III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
magdziunia111123 wrote:ale mam zly dzien dziewczyny. wczoraj mnie czyscilo a dzisiaj mdli taka jestem bez energii ze szok spalam w nocy dobrze a czuje sie kompletnie wypluta:-( chyba sie z lozka dzis nie zwleke
leż i odpoczywaj póki możesz;) ja też jeszcze w łóżeczku.na szczęście obiadek mam wczorajszy;) -
milola86 wrote:witam wszystkie;)
Kara-ja też tzrymam kciuki && oby jak najszybciej następny maqluszek był na świecie;)
Marzycielko-fajnie że wszystko idzie dobrze, chyba wszystkie tu ci zazdrościmy tak szybkiego porodu i spokojnego maleństwa
Jeśli to prawda,że aktywność dziecka w brzuchu jest potem taka sama po urodzeniu, to ja mogę zapomnieć o spokojnych nocach.Moja Ninka zaczyna swój balet o 12 w nocy i szaleje do 3, rano od nowa to samo...)
Ja się kochana z tym nie zgodzę ,bo mój szalał 24h ,a 70% dnia i nocy śpi resztę jest aktywny i z tym bywa różnie...
Magdziunia odpoczywaj. może się zatrułaś?? zdrówka życzę.
Dużo pij żeby się nie odwodnić. Jeść też się staraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 12:58
Kocur lubi tę wiadomość
-
milola86 mam nadzieje że mój maluszek nie chce się urodzić tak jak jej tatuś i wujek miesiąc wcześniej bo u nich w rodzinie to normalne.
a tak z innej beczki chce sobie kupic sukienki tylko nie wiem jake kolory wybrać może doradzicie mi
http://allegro.pl/k06-zmyslowa-sukienka-z-koronka-sylwester-sale-i3771808669.html
http://allegro.pl/skorzane-wstawki-wyszczuplajaca-sukienka-80-i3792124115.htmlDorjana lubi tę wiadomość
-
wlasnie nic takiego nie jadlam czym moglabym sie zatruc. Dzwonilam do mojej poloznej powiedziala ze w moim przypadku wysoce prawdopodobne ze sie zbliza wielki dzien i mam przelezec te dwa dni zeby maly byl ze stycznia i sie nie martwic ze wedlug okresu powinien poczekac bo powinnysmy patrzec na niego tak jak od poczatku na usg i liczyc termin na 20.01 a nie na 2.02. polezymy zobaczymy chociaz sie obawiam
-
aa rozumiem, sukienki sliczne, ale ja bym pewnie dopiero kupila po porodzie. Ale ja mam az 20 kg na plusie dlatego kompletnie nie wiem jak bede wyglądala po porodzie, obym szybko sie ich pozbyla.
Ja chodze do dr Witycha w Tychach, moze slyszalas o nim.
A rodzic bede w prywtnej klinice w Katowicach, tam gdzie on pracuje.
a ty w Tychach rodzisz? -
;oniqa wrote:Blondi22 mam bardzo podobny brzuch i widze że też troche Ci opadł
mi tak samo
. mój tak ciągnie w dół a na dodatek dostałam jakiegos mega apetytu i non stop bym jadła dzisiaj się ważyłam mam niecałe 9 na plusie
jakos opadl mi w pierwszy dzien swiat. -
plemniczka wrote:aa rozumiem, sukienki sliczne, ale ja bym pewnie dopiero kupila po porodzie. Ale ja mam az 20 kg na plusie dlatego kompletnie nie wiem jak bede wyglądala po porodzie, obym szybko sie ich pozbyla.
Ja chodze do dr Witycha w Tychach, moze slyszalas o nim.
A rodzic bede w prywtnej klinice w Katowicach, tam gdzie on pracuje.
a ty w Tychach rodzisz? -
pomóżcie!
myślicie,że torba tej wielkośći będzie odpowiednia do szpitala?czekam na dostawe rzeczy które mam spakowac i jeszcze nie wiem ile tego będzie i czy taka wystarczy?
http://allegro.pl/okazja-torba-podrozna-na-kolkach-david-jones-a2-i3823106041.html -
nick nieaktualnyA ja dziś się zmotywowałam i poszłam do fryzjera ostatni raz przed porodem myślę. Przyciemniłam włosy do takiego jasnego brązu, pocieniowałam i czuje się lepiej
Malutki oczywiście u fryzjera miał aktywne chwile i kręcił się jak szalony
Jutro sylwester który z M spędzimy sobie we dwoje w domu przy picolo. I trochę się uśmiałam, bo M ma dwóch braci starszego i młodszego i jeden nie jest jeszcze pełnoletni i mamy mu dziś jechać po alkohol na sylwestra do M1.
No i 02.01 jadę na echo serca MalutkiegoAle jestem dobrej myśli
ZOSTAŁY 24 DNI I PRZYWITAM MOJEGO PRZYSTOJNIAKA!Miriam, juicca, pasia27, Dorjana, lusia22 lubią tę wiadomość
-
milola86 wrote:pomóżcie!
myślicie,że torba tej wielkośći będzie odpowiednia do szpitala?czekam na dostawe rzeczy które mam spakowac i jeszcze nie wiem ile tego będzie i czy taka wystarczy?
http://allegro.pl/okazja-torba-podrozna-na-kolkach-david-jones-a2-i3823106041.html -
sla.s wrote:A ja dziś się zmotywowałam i poszłam do fryzjera ostatni raz przed porodem myślę. Przyciemniłam włosy do takiego jasnego brązu, pocieniowałam i czuje się lepiej
Malutki oczywiście u fryzjera miał aktywne chwile i kręcił się jak szalony
Jutro sylwester który z M spędzimy sobie we dwoje w domu przy picolo. I trochę się uśmiałam, bo M ma dwóch braci starszego i młodszego i jeden nie jest jeszcze pełnoletni i mamy mu dziś jechać po alkohol na sylwestra do M1.
No i 02.01 jadę na echo serca MalutkiegoAle jestem dobrej myśli
ZOSTAŁY 24 DNI I PRZYWITAM MOJEGO PRZYSTOJNIAKA!a sylwester tez Picollo
w trojke jak na razie
-
Oniqa drugi model mi się bardziej podoba:)
Plemniczko nie chcę się wtrącać ,ani ingerować. Ale mam pytanie czy zamierzasz rodzić na łubinowej...?? Bo wiesz nie wnikam ani nic w kompetencje lekarzy bo zapewne są tam dobrzy, Ale wiesz że mają słabą wręcz zerową opieke noworodkową. Moje 3 koleżanki zrezygnowały z porodów tam. Tyle o ile chcesz akurat tam rodzić.
Tak Plemniczko pospałam już)) on zresztą też słodko dalej śpi;)
Obudzę go jak położna przyjdzie.
Sla.s to już kochana??? żartujesz chyba 24 dni to zleci jak za dotknięciem róźdzki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 15:30
;oniqa lubi tę wiadomość