Ile przytyłyście w całej ciąży? ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja wazyłam 73kg a kilka dni przed porodem 95kg. Polecam tycie (oczywiście zdrowe a nie obiadanie sie tłustymi i fast food)
ja tyłam równomiernie cała (wyglądałam okropnie bo prawie 100kg tyle ze ja wysoka jestem no ale jednak jak patrze na zdjęcia to wieloryb) i po porodzie równomiernie schodziła waga powolutku ale teraz mam figure jak sprzed ciązy, żadnego rozstępu, żadnych zwiotczeń, a mam koleżaniki ktore tyły tylko w brzuchu bo tak pilnowały żeby nie roztyć się a teraz rozstępy na brzuchu mają straszne.
-
nick nieaktualny
-
Ja końcówka 36 tygodnia i 14 kg na plusie ale aż się dziwię jak wchodzę na wagę bo nic się nie zmieniłam z wyglądu oprócz tego, ze mam brzuch i to wcale nie za duży wiele osób nie wierzy, że juz w sierpniu rodze takze nie wiem gdzie sie te kg pochowały:P Ale może dlatego, ze przed ciaza mialam lekka niedowage i byłam patykiem.
-
Ja co prawda dopiero w 29+3, ale też mi się wydaje, że nie mam dużego brzucha. Na pewno w standardzie albo trochę mniej. Dodatkowo na ciele nigdzie nie przytyłam, oprócz w udach, bo tam mi uciekają kg no i wiadomo biust. Ale od tyłu czy z przodu z odległości jak nie w ciąży. Więc mam nadzieję, że większość tych kg to woda i jakieś inne płyny
-
A tak z ciekawości spytam dziewczyn, które tyją ok 6 kg przez całą ciąże - jakoś mało jecie/wymiotowałyście dużo/dużo się ruszacie? Bo dla mnie to jest nie do pojęcia jak tak malutko można przybrać (na korzyść oczywiście). Lekarze nic nie mówili? Nawet przy wysokiej nadwadze w internetach piszą, że do 10 kg się przytyje, a tu proszę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 18:26