III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Zbliżający się Nowy Rok niesie wszystkim nadzieję
na uspokojenie, życzliwość i spełnienie marzeń.
W te piękne i jedyne w roku chwile
chcę złożyć najlepsze życzenia
pogodnych, zdrowych i radosnych dni
oraz szczęśliwego Nowego Roku.moni_c, kotek27, pasia27, Ancia77, plemniczka, Perełka, lusia22, paula22 lubią tę wiadomość
-
Ja też życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku i Piccolowego Sylwestra
my dzisiaj w nocy spaliśmy może 2 godzinki bo Mały w ogóle spać nie chciał. Oczka jak dwie złotówki i gaworzył coś pod nosemtakże cały dzień pewnie będziemy odsypiać
Blondi22, kotek27, pasia27, plemniczka, Perełka, lusia22 lubią tę wiadomość
-
kochane marta14 urodziła synka Kubusia Mały ur. sie o 1:23, wazy 2950, 54 cm. Tak więc my na styczniowych na fb mamy 9 bobasków dobre mamy tępo
Miriam, Blondi22, ;oniqa, kotek27, kaaasiaczek_, pasia27, plemniczka, MamaMadzia, juicca, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny my moze jutro wyjdziemy do domku po 3 dobie . Malutka jest przekochana i nie mogę sie na nią napatrzec . Z okazji Sylwestra życzymy wam wszystkiego naj naj lekkich porodów i bezproblemowych .
moni_c, Miriam, Blondi22, kotek27, kaaasiaczek_, pasia27, Ancia77, pillow, plemniczka, Lalita2710, Suzy Lee, MamaMadzia, lusia22, kasiakks, juicca, paula22, Lula_w lubią tę wiadomość
-
Aha najważniejsze po kg i po brzuchu śladu nie ma wiec jestem zadowolona .
Miriam, Blondi22, JEDRNA5, ;oniqa, kotek27, pasia27, plemniczka, Effcia28, Lalita2710, Suzy Lee, juicca lubią tę wiadomość
-
Gratulację dla Marty14!
Korzystając z okazji też chciałabym Wam życzyć Wszystkiego Naj z Okazji Nowego Roku.
Dla mam, które już tulą swoje pociechy dużo zdrowia i sił, a dla tych które jeszcze noszą pod sercem swoje szczęście lekkiego porodu w terminie!))
Blondi22, Kocur, pasia27, pillow, Effcia28, ;oniqa, lusia22 lubią tę wiadomość
-
zajrzałam tu do Was tak z ciekawości i od tego czasu częściej zaglądam niż na swoje forum. Odliczam dni kiedy będę mogła już w pełni uczestniczyć w waszym forum.
Wszystkim mamom gratuluje i życzę Szczęśliwego Nowego Roku i jak najpiękniejszych chwil z bobaskiem
A tym które jeszcze czekają by te dni zleciały jak najszybciej a poród by trwał krótko i bezboleśniekotek27, Kocur, plemniczka, Miriam, Effcia28, ;oniqa, Blondi22, lusia22, juicca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja także chciałam Wam życzyć wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, dużo miłości, zdrowych pociech i oczywiście bezbolesnych porodów w terminie
Dzisiaj na pewno będziemy wszystkie bawić się przy...
Ancia77, plemniczka, Miriam, ;oniqa, Blondi22, Perełka, lusia22, juicca, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość,
miłość, pomyślność i spełnienie
wszystkich marzeń a gdy się one już
spełnia nich dorzuci garść nowych
marzeń, bo tylko one nadają życiu sens.
Szcześliwego Nowego Roku !!
pillow, plemniczka, Miriam, ;oniqa, Blondi22, Perełka, kaaasiaczek_, lusia22, juicca lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny i ja Wam zycze w tym Nadchodzącym Roku ekspresowych porodów, zdrowych dzieciaczków, spełnienia w roli mamy, radosci i spokoju.
By wam sie pospelnialy wasze marzenia i plany!Miriam, Ancia77, Effcia28, Lalita2710, ;oniqa, pillow, Blondi22, kaaasiaczek_, lusia22, rubi67, juicca, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo a ja mam chwile oddechu postanowiłam zacząć pakować torbę do szpitala Czarek mnie wyśmiał że mi się rzeczy zaśmierdzą z braku powietrza w torbach ale co tam przezorny dwa razy ubezpieczony czy jakoś tak
pokoik już po remoncie brakuje tylko komody po którą Czarek właśnie pojechałzostaje nam do kupienia tylko wózek ( już na 98% przekonałam czarka do Quinny
a nie x landera wiec jestem prawie szczęśliwa
) huśtawka ewentualnie leżaczek bujaczek no i jakieś pierdoły apteczne typu sół fiziologiczna espumisan itp i jesteśmy gotowi
na przywitanie naszej księżniczki
a no i pieluszki wielorazowe ale to czekam na opinie Micheli które kupić warto
Blondi22, lusia22 lubią tę wiadomość