III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:A tak to wogóle witam wszystkich:)
Wczoraj z nudów weszłam na tablice.pl i znalazła 3 ładne używane wózki 2 z nich są 2 w 1 a ten ostatni 3 w 1 i był używany tylko pól roku w idealnym stanie jest. Miałam pożyczać od siostry jak się Mała urodzi ale strasznie sie napaliłam na jeden z tamtych i nie wiem czy nie kupić. Pieniądze jak nawózek śmieszne a przynajmniej miałabym swój. Co byście zrobiły na moim miejscu kupiły czy pożyczyły. doradźcie dziewczyny
jeśli cena jest do zniesienia to wolałabym mieć swój, przynajmniej nie trzeba tak uważać przy swoim, jak przy pożyczonym.
-
;oniqa wrote:A tak to wogóle witam wszystkich:)
Wczoraj z nudów weszłam na tablice.pl i znalazła 3 ładne używane wózki 2 z nich są 2 w 1 a ten ostatni 3 w 1 i był używany tylko pól roku w idealnym stanie jest. Miałam pożyczać od siostry jak się Mała urodzi ale strasznie sie napaliłam na jeden z tamtych i nie wiem czy nie kupić. Pieniądze jak nawózek śmieszne a przynajmniej miałabym swój. Co byście zrobiły na moim miejscu kupiły czy pożyczyły. doradźcie dziewczyny) A jak będziesz o niego dbac to jeszcze Ty go sprzedasz dalej. Pozdrawiam
ps. Blodni śliczny brzuszek)
Blondi22, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
blondi ja mam na plusie narazie 8, zjem śniadanko i jade na sklepy w poszukiwaniu koszuli do karmienia w sumie chyba tylko mi to zostało do kupienia no i pieliszki tetrowe bo mam tylko 5 a później jade oglądać wózeczek
. Dzwoniła również babka do szwagierki bo czekamy na łóżeczko juz ponad 2 tyg że będzie w poniedziałek bo niby było uszkodzone, a więc w przyszłym tyg będe juz użądzać pokoik dla małej ajjj już doczekać się nie moge
.
kotek czekamy na wieści jak tam po wizyciekotek27, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej mamusie
dziś mam więcej sil to pisze
ale widzę ze mój chlop was powiadomił
poród opiszę w domu ale życzę każdej tak szybkiego porodu i troskliwej opieki jaka ja miałam przy porodzie . Jutro jak będzie wszystko ok wychodzimy do domku. Synus jest cudowny ♡♡♡ i wszystko opiszę
kotek27, kaaasiaczek_, ;oniqa, Blondi22, KaRa, marzycielka29, Kleopatra, pillow, Tinka85, kasiakks, yennefer, Lalita2710, plemniczka lubią tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:A tak to wogóle witam wszystkich:)
Wczoraj z nudów weszłam na tablice.pl i znalazła 3 ładne używane wózki 2 z nich są 2 w 1 a ten ostatni 3 w 1 i był używany tylko pól roku w idealnym stanie jest. Miałam pożyczać od siostry jak się Mała urodzi ale strasznie sie napaliłam na jeden z tamtych i nie wiem czy nie kupić. Pieniądze jak nawózek śmieszne a przynajmniej miałabym swój. Co byście zrobiły na moim miejscu kupiły czy pożyczyły. doradźcie dziewczyny
Jeśli cena dobra, a wózek w dobrym stanie to ja bym brała. Tak jak mówią dziewczyny lepiej mieć swój na każdą chwile, a nie pożyczać i obchodzić się jak z jajkiem.
blond Nie przejmuj się ja mam aż 18kg na plusie. Śliczny masz brzuszekU mnie kg weszły w pupe i uda
Więc po porodzie jak już będę na siłach to zaczne gubić kg. :)Bo wole jeść to na co mam ochote, bo kg da się zgubić jak nie w miesiąc to w pól roku to w rok
Mi tam sie nie spieszy, na wybieg dla modelek się nie wybieram
;oniqa, Blondi22, Perełka lubią tę wiadomość
-
Asiulka83 wrote:Hej mamusie
poród opiszę w domu ale życzę każdej tak szybkiego porodu i troskliwej opieki jaka ja miałam przy porodzie . Jutro jak będzie wszystko ok wychodzimy do domku. Synus jest cudowny ♡♡♡ i wszystko opiszę
Asiulka na szczęscie zdążyłaś przed 13 w piątek
-
Asiulka83 wrote:Hej mamusie
-
sla.s wrote:Jeśli cena dobra, a wózek w dobrym stanie to ja bym brała. Tak jak mówią dziewczyny lepiej mieć swój na każdą chwile, a nie pożyczać i obchodzić się jak z jajkiem.
blond Nie przejmuj się ja mam aż 18kg na plusie. Śliczny masz brzuszekU mnie kg weszły w pupe i uda
Więc po porodzie jak już będę na siłach to zaczne gubić kg. :)Bo wole jeść to na co mam ochote, bo kg da się zgubić jak nie w miesiąc to w pól roku to w rok
Mi tam sie nie spieszy, na wybieg dla modelek się nie wybieram
w pierwszej ciąży miałam 24kg na plusie
w sumie dużo słodyczy nie jem ale sporo owoców to pewnie od tego kg -
Dziewczyny czy liczyła któraś z Was ruchy od 27tyg?
ja nie liczę na ilość, po prostu czuję jak malutka rusza się w ciągu dnia,czasami mniej czasami więcej. Powinnam zacząć liczyć?
co do kg to u mnie +10 mniej więcej bo nie wiem ile ważyłam przed dokładnie;/ ale aż normalnie boję się świąt. niby teraz jem normalnie, czasami zgrzeszę ale w święta pewnie sobie pozwolę na więcej a w sylwestra mam wizytę u gin swojego;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2013, 12:07
-
Ja mam 8 kg na plusie, ale to tylko dlatego nie więcej bo dieta cukrzycowa mnie ogranicza ;(( Normalnie miałam bym pewnie też tyle na plusie jak nie więcej. Zazdroszczę Wam, ja mam wydzielone posiłki jakbym otyła była, a nie jestem. 3 mandarynki dziennie max albo 3 jabłka. O słodyczach mogę pomarzyc, masakra jakas. Jak po ciąży rzucę się na słodkie to dopiero utyje
Marysia0312 lubi tę wiadomość
-
Blondi brzuszek słodziutki
Asiulka super ze miałaś lekki i szybki poród też o takim marzę
wracajcie do domku jak najszybciej i cieszcie się sobą.
Ja uciekam po synka do szkoły później obiadek i popołudniu jedziemy z mężem na zakupy tak więc miłego dnia będę zaglądać w wolnej chwili.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny