III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
;oniqa wrote:ja bym na Twoim miejscu poszukała gdzies indziej
Czy byłaś tu i tak w odwiedzinach:)
Dorjana poszukuja poczytaj tutaj: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=3&city=Opole&zipcode=&distance=40
Dorjana poszukaj tu:
http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=3&city=Opole&zipcode=&distance=40Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 19:38
Dorjana, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
a czy rodziła któraś z was w instytucie matki i dziecka w chorzowie, bo u mnie też za bardzo nie ma szpitala cieszącego się dobrą opinią, a to prywatne centrum położnicze gdzie chodze ma narazie wstrzymane porody, a lekarz prowadzący od kilku miesięcy pracuje właśnie dodatkowo w chorzowie.
-
Dorjana kochana ja ze Strzelec Opolskich i porodówka jest naprawde super, ginekologi z patologia tez. po porodzie podobno troche gorzej bo połozne sie w jezyk nie gryza i mówia prosto z mostu ale to rozumiem bo niektóre mamuski to sa jak swiete krowy. na porod w opolu bym sie nie zdecydowała bardzo zle słyszałam na ten temat. a do strzelec ludzie przyjezdzaja z opola gliwic itp:) zastanów sie a jestes z opola czy okolic?
-
Lalita2710 wrote:Pytałam Oniqa czy brałaś pod uwagę szpital gdzie ja rodziłam?
Czy byłaś tu i tak w odwiedzinach:)
Dorjana poszukuja poczytaj tutaj: http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=3&city=Opole&zipcode=&distance=40
Dorjana poszukaj tu:
http://www.gdzierodzic.info/placowka/szukaj?province_id=3&city=Opole&zipcode=&distance=40 -
Wczoraj 29.12.2013 o 11 55 przyszła na świat nasza córcia Kornelia
Waga 3000g i 52 cm długości
Poród naturalny choć ze wspomagaczami, ale bez komplikacji
od pt leżałam znów na patologii i z sb na nd w szpitalu odeszły mi wody. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, mała będzie badana w związku z poszerzeniem miedniczek nerkowych w życiu płodowym, także nowy rok pewnie przywitamy tutaj
kaaasiaczek_, ;oniqa, kotek27, juicca, magdziunia111123, pasia27, Dorjana, plemniczka, Blondi22, Miriam, Matylda36, Nina, Effcia28, MamaMadzia, Lalita2710, blueberry, marzycielka29, JEDRNA5, Ancia77, ann21, paula22, Lula_w, monalisa lubią tę wiadomość
-
Dorjana wrote:Dziękuję serdecznie Lalita
Śledzę tę stronę na bieżaco z nadzieją że przeczytam coś nowego...
Chociaż jednego jestem pewna - fakty się nie zgadzają:
- w Opolu nie ma znieczulenia, pomimo że to wojewódzki szpital,
- najgorsze to jest podobno podejście lekarzy do kobiet ciężarnych
Ciekawa jestem jak z wynajęciem położnej??? chociaż nie sądzę aby była taka możliwość...
a co sądzicie o tych książkach ??
Czy możecie mi poradzić jakieś ciekawe książki ??dvd ogladalam wyrywkowo i troche jej przeczytalam tylko...dobrze ze dostalam to nie zaluje ze szkoda kasy.
Mnie sie spodobal Jezyk niemowlat T.Hogg.
No i przeczytalam rozdzial co Mf wkleila W paryzu dzieci nie grymasza tylko autorki nie pamietam dokladnie Pam Dickinson?jakos tak.mozesz poczytac opinie o nich a moze dziewczyny cos wiedza wiecej o nich.
W obu ksiazkach pierwsze co to przeczytalam o usypianiumetode hogg stosuje ale istalilismy z Kacprem swoj plan i tak sztywno ksiazki sie nie trzymamy.poza tym kazde dziecko jest inne
-
aher wrote:Wczoraj 29.12.2013 o 11 55 przyszła na świat nasza córcia Kornelia
Waga 3000g i 52 cm długości
Poród naturalny choć ze wspomagaczami, ale bez komplikacji
od pt leżałam znów na patologii i z sb na nd w szpitalu odeszły mi wody. Jeszcze jesteśmy w szpitalu, mała będzie badana w związku z poszerzeniem miedniczek nerkowych w życiu płodowym, także nowy rok pewnie przywitamy tutaj
Kochana gratulujemy:* serdeczne buziaki dla waszej rodzinki teraz czekamy na zdjeciaodpoczywajcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, powoli zaczynam do Was zaglądać
gratuluje wszystkim świeżym mamusiom, i powodzenia dla rodzących niedlugo.
przejrzę te 999 stron, bo pewnie,znajde odpowiedzi na wiekszosc pytań i mase wskazowek:) a lada chwila tysieczna strona:)Matylda36, Blondi22, Miriam, pasia27, Ancia77 lubią tę wiadomość
-
kasiakks wrote:Lalita, jeśli pisałaś a nie doczytałam przepraszam, ale mam pytanie robili Ci lewatywę?
Kasiu ty zostajes przy bogucicach?
Oniqa jasne wasza decyzja)
Ja bym jak bd rodzic kiedys to chce tez tam
kotek27, ;oniqa, kasiakks lubią tę wiadomość