III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinka85 wrote:Marzycielko a co u Ciebie? Rozkręca się? Pewnie i tak mnie prześcigniesz. Bo u mnie nadal cisza
KaRa a co u Ciebie?
U mnie cisza. Nie mam ani skurczy ani żadnych boli. A Ty?
Robiłam dzis porządki świąteczne prawie cały dzień ale nie wywołały żadnych skurczy.
Ogólnie od 2 dni mam bardzo duzo energii. Czuje sie jakbym nie była w ciazy!megan8, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
Tinka85 wrote:Marzycielko a co u Ciebie? Rozkręca się? Pewnie i tak mnie prześcigniesz. Bo u mnie nadal cisza
KaRa a co u Ciebie?
Tinka u mnie dzisiaj spokój całkowity od czasu do czasu jakieś delikatne skurcze ale nic poza tym . Więc czekamy dalej.KaRa, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
czesc wszystkim;-) ja tak z wieczorka bo dzisiaj sporo roboty mialam. ostatnio upieklam pierniczki a dzisiaj je postroilam.
dziewczyny w ktorym tygodniu zaczelyscie prac ubranka dla dziecka? i kiedy pakowalyscie torbe do szpitala? ja wlasnie koncze 33tydzien i z jednej strony mysle ze to czas najwyzszy a z drugiej czy to jednak nie za szybko czy sie nie zakurzy glupieje troche
-
Magdziunia ja pranie zaczęłam w 34 tyg a torbę spakowalam dopiero w 38. Jakoś nie mogłam sie zebrać.
Z praniem i prasowaniem możesz już zacząć bo nie zawsze jest chęć czy siła. Przynajmniej nie będziesz musiała sie spieszyć. A w szafie to sie raczej nie zakurzy. -
Jestem jestem kochane dziś byłam troszkę zaganiana do południa a po obiedzie pojechalismy z mężem do rodziny i dopiero teraz mam chwilkę was nadrobić.
Więc u mnie dziś spokój i cisza niestety.
Lalita super opisałaś swój poród i masz rację najlepszy ten moment gdy maluszek jest już na świecie.