Ile przytyłyście w całej ciąży? ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Do 20 tc przytyłam 1 kg
w 24 tc następne 2 kg
w 28 tc następne 3 kg więcej
teraz czekamy na wizytę w 32 tc zobaczymy ile doszło .
Czyli jak na razie + 6kg .
moja waga sama się dziwię ze w jednym miesiącu przytyłam 3 kg . Bo wcale.sie nie opycham jedzeniem . Ale za to przez ten miesiąc urósł mi radykalnie duży brzuch wiec wiem gdzie to jest...Zaczynamy starania o 2 dzieciątko -
no Fatim, mam taką nadzieję
mogła mi się faktycznie zatrzymać woda, bo ostatnie 2-3 tyg. mało piłam czułam okropny zgniot żołądka czy innego organu, jakoś pewnie tak mały się ustawił i coś uciskał. Tak że ani zjeść ani wypić cokolwiek, do tego okropna zgaga i fatalne samopoczucie -
U mnie dziś początek 28 tyg i mam po ostatniej wizycie 9 kg na plusie. cały 3 trymestr jeszcze Przed ciążą miałam około 54 kg 165 cm wzrostu, więc w teorii koło 13-15 kg mogę przytyć to zostało na 3 miesiące 4-6 kg - Jakoś wątpię. No i czuje zarówno wywalony brzuch jak i tłuszczyk narastający... oby się udało wrócić do normy...
-
Cześć dziewczyny,
U mnie jeszcze drugi trymestr, ale zastanawiam się jak to u Was było na podobnym etapie ciąży. Obecnie jestem w 25 tyg i mam na plusie 4 kg.
Przy czym jeszcze 1 września miałam na plusie połowe tego tj. 2 kg - a tym samym przez 5 miesięcy przytyłam tyle co przez ostatnie 3 tyg. Trochę zaczęłam się martwić czy nie zaczęłam przybierać za szybko. Dodam, że ostatnio mam ogromny apetyt - cały czas mogłabym jeść -
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
u mnie 29 tydz. - 9 kg na plusie. Z czego 3 kg to w ciągu jednego miesiąca. Jak już byłam w połowie 6.miesiąca to miałam wrażenie co z tygodnia na tydzień przybywa mi 1 kg.. Do 5 miesiąca miałam tyko 4 kg (ale nie miałam brzucha). Teraz mając 9 kg zaokrąglił mi się brzuszek no i Synek waży 1,3 kg. Tak więc nie jest jeszcze tak najgorzej. Póki co, nie czuję się ociężała, bez problemu sprzątam, gotuje itp. tak więc pewnie jak ktoś mało mało przytył na początku ciąży, to potem musi nadrobić te kg pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny