III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Do nas w poniedziałek/wtorek dotrą mebelki do dziecięcego, także jak tylko się je skręci, wkleję foto
Miały być dopiero w połowie stycznia, z tąd moja radość, że będą szybciej. W końcu wszystko poukładam na spokój, bo już nie wiem co mam a czego nie (chodzi o ciuszki).
Blondi22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj postanowiłam zrobić mega porządki, ja myje okna a mąż mi wiesza firanki, będziemy stroich choinkę i ogarniamy całe mieszkanie. póxniej będe jeszcze prasować ciuszki od małej a jutro albo we wtorek przyjdzie łóżeczko, a więc będzię mężuś rozkładał
no i jeszcze chce wyprać wózek bo troszke jest zabrudzony
a więc porządki pełną parą
. A co do okien ze względu że to już 8 miesiąc mój to myje je na raty od 11 teraz jeszcze została kuchnia i gotowe
Blondi22, Lula_w, kotek27, marzycielka29 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Wam dziewczyny i każdej z osobna za słowa wsparcia. Teraz już czuję się w miarę dobrze, ale pierwsze dni były dla mnie koszmarem, jak zdałam sobie sprawę co mogło się stać.
Wypuścić mnie raczej nie wypuszczą, bo mogę nie zdążyć wrócić, by uratowali dzidziusiaOpiekę mam naprawdę bardzo dobrą i szczerze, to jestem zaskoczona, że w szpitalu publicznym jest personel, który jest zaangażowany, bardzo pomocny i miły, zaczynając od lekarzy, poprzez położne na paniach salowych kończąc. Czuję się tu bardzo bezpiecznie, widziałam też kilka akcji, więc wiem, że reagują szybko i nie ignorują, żadnej naszej informacji, że coś boli lub wydaje nam się odstępstwem od "normalnego" samopoczucia.
Oswajam się po mału z myślą, że aż do porodu szpital będzie moim domem, ale w chwilach zwątpienia, myślę o tym, że tak jest najlepiej dla mojej córeczki
Miriam leżę na Kasprzaka w Instytucie Matki i Dziecka, także jestem pod najlepszą opieką z możliwych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2013, 18:16
;oniqa, kotek27 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyMatylda widzę ze jesteś pod dobra opieka a to już duży sukces według mnie jesteś w najlepszym szpitalu w Warszawie do jakiego mogłas trafić w takiej sytuacji
Gdybyś czego kolwiek potrzebowała co kolwiek trzeba było by ci przywieźć czy pogadać to daj znaćMatylda36 lubi tę wiadomość
-
Miriam wrote:Matylda widzę ze jesteś pod dobra opieka a to już duży sukces według mnie jesteś w najlepszym szpitalu w Warszawie do jakiego mogłas trafić w takiej sytuacji
Gdybyś czego kolwiek potrzebowała co kolwiek trzeba było by ci przywieźć czy pogadać to daj znać
Dzięki wielkie MiriamKochana jesteś
Teraz wiem dlaczego moi lekarze tak naciskali na IMiD gdyby coś się działo. Powiem nawet, że to jeden z lepszych szpitali w Polsce, zwożą tu przypadki z całego kraju. Zajmują się tak dramatycznymi przypadkami, o których nigdy wcześniej w życiu nie słyszałam i najbardziej pozytywna rzecz, ratują mamy i dzieciaczki. Niestety przez mój pobyt byłam już światkiem kilku akcji ratowania maluszka i wszystkie uratowali. A najpiękniejsze jest to, że uratowane maluszki mają się dobrze, a nawet lepiej niż się można było spodziewać. Więc teraz jeszcze bardziej utwierdziłam się, że brzydkie ściany, wspólna łazienka na korytarzu, kiepski stan sanitariatów to pikuś, przy wierze w tym, że w razie potrzeby jestem w odpowiednich rękachMiriam, ;oniqa, Effcia28 lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
Opis porodu mojego dziewczyny:
nie wiem gdzie wkleić ,więc napisałam na blogu....
http://tierras-de-colores.blogspot.com/2013/12/nadesza-godzina-w-wszystko-co-ludzkie.htmlMiriam, MamaMadzia, megan8, Matylda36, Tinka85, KaRa, ;oniqa, marzycielka29, Blondi22, juicca lubią tę wiadomość