiła.

Czy któraś z Was miała niska hemoglobine? ja mam 9 (norma od 11-17) łykam teraz 2 razy dziennie tabletki z żelazem ale to chyba za mało - wyczytałam ze skuteczny jest sok z pokrzywy - piła któraś?
    ja miałam niska ale 10,4 przy normie 12 -16 i brałam przez miesiąc zelazo Tardyferon i pomoglo teraz jest ok

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam dzięki za info. Dobrze ze zajeli się tym.

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja miałam niska ale 10,4 przy normie 12 -16 i brałam przez miesiąc zelazo Tardyferon i pomoglo teraz jest ok
    Ja brałam biofer folic a teraz pani w aptece zaleciła ascofer.Zobaczymy co powie na to lekarz w poniedziałek na wizycie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś przy piątku lody i piwo bezalkoholowe 0,0%! "Bavaria" jakieś jabłkowe holenderskie chyba, zakupiłam w realu :D I teraz TV i chill out! :)

;oniqa lubi tę wiadomość

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wielkie dzięki za info w tamtej sprawie.:)

Ja kobiety sama nie wiem co mam ze sobą zrobić chodzę trochę siedzę brzuch mi twardnieje do tego doszły bóle okresowe i delikatnie ciągnie mnie od krzyża czyżby coś się powoli działo .

;oniqa, Effcia28, MamaMadzia, Dorjana, Blondi22, megan8 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Dziewczyny dziś przy piątku lody i piwo bezalkoholowe 0,0%! "Bavaria" jakieś jabłkowe holenderskie chyba, zakupiłam w realu :D I teraz TV i chill out! :)
    Wypiłabym sobie piwko,nawet bezalkoholowe -smaka mi narobiłas:P

aiwlys lubi tę wiadomość

• ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielko może coś się rozkręca :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • milola86 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    74a1cfa3ed9033bfmed.jpg

Chciałabym pierwszy raz pochwalić się swoim brzuszkiem ;)

;oniqa, Effcia28, MamaMadzia, plemniczka, marzycielka29, kaaasiaczek_, Lula_w, Kocur, pillow, paula22, Tinka85, kasiakks, kotek27, Marysia0312, rubi67, Ancia77, Blondi22, Lalita2710 lubią tę wiadomość

atdcvcqgb9ua249c.png
    3i49df9h2ksxxkie.png

Bóg mówi prosto o krzywych liniach naszego życia...
    Adaś Ewa Róża i Piotr-moje maleńkie aniołki
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milola86 ładny brzusio, ja jutro będe robić zdjęcia to wrzuce sie pochwalić :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • MamaMadzia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzycielka29 wrote:
    Miriam wielkie dzięki za info w tamtej sprawie.:)

Ja kobiety sama nie wiem co mam ze sobą zrobić chodzę trochę siedzę brzuch mi twardnieje do tego doszły bóle okresowe i delikatnie ciągnie mnie od krzyża czyżby coś się powoli działo .

Marzycielko trzymam kciuki zeby sie pomału rozkrecało :) !!!!

marzycielka29 lubi tę wiadomość

k0kd3e5ej0jpnepe.png
    atdcj44jj6019p4n.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) marzycielko i ja trzymam kciuki, a moze ty juz po? ;)

milola brzuszek fajniutki. Blondi twój takze ładny bardzo :*

Ja wczoraj caly wieczor mialam bóle jak na okres :( wzielam nospe forte i nie przechodzilo. Juz zastanawialam sie czy nie jechac na ip. Ale poczytalam troche i wszedzie pisały dziewczyny ze jezeli bedzie bardziej bolec i nie przechodzic to poród, a jak w koncu przejdzie to są to skurcze przepowiadające. Wzielam wiec magnez i luteine i sie polozylam. Na szczescie w nocy juz nie bolalo. Ale czuje ze ten moment coraz blizej. Oby jeszcze 2 tygodnie wytrzymac. Do tego boli mnie krocze. Ale to pewnie przez głowke ktora jest w miednicy.

No i do tego dalej problemy ze spaniem... niby spac sie chce, zmeczona a usnąc nie idzie. A jak usne to budze sie na siku i juz spowrotem znowu problem usnąć, meczy mnie to.

No to sobie ponarzekalam w sobotni poranek :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 07:22

Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa i zapomnialam odpisac michaeli.
    KAROAM urodzila przez cesarke. Napisala ze pozniej poda wiecej szczegółów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 07:36

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • beatka81 Debiutantka

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jeśli mogę Ci doradzić na niską hemoglobinę pij sok z buraka , najlepiej skręć sobie w sokowirówce z dodatkiem jabłka. Polecam go każdemu kto ma problem z żelazem. Ja piję po szklance co drugi dzień i hemoglobina utrzymuje mi się na poziomie 12,8.

Marysia0312 lubi tę wiadomość

3jvzi09koz06900h.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :) jestem jestem wczoraj padłam szybko spac bo te bóle trochę mnie wymęczyły a za to dziś rano mega duża ilość wydzieliny takiej wodnistej ze mnie wyleciała więc może coś się ruszy .
    Ogólnie zjadłam śniadanko i mam zamiar zaraz wybrać się na zakupy a potem lenistwo , po obiadku jedziemy do teściowej w odwiedziny bo w święta siedzimy w domu no chyba że na porodówce :) ale dalszych wyjazdów nie planujemy!!

Milutkiego dnia dla was i dużo ciepełka u mnie mrozik -4 więc czapka i ciepłe rękawiczki i zmykam :).

Blondi22, MamaMadzia, Effcia28, megan8 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • madzia123 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonia to z wózkiem nawet mnie przebiłaś!! ja swój za 350 kupiłam myślałam że taniej się nie da;p

;oniqa lubi tę wiadomość

relg3e5ejwatx9hx.png
‹‹ 951 952 953 954 955 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ