III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kochane ja juz po kąpieli śmigam po korytarzu delikatnie nacieta byłam ale siadam normalnie wiec jest oki akcje porodową i fotki to juz jak będziemy w domku . Póki co to mam konkurentkę u mojego męża
...
KaRa, juicca, ;oniqa, Matylda36, MamaMadzia, Iwo123, kotek27, asienka28, pasia27, Blondi22, Miriam, kaaasiaczek_, Perełka, JEDRNA5, lusia22, szczessciara lubią tę wiadomość
-
marzycielka29 wrote:Kochane ja juz po kąpieli śmigam po korytarzu delikatnie nacieta byłam ale siadam normalnie wiec jest oki akcje porodową i fotki to juz jak będziemy w domku . Póki co to mam konkurentkę u mojego męża
...
Super Marzycielko! Jeszcze raz gratulacje -
Aher Gratuluję!!!
Dużo dzieci chciało się urodzić w grudniu (na jednym forum urodziły prawie wszystkie styczniówki) Ciekawe jaki będzie styczeń?
Ja bardzo mocno liczę, że moja córcia poczeka do lutego, bo z przygotowaniami marnie mi idzie i ciągle kasy brak, a M ma mieć wyjazd do pracy w styczniu, tylko nie znamy dokładnego terminu:( -
Lalita2710 wrote:Gratulacje Marzycielko mówiłam że szybko pójdzie:D bo 2 dzieciątko szybciej wychodzi;)
Moni Cja myślałam że ja długo 1 dziecko 7,45 1 faza druga 1,5h
z powodu obróconego mechanizmu porodowego.
Plemniczko jeśli czop ci nie odpadł to możesz serduszkować....