X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka gratulacje :)
    I dla Kaoram :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • kasiakks Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sla.s wrote:
    Ja nie wiem czy to ma zależność do kg ale też słodyczy aż tyle nie jem ale za to owoców multum :D
    wg mnie nie ma, bo ja wpierniczam słodycze na potęgę, czasem myślę, że nie jem nic innego a mam tylko 6kg na plusie.

Blondi super brzuszek :)

Blondi22, kotek27 lubią tę wiadomość

l22ndf9hyq79dbkx.png

rfxgcsqvjrfynkt6.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza tu link:
    starsza wersja - http://yourbabyproject.blogspot.ie/
    nowsza wersja, ale mnie nie ładują się wszystkie tabelki http://yourbabyproject.pl.tl/Lista-rzeczy.htm

Blondi ładny brzuszek :)
    Ja przytyłam 7 kg ale w pierwszych miesiacach chudłam więc co do wagi sprzed ciąży mam ok 3-4 kg na plusie więc nieźle (ważyłam się dwa tygodnie temu więc pewnie więcej - dziś mam wizytę więc zobaczymy ile jeszcze doszło)

Paula ja jeszcze nie liczę ruchów - ginek uprzedzał, że dziś mi powie o liczeniu. Na wcześniejszym etapie nie ma sensu bo ruchów jest dużo. Chyba, że coś Cię zaniepokoi w tej kwestii to wówczas zwróć na to uwagę.

Dziewczyny a mój ból głowy za nic mi nie przechodzi. Boli od tygodnia miejscowo z tyłu. Dzwoniłam ostatnio do ginka, ciśnienie mam nawet niskie więc powiedział, że to najważniejsze i zalecił paracetamol. Ale cholera ulga jest chwilowa i znów boli. Właściwie to mam wrażenie, że bardziej boli mnie coś w głowie niż sama głowa i ból zmienia swoje natężenie ale nie ustępuje raczej. Mam nadzieję, że dziś na wizycie powie mi coś więcej bo martwi mnie to i wykańcza no bo ile można? Nawet w nocy nie mija... A im bliżej porodu tym bardziej zaczyna mnie ten niewyjaśniony ból dodatkowo stresować :/

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze tak nie na temat ale nie wiem czy wy czytacie pamiętniki pisze tam pamiętnik taka lenusia i to co ona tam wypisuje mnie przeraża nie wiem czy to prawda co tam pisze ale jeżeli tak to trzeba coś tym zrobić ale nie bardzo wiem co może macie jakiś pomysł

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza wrote:
    do poczytania, do śmiechu i do płaczu:

http://polozna.blog.pl/

Poczytałam pare wpisów i naprawde fajne i ciekawe historie :)

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zaczyna mnie to przekazać z jednej strony jej chyba nie wieże ale. Drugiej kurde jeżeli to prawda a nic z tym nie zrobię będę mieć wyrzuty sumienia tylko co można Zrobjc ?

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie takie same mam odczucia chyba ze ona nadal jest w szpitalu może nie wiem

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja to napisze do administratora chyba żeby coś zrobił z nią

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ghsprawie

• kasiakks Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam nadzieję, że to nie prawda. Chyba nie za bardzo jest nawet co zrobić w takiej sytuacji..

l22ndf9hyq79dbkx.png

rfxgcsqvjrfynkt6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No myślałam tez o telefonie na niebieska linie ale nie wiem co zabardzo powiedzieć im

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hg

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już napisałam zobaczymy jaki będzie odzew

kasiakks lubi tę wiadomość

• pillow Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hg

• HOPE83 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aż z ciekawości weszłam w pamiętnik tej dziewczyny,o której piszecie..ja uważam,że to ściema..dziewczyna rzeczywiście jest chora psychicznie ( wygląda mi to trochę na schizofremię paranoidalną bo kiedyś poznalam mloda laske,ktra na to chorowala i ona tez opowiadala rozne historie,sprzeczne ze soba,niedorzeczne,przerazajace i najgorsze jest to,ze sama w nie wierzyla!) dobrze,ze napisalaś Miriam do administratora niech się tym zajmnie w końcu od czegoś tu jest...

82doi09kxiyf6x26.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam wszystkim:) poczytałam wasze wpisy i cały pamietnik tej dziewczyny. to jakas paranoja, mam nadzieje ze sobie dziewczyna jaja z nas robi bo przerazajaca jest mysl ze moze byc prawda wszystko co ona wypisuje. Tak sie zastanawiam jesli dziewczyna naprawde siedziałaby w psychiatryku myslicie ze miałaby dostep do internetu aby wypisywac takie głupoty? Nie wiem jak to do konca działa w rzeczywistosci ale wydaje mi sie ze byłaby wtedy odizolowana jak myslicie?

jd7r1di.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    No właśnie takie same mam odczucia chyba ze ona nadal jest w szpitalu może nie wiem
    oj jej pamiętnika nie czytałam akurat ale zerkne

a.png
    a.png
‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ