III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:aa rozumiem, sukienki sliczne, ale ja bym pewnie dopiero kupila po porodzie. Ale ja mam az 20 kg na plusie dlatego kompletnie nie wiem jak bede wyglądala po porodzie, obym szybko sie ich pozbyla.
Ja chodze do dr Witycha w Tychach, moze slyszalas o nim.
A rodzic bede w prywtnej klinice w Katowicach, tam gdzie on pracuje.
a ty w Tychach rodzisz? -
Witajcie dziewczyny gratulacje dla rozpakowanym mamusiom ja w dwupaku zostało nam 2tyg. choć lekarz nastraszył mnie że na święta urodzę (skrócona szyjka i rozwarcie na 1palec) ale trzymamy się dzielnie córeczka nie śpieszy się na szczęście woli być ze stycznia niż z grudnia
Blondi22, juicca, pasia27, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
a mnie dzis znowu wzielo na sprzatanie
ulozylam ubrania w swojej szafce czesc wyrzucilam bo sie juz nie nadaje mezowi tez poukladalam i zrobilam porzadek i jeszcze kubusia szafka zostala i malutkie poukladac rzeczy rozmiarami zeby latwiej bylo potem szukac
kotek27 lubi tę wiadomość
-
wrocilam od lekarza i tak GBS na szczescie ujemny. Na ktg skurcze są nieregularne.
Szyjka skrócona w 80%, miekka i rozwarcie na 2cm.
Lekarz twierdzi ze juz nie dotre na wizyte za 2 tygodnie.
Ciąza donoszona, mala wazy jakies 2750 (wedlug USG)
no i juz mam leki odstawic i moge juz sprzątac i seks uprawiac i rodzic. Uffff;oniqa, Kocur, Matylda36, pasia27, kaaasiaczek_, kotek27, Miriam, lusia22, juicca lubią tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Oniqa drugi model mi się bardziej podoba:)
Plemniczko nie chcę się wtrącać ,ani ingerować. Ale mam pytanie czy zamierzasz rodzić na łubinowej...?? Bo wiesz nie wnikam ani nic w kompetencje lekarzy bo zapewne są tam dobrzy, Ale wiesz że mają słabą wręcz zerową opieke noworodkową. Moje 3 koleżanki zrezygnowały z porodów tam. Tyle o ile chcesz akurat tam rodzić.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2013, 17:56
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Aha Plemniczko ,taka sprawa:) kochana
Ja tylko wiem że koleżanki z tego faktu zrezygnowały.
Ale wiem że są takie ,które rodzą.
Pytałam z ciekawości.
No to czekamy na Ciebie aż... zaczniesz rodzić)
-
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:ja tez malo nie mam bo az 16 kg na plusie ciekawe jak pojdzie z chudnieciem
-
perelka ja coprawda mam tylko 10ale przed ciaza nie wazylam malo wiec bede miala co zrzucac. nie martw sie spadnie samo po porodzie a reszte zrzucimy. trzeba bedzie chyba zalozyc nowy watek cos na zasadzie zrzucamy zbedne kg:-P
Perełka lubi tę wiadomość