III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
sla.s wrote:Ja nie wiem czy to ma zależność do kg ale też słodyczy aż tyle nie jem ale za to owoców multum
Blondi super brzuszek
Blondi22, kotek27 lubią tę wiadomość
-
Makcza tu link:
starsza wersja - http://yourbabyproject.blogspot.ie/
nowsza wersja, ale mnie nie ładują się wszystkie tabelki http://yourbabyproject.pl.tl/Lista-rzeczy.htm
Blondi ładny brzuszek
Ja przytyłam 7 kg ale w pierwszych miesiacach chudłam więc co do wagi sprzed ciąży mam ok 3-4 kg na plusie więc nieźle (ważyłam się dwa tygodnie temu więc pewnie więcej - dziś mam wizytę więc zobaczymy ile jeszcze doszło)
Paula ja jeszcze nie liczę ruchów - ginek uprzedzał, że dziś mi powie o liczeniu. Na wcześniejszym etapie nie ma sensu bo ruchów jest dużo. Chyba, że coś Cię zaniepokoi w tej kwestii to wówczas zwróć na to uwagę.
Dziewczyny a mój ból głowy za nic mi nie przechodzi. Boli od tygodnia miejscowo z tyłu. Dzwoniłam ostatnio do ginka, ciśnienie mam nawet niskie więc powiedział, że to najważniejsze i zalecił paracetamol. Ale cholera ulga jest chwilowa i znów boli. Właściwie to mam wrażenie, że bardziej boli mnie coś w głowie niż sama głowa i ból zmienia swoje natężenie ale nie ustępuje raczej. Mam nadzieję, że dziś na wizycie powie mi coś więcej bo martwi mnie to i wykańcza no bo ile można? Nawet w nocy nie mija... A im bliżej porodu tym bardziej zaczyna mnie ten niewyjaśniony ból dodatkowo stresować -
nick nieaktualnySorry ze tak nie na temat ale nie wiem czy wy czytacie pamiętniki pisze tam pamiętnik taka lenusia i to co ona tam wypisuje mnie przeraża nie wiem czy to prawda co tam pisze ale jeżeli tak to trzeba coś tym zrobić ale nie bardzo wiem co może macie jakiś pomysł
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aż z ciekawości weszłam w pamiętnik tej dziewczyny,o której piszecie..ja uważam,że to ściema..dziewczyna rzeczywiście jest chora psychicznie ( wygląda mi to trochę na schizofremię paranoidalną bo kiedyś poznalam mloda laske,ktra na to chorowala i ona tez opowiadala rozne historie,sprzeczne ze soba,niedorzeczne,przerazajace i najgorsze jest to,ze sama w nie wierzyla!) dobrze,ze napisalaś Miriam do administratora niech się tym zajmnie w końcu od czegoś tu jest...
-
Cześć wam wszystkim:) poczytałam wasze wpisy i cały pamietnik tej dziewczyny. to jakas paranoja, mam nadzieje ze sobie dziewczyna jaja z nas robi bo przerazajaca jest mysl ze moze byc prawda wszystko co ona wypisuje. Tak sie zastanawiam jesli dziewczyna naprawde siedziałaby w psychiatryku myslicie ze miałaby dostep do internetu aby wypisywac takie głupoty? Nie wiem jak to do konca działa w rzeczywistosci ale wydaje mi sie ze byłaby wtedy odizolowana jak myslicie?