III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
No kochane za nami pierwsza noc mała spała ładnie karmie ja z piersi póki co jest wszystko ok nie mogę sie na nią napatrzec
!
;oniqa, moni_c, Blondi22, Matylda36, Lalita2710, szczessciara, Kocur, Margotka87, MamaMadzia, Miriam, Ancia77, asienka28, juicca, pasia27, kotek27, monalisa lubią tę wiadomość
-
Kara Trzymam kciuki
;oniqa Dobrze, że przeszło. Trzymam też za twoją wizytę
Kotek Oj, mi jak się nieraz wypnie to też czuję. Tak na maksa napiętą mam w tym miejscu skórę. Ale trochę pogłaskam i układa się inaczej:)
Marzycielka Super, że dobrze idzie. A dasz nam też popatrzeć? Może jakieś małe zdjątko;)??
Blondi Ładny i zgrabny brzusio!
Blondi22, kotek27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondi ładny brzusio
mnie mowia ze mam malutki brzuch jak na ten etap ciazy
tez mi twardnieje brzuch do tego tam w srodku tak kluje czasami mocno w czwartek mam wizyte wiec zobaczymy co sie tam dzieje
powiem wam dziewczyny ze zaczynam sie troszke juz tym wszystkim stresowac
-
Witram ponownie jestem po KTG było jakies napięcie brzucha trwało około 5 min, mam duzo odpoczywać jeżeli nie przejdzie mam jechać do szpitala. a dodatkowo co chwilke chodzę do WC a wkładke mam zawsze lekko mokrą mam nadziejej że nie sączą mi się wody. a Więc jednym słowem mam duzo leżeć i odpoczywać
-
witam wszystkie;)
Kara-ja też tzrymam kciuki && oby jak najszybciej następny maqluszek był na świecie;)
Marzycielko-fajnie że wszystko idzie dobrze, chyba wszystkie tu ci zazdrościmy tak szybkiego porodu i spokojnego maleństwa
Jeśli to prawda,że aktywność dziecka w brzuchu jest potem taka sama po urodzeniu, to ja mogę zapomnieć o spokojnych nocach.Moja Ninka zaczyna swój balet o 12 w nocy i szaleje do 3, rano od nowa to samo...)
-
Miola mam nadzieję, ze to co piszesz o tej aktywności u mnie też się nie sprawdzi bo mój urwis od 16 tc rozrabia jak szalony. Nie mam pojęcia kiedy odpoczywa, bo mam wrażenie, że czuję go bez przerwy . A teraz jak już jest takim małym klocuszkiem kopniaki w żebra czy pęcherze to masakra oczywiście.
Liczę na to, że po przyjściu na świat będzie odsypiał swoje szalone imprezowe życie płodoweMartynika lubi tę wiadomość
-
Kocur wrote:Miola mam nadzieję, ze to co piszesz o tej aktywności u mnie też się nie sprawdzi bo mój urwis od 16 tc rozrabia jak szalony. Nie mam pojęcia kiedy odpoczywa, bo mam wrażenie, że czuję go bez przerwy . A teraz jak już jest takim małym klocuszkiem kopniaki w żebra czy pęcherze to masakra oczywiście.
Liczę na to, że po przyjściu na świat będzie odsypiał swoje szalone imprezowe życie płodowe
nie liczyłabym na to;))
znajoma niedawno urodziła i u niej jest to samo, w godzinach kiedy mała była najbardziej aktywna, po narodzinach też nie myśli odpoczywać)