Ile przytyłyście w całej ciąży? ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
My już po terminie ale jeszcze się toczymy... Przytyłam 21kg. Niby dużo ale przy moim wzroście 174cm ważyłam 54kg przed ciążą... Miałam dużą niedowagę i w sumie dobrze, że w końcu udało mi się przytyć bo może nie zrzucę całości po ciąży i będę wyglądać jak człowiek a nie jak kościotrupkajuttka
-
nick nieaktualnyNo wlasnie dzien przed wypilam chyba aż za dużo,a jak wypije normalnie-jak zawsze,to normalnie wyglądam. Po prostu za duzo wypilam i organizm nie wyrobił no i spuchłam. Za duzo tez nie można pic. Każdy pije tyle ile czuje,ze potrzebuje.Ani za Malo,ani za duzo...jeszcze kilogramy owoców jem,więc spoko Teraz juz jest ok:-)
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Widzę, że też macie problemy z puchnięciem.. Ja wczoraj u siebie stwierdziłam brak kostek u stóp, brak kolan i serdelki zamiast palców... Nie wcisnęłam stopy w klapki, które kupiłam sobie do szpitala. Zresztą dłonie też nie wyglądają wcale lepiej. Mąż przygotował mi masażer do stóp z lodowatą wodą - wszystko super, ale woda nagrzała się od moich stóp w kilka minut heh.. Jeszcze dzisiaj i koniec upałów - przynajmniej u mnie .
-
nick nieaktualnyU mnie cale szczęście juz dzis koniec upałów :-)nareszcie fajnie wygladam:-)
Boże co ta temperatura z nami robi...Tak jak dzis-23,24stopnie,jest idealnie:-)
Dzisiaj ide do Gina,zwazylam sie i 2 kilo w trzy tygodnie i wiecie co? a w dupie mam:-) Raz mniej raz więcej,ważne ze do przodu -
U mnie 30 tydz. i 8+ od wagi sprzed ciąży (od najniższej w ciąży +11) większość poszła w brzuch, gigantyczny tyłek i cellulit wodny tak koszmarny, że widać mi go nawet przez ubranie :p
A te 8 zwalam na wyjazdy do teściów - po każdym weekendzie u nich dodatkowe 2kg...
Rozstępów (odpukać) na razie brak, ale pilnuję się ze smarowaniem i w każdym kącie w domu mam schowane jakieś mazidło do brzucha. -
nick nieaktualny