III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
patti wrote:dziewczyny, mam piekny suwaczek 41 tydz, 5 dni po terminie :-)maly rusza sie caly czas jak dotychczas, przynajmniej mnie nie straszy.
i pomyslec, ze od poczatku mi mowiono, ze ze wzgledu na ksztalt macicy moge miec przedwczesny porod w 39 tyg wazyl 3400 wiec mam nadzieje ,ze wiecej niz 3800 nie bedzie mial ;-)siluje sie z nami nasz synek -mowimy na niego maly Herkules hehe
a teraz ide na goraca czekolade do super pijalni czekolady, bo po porodzie to trzeba bedzie uwazac z takimi zachciankami!
Patti,
Chapeau bas dla Ciebie za cierpliwość Oj, chyba dzidzi bardzo wygodnie w Twoim brzusiu. Z pewnością synek postanowił być dzieckiem sierpniowym, nie lipcowym
Dobrze, że wagowo nie poszalał i jest szansa, że nie przekroczy 4kg.
Mój teraz już waży prawie 3100g, więc się troszkę obawiam
Trzymam kciukipatti lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, wlasnie chcialam wam opisca historie, a widze ,ze vivien rozpoczela juz watek ustepowania -nic nie przebije mojej dzisiejszej sytuacji.
bylam w pijalni czekolady z kuzynka -czekoolada pycha.po konsumpcji postanowilam skorzystac z toalety (byla tylko jedna ), a tam czeka sobie pani powyzej 50 lat i widzi jaki mam ogromny brzuch i z takim tekstem do mnie -wie pani co, nie wiem czy skorzysta pani z toalety ,bo ja za chwile wchodze i zamierzam tam byc dosc dlugo ,bo chce sie umalowac ,a juz jedna pania przepuscilam -normalnie szok -co za tupet ,chamstwo, bezczelnosc.nawet jakbym nie byla w ciazy ,to czegos takiego idiotka nie powinna mowic- wiec ja na caly glos ,zeby obsluga uslyszala ,ze toaleta nie jest do robienia makijazu -pozniej wkroczyla do akcji moja kuzynka ,zeby sie ta kobieta opanowala i ze jestem w ciazy i wejde na chwile do wc i ze juz po terminie jestem -a babka na to ,ze powinnam byuc w szpitalu ,a nie chodzic na czekolade -po prostu szok!i to zdarzylo sie naprawde dziewczyny co ja to obchodzi ,co robie po terminie porodu -poza tym mieszkam 200 m od pijalni czekolady.
i jak ma byc na swiecie dobrze, jak ma nie byc wojen , itp.pasia27, mała mi lubią tę wiadomość
-
Adka wrote:patti szok. Ale powiem Wam, że najgorsze są kobiety. Facet młodszy, starszy jeszcze ustąpi miejsca, przepuści a z kobietami różnie bywa...
No walsnie Adka to faceci ustepuja i sa kulturalni a nie kobiety ktore tez byl w ciazy i wiedza jak sie mozna czuc w takim stanie!!! Wrrrr!!
Ostatnio na pasach idiotka w samochodzie tak pedzila przez pasy ze myslalam ze mnie potraci!! Kurcze faceci za kierownica zatrzymuja sie prawie na kilometr przed a babska kurde pedza jak by graly w kregle...
A ludzie to pionki..
Paranoja!!иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem, jestem i nie rodze Bylam dzisiaj na uczelni obejzec jak mi zadania z egzaminu skorygowali, a po obiadku z mezem na zakupach.
Jakas dziwna ciezarna ze mnie. Wczoraj i przedwczoraj było chłodno, a ja lezałam poł zywa na łozku, nogi mialam opuchniete i zero sił.
Dzisiaj upały 37 stopni, a ja biegam po miescie jak szalona Nogi chudziutkie, a energii tyle, ze szok Az nawet nie mam takiej strasznej potrzeby rodzenia dzisiaj.
Wczoraj wieczorem masowalam te punkty na nadgarstkach, rano zapomnialam, ale dzisiaj wieczorem znowu bede masowac Kto wie moze malutka wkoncu postanowi do nas przyjsc Mało sie dzisiaj rusza, ale zwalam to na upały. Wiem, ze wod plodowych ma duzo, wiec staram sie nie stresowacpasia27, vivien, anilorak lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, ja juz bardzo sie niepokoje o malego i zadecydowalam ,ze jutro pojade do szpitala zamiast w sobote. chce zeby posprawdzali wszystko i ewentualnie umowie sie na wywolywanie na kolejny dzien ,jesli beda mieli miejsca.
pasia27 lubi tę wiadomość