X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka gratulacje :)
    I dla Kaoram :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • kasiakks Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Ja nie wiem czy to ma zależność do kg ale też słodyczy aż tyle nie jem ale za to owoców multum :D
    wg mnie nie ma, bo ja wpierniczam słodycze na potęgę, czasem myślę, że nie jem nic innego a mam tylko 6kg na plusie.

Blondi super brzuszek :)

Blondi22, kotek27 lubią tę wiadomość

l22ndf9hyq79dbkx.png

rfxgcsqvjrfynkt6.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza tu link:
    starsza wersja - http://yourbabyproject.blogspot.ie/
    nowsza wersja, ale mnie nie ładują się wszystkie tabelki http://yourbabyproject.pl.tl/Lista-rzeczy.htm

Blondi ładny brzuszek :)
    Ja przytyłam 7 kg ale w pierwszych miesiacach chudłam więc co do wagi sprzed ciąży mam ok 3-4 kg na plusie więc nieźle (ważyłam się dwa tygodnie temu więc pewnie więcej - dziś mam wizytę więc zobaczymy ile jeszcze doszło)

Paula ja jeszcze nie liczę ruchów - ginek uprzedzał, że dziś mi powie o liczeniu. Na wcześniejszym etapie nie ma sensu bo ruchów jest dużo. Chyba, że coś Cię zaniepokoi w tej kwestii to wówczas zwróć na to uwagę.

Dziewczyny a mój ból głowy za nic mi nie przechodzi. Boli od tygodnia miejscowo z tyłu. Dzwoniłam ostatnio do ginka, ciśnienie mam nawet niskie więc powiedział, że to najważniejsze i zalecił paracetamol. Ale cholera ulga jest chwilowa i znów boli. Właściwie to mam wrażenie, że bardziej boli mnie coś w głowie niż sama głowa i ból zmienia swoje natężenie ale nie ustępuje raczej. Mam nadzieję, że dziś na wizycie powie mi coś więcej bo martwi mnie to i wykańcza no bo ile można? Nawet w nocy nie mija... A im bliżej porodu tym bardziej zaczyna mnie ten niewyjaśniony ból dodatkowo stresować :/

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze tak nie na temat ale nie wiem czy wy czytacie pamiętniki pisze tam pamiętnik taka lenusia i to co ona tam wypisuje mnie przeraża nie wiem czy to prawda co tam pisze ale jeżeli tak to trzeba coś tym zrobić ale nie bardzo wiem co może macie jakiś pomysł

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    do poczytania, do śmiechu i do płaczu:

http://polozna.blog.pl/

Poczytałam pare wpisów i naprawde fajne i ciekawe historie :)

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaczyna mnie to przekazać z jednej strony jej chyba nie wieże ale. Drugiej kurde jeżeli to prawda a nic z tym nie zrobię będę mieć wyrzuty sumienia tylko co można Zrobjc ?

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie takie same mam odczucia chyba ze ona nadal jest w szpitalu może nie wiem

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to napisze do administratora chyba żeby coś zrobił z nią

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ghsprawie

• kasiakks Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam nadzieję, że to nie prawda. Chyba nie za bardzo jest nawet co zrobić w takiej sytuacji..

l22ndf9hyq79dbkx.png

rfxgcsqvjrfynkt6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myślałam tez o telefonie na niebieska linie ale nie wiem co zabardzo powiedzieć im

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hg

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już napisałam zobaczymy jaki będzie odzew

kasiakks lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hg

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż z ciekawości weszłam w pamiętnik tej dziewczyny,o której piszecie..ja uważam,że to ściema..dziewczyna rzeczywiście jest chora psychicznie ( wygląda mi to trochę na schizofremię paranoidalną bo kiedyś poznalam mloda laske,ktra na to chorowala i ona tez opowiadala rozne historie,sprzeczne ze soba,niedorzeczne,przerazajace i najgorsze jest to,ze sama w nie wierzyla!) dobrze,ze napisalaś Miriam do administratora niech się tym zajmnie w końcu od czegoś tu jest...

82doi09kxiyf6x26.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam wszystkim:) poczytałam wasze wpisy i cały pamietnik tej dziewczyny. to jakas paranoja, mam nadzieje ze sobie dziewczyna jaja z nas robi bo przerazajaca jest mysl ze moze byc prawda wszystko co ona wypisuje. Tak sie zastanawiam jesli dziewczyna naprawde siedziałaby w psychiatryku myslicie ze miałaby dostep do internetu aby wypisywac takie głupoty? Nie wiem jak to do konca działa w rzeczywistosci ale wydaje mi sie ze byłaby wtedy odizolowana jak myslicie?

jd7r1di.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No właśnie takie same mam odczucia chyba ze ona nadal jest w szpitalu może nie wiem
    oj jej pamiętnika nie czytałam akurat ale zerkne

a.png
    a.png
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ