III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnielko !! w przypadku wysokiego tętna lekarz powinien zlecić badanie echa serca płodu. U mnie na szczęście raz było tętno aż 182ud/min i dostałam skierowanie na echo mimo że wiecej taka syt nie miała miejsca. Aher dobrze radzi skonsultuj to z innym ginekologiem, na innym sprzęcie.
Anielka27 lubi tę wiadomość
-
Asiulka83 wrote:DROGIE PANIE TU TATUS NIKODEMA KTORY WLASNIE SIE URODZIL O 13:40 I JEST TOTALNIE BOMBOWY WAZY 3400 I DL 52CMM A ASIULKA CZUJE SIE MOZNA POWIEDZIEC BARDZO DOBRZE ALE TO TYLKO DZIEKI NIKUSIOWI BULU SIE NIE CZUJE
POZDRAWIAMY
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:
Co do pępuszka ja podwijam pieluszkę (mój kikut... jest prawie wyschnięty ) bo u mnie w szpitalu dają klamerkę potem ciągnie się w góre za klamerke pryska oceniseptem z góry i dołu) i koniec...
Świetna sprawa nie wiem czy wszędzie tak dają i zostawiają te klamerki... -
plemniczka wrote:dziewczyny pewnie kojarzycie karoam z Egiptu
Wczoraj urodzila córeczke Julie
Superr gratulacje! A wiesz czy tak jak przewidyqała przez cc czy sn?Bardzo jestem ciekwa jak do sprawy podchodza w egipcie?
-
Michela ,jednym odpada np w 7 dobie ,drugim po 2 tyg i są tacy co i miesiąc... nie wiem od czego to zależne.
Do mnie położna ma dziś przyjść. Zobaczymy co powie na temat kikuta...
Również jestem ciekawa czy tak jak w egipcie miała tą cc , czy jednak udalo sie jakoś naturalnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 09:07
michaela lubi tę wiadomość
-
Asiulka83 wrote:DROGIE PANIE TU TATUS NIKODEMA KTORY WLASNIE SIE URODZIL O 13:40 I JEST TOTALNIE BOMBOWY WAZY 3400 I DL 52CMM A ASIULKA CZUJE SIE MOZNA POWIEDZIEC BARDZO DOBRZE ALE TO TYLKO DZIEKI NIKUSIOWI BULU SIE NIE CZUJE
POZDRAWIAMY
-
A tak to wogóle witam wszystkich:)
Wczoraj z nudów weszłam na tablice.pl i znalazła 3 ładne używane wózki 2 z nich są 2 w 1 a ten ostatni 3 w 1 i był używany tylko pól roku w idealnym stanie jest. Miałam pożyczać od siostry jak się Mała urodzi ale strasznie sie napaliłam na jeden z tamtych i nie wiem czy nie kupić. Pieniądze jak nawózek śmieszne a przynajmniej miałabym swój. Co byście zrobiły na moim miejscu kupiły czy pożyczyły. doradźcie dziewczyny