III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dziewczynki zbieram się do szpitala. Trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło. A ja trzymam kciuki za Marzycielkę, KaRę i Megan żeby u Was też się jak najszybciej rozkręciło!
Margotka87, kotek27, plemniczka, ;oniqa, kaaasiaczek_, Lula_w, marzycielka29, pasia27, MamaMadzia, KaRa, Perełka, Ancia77, Rucia, juicca, Effcia28, Blondi22, Miriam lubią tę wiadomość
-
HOPE gratulacje dla was byłaś mega dzielna i dałaś radę
zdrówka dla was.
Tinka trzymam bardzo mocno kciuki powodzenia kochana jeśli dasz radę to daj znać co i jak .
Mnie dziś od rana boli podbrzusze jak na okres i mam dziś postanowienie że nie podnoszę się z łóżka leże i odpoczywam ile się da.pasia27, Blondi22, juicca lubią tę wiadomość
-
A mnie wczoraj na izbie położna postraszyła że jak to u pani się cesarka szykuje a pani jeszcze nie spakowana do szpitala;p więc dziś kończę pakowanie,A w sobotę mam wesele;)
a lekarz do mnie to ja panią zostawię w szpitalu będzie pani miała pretekst żeby nie iść.Jakie chętne chyba dużo łóżek mają wolnych
-
Hope gratulacje;)
Ja dziewczyny dziś ledwo na oczy patrzę... w nocy po 1 a potem po 3 obudził mnie straszny ból żołądka promieniujący przez połowę pleców... płakałam mężowi z bólu... miewałam jakiś czas temu takie bóle ale trwały dosłownie 2-3minuty i przechodziło. Tym razem tak nie było. Jak leżałam było jeszcze gorzej... -
Kochane ja jestem w siódmym niebie że jest już po świętach bo jak nie szykowanie do Wigilii to potem w pierwszy dzień świąt szykowanie dla gości na drugi dzień
. Jak zwykle masa jedzenia się została ale tym się nie martwię co się da to zamrożę a resztę chłopaki zjedzą a ja do kuchni wejdę tylko po to żeby coś sobie podgrzać
.
Powiem wam że non stop każdy tylko pyta jak się czuję czy coś wyczuwam a mnie już trafia cholerka ile można słuchać .
Na szczęscie teraz jestem już tylko z synkiem więc odpoczywamy na maxa zamiast w święta to po nich.
Swoją drogą to ciekawe jak tam Tinka w szpitalu ?? -
Hope- GRATULACJE
Tinka- 3 mam kciuki i czekamy na dobre wieści jak najszybciej
Ja na święta nie pojadłam niestety- zgaga mnie rozwala na łopatki do tego wieczory i rano ciągle wymiotujęOdbiję sobie za rok - jak nic, albo na Wielkanoc
Mały buszuje, a ja jeszcze się troszkę polenię i zabieram się za tym razem poświąteczne porządeczki -
Hope gratulacje
Tinka i formuj koniecznie ,trzyma kciuki
Co do opadajacego brzucha to mnie w ogole nie opadl.rano odeszly wody i caly czop zero skurczow i brzuch wysok pod cyckami byl.urodzilam w 4godz po oxy ale malemu ciezko bylo wejsc w kanal i robilam rozne gimnastyki z bolu w czasie skurczu.wrrr..marzycielka29, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Mnie to już ani chodzenie po schodach nie pomogło ani piłka więc mam to w nosie leże plackiem na kanapie i odpoczywam co będzie to będzie
.
Ciekawe może coś u Kary lub Megan coś się ruszyło ?pasia27, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hope gratulacje!
Tinka trzymam kciuki.
U mnie nadal cisza. Nastawiłam sie już ze do pon nie urodzę. Planuje wybrać sie dzis do galerii z mama, pójdziemy do kilku sklepów i na kawkę . Może jakies fajne wyprzedaże sie trafia.
Miłego dnia dziewczyny, wypoczywajcie po świętach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 11:20
marzycielka29, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hope ogromne gratulacje!
Tinka trzymaj się i powodzenia
Witam wszystkie dziewczyny poświątecznie.
Mi było bardzo fajnie spędzić święta z rodzinką, a nie w szpitalu, więc jestem szczęśliwa. Miałam miejsce leżące na sofie przy stole i nic kompletnie nie robiłam tylko leżałam i pachniałam. Taka była moja rola w te święta;oniqa, Blondi22, marzycielka29, juicca, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
magdziunia111123 wrote:hej dziewczyny strasznie meczace te swieta dla kazdej z nas.
Powiedzcie mi dziewczyny ile mniej wiecej przed porodem opada brzuch? zauwazylam ze strasznie mi spadl od wczorajszego dnia poszedl w dol i cisnie na krocze pecherz itp czuje ze sie maly pcha w kanal rodny jak nic -
Lalita2710 wrote:Magdzunia ,odpadnie brzucha objawia się tak że jak masz stanik ubrany i stoisz... to jak jesteś w stanie na prosto zmieścić rękę to wtedy znaczy że opadł...