III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie co z Tinka i KaRa ? one to już spory czas po terminie jakies wieści od Nich ? Przepraszam że tak pytam ale ostatnio nie mam czasu na czytanie wszystkiego nadrobię was jak mama z siostrą już pojadą odemnie bo nie wyrabiam już na zakrętach remont pokoiku dla Lily a te jeszcze wymyślają " shopingi " po galeriach już 3 dzień jeszcze wozić dupę im trzeba masakra a teraz ludzi w galeriach jak "Mrówków" nie daje rady aaaaaaa! Mam dość poddaje się !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2013, 22:09
KaRa, kotek27 lubią tę wiadomość
-
aher gratulacje! kurcze mialas taki termin jak ja i do tego tez kornelke
ciekawe czy tak samo spontanicznie sie u Ciebie zaczelo, czy cos wczesniej na to wskazywalo?
Miriam Tinka jest od chyba przedwczoraj w szpitalu na wywolaniu, wiec moze juz tuli malenstwo, a Kara jeszcze w dwupakuMiriam, KaRa lubią tę wiadomość
-
Miriam wrote:Dziewczyny wiecie co z Tinka i KaRa ? one to już spory czas po terminie jakies wieści od Nich ? Przepraszam że tak pytam ale ostatnio nie mam czasu na czytanie wszystkiego nadrobię was jak mama z siostrą już pojadą odemnie bo nie wyrabiam już na zakrętach remont pokoiku dla Lily a te jeszcze wymyślają " shopingi " po galeriach już 3 dzień jeszcze wozić dupę im trzeba masakra a teraz ludzi w galeriach jak "Mrówków" nie daje rady aaaaaaa! Mam dość poddaje się !
Miriam ja jutro idę do szpitala także dam znać co i jak bo watpię ze jutro już bedą wywoływać.Miriam lubi tę wiadomość
-
Kara powodzenia, będzie dobrze!
Mnie wczoraj tak twardniał brzuch że aż się bałam, i rozmyślałam czy na IP nie jechać. Na szczęscie przeszło. A dziś jak wykonałam gwałtowny ruch, to synek tak się naprężył w brzuchu, że aż zabolało. Czy to normalne??
Miłego dnia!! -
kotek27 wrote:Kara powodzenia, będzie dobrze!
Mnie wczoraj tak twardniał brzuch że aż się bałam, i rozmyślałam czy na IP nie jechać. Na szczęscie przeszło. A dziś jak wykonałam gwałtowny ruch, to synek tak się naprężył w brzuchu, że aż zabolało. Czy to normalne??
Miłego dnia!! -
Kurcze jakie tempo
Ather, Marzycielka gratuluję
Trzymam kciuki za Karę i Tinkę,choć Tinka już pewnie przytula maluszka
Taki był chwilowy zastój a nieźle się rozkręciło.Kurcze nim sie obejrzę, zaraz moja 'półka' się zacznie ... -
nick nieaktualny