Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Kochane :*
Szczęśliwego Nowego Roku dla Was wszystkich niech się spełnia Wasze marzenia :*
Ja dopiero wczoraj wróciłam, jechaliśmy ponad 10 godzin.. dzisiaj obudziłam się z chorobskiem i czekam na @, niech przychodzi w terminie, bo nie chce mi się czekać..
Wyjazd hmmm, wracam mega zmęczona psychicznie. Jedni znajomi tak się kłócili i wprowadzali toksyczna atmosferę, ze nam tez się udzielało i tez były spiny.. w ogóle nie jestem zadowolona z tego wyjazdu, dałam się wciągnąć w jakieś głupie gry zupełnie bez sensu.. ale co sytuacja to człowiek mądrzejszy
Trzymam kciuki za testujące :*
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Cześć Kochane :*
Ja dopiero wczoraj wróciłam, jechaliśmy ponad 10 godzin.. dzisiaj obudziłam się z chorobskiem i czekam na @, niech przychodzi w terminie, bo nie chce mi się czekać..
Wyjazd hmmm, wracam mega zmęczona psychicznie. Jedni znajomi tak się kłócili i wprowadzali toksyczna atmosferę, ze nam tez się udzielało i tez były spiny.. w ogóle nie jestem zadowolona z tego wyjazdu, dałam się wciągnąć w jakieś głupie gry zupełnie bez sensu.. ale co sytuacja to człowiek mądrzejszy
Trzymam kciuki za testujące :*
Cześć Czekoladko dla Ciebie też Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku i spełnienia marzeń
Kochana nie przejmuj się było minęło...
Nowy rok- nowy rozdział...uśmiechnij się -biedzie lepiej
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Cześć Kochane :*
Trzymam kciuki za testujące :*Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Oj czekoladko to nie fajnie. No cóż ważne ze juz w domu. Rzeczywiście jak ktoś cię wciąga w swoje problemy robi się niesympatycznie. Co do chorupsko to taki czas widać bo wszyscy smarka ja. Mnie męczy katar choć nie mam infekcji(morfologia wyszła super) ale chyba ciąża na mnie tak działa; )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 09:50
-
Witam się i ja
Madzik jak się czujesz ?!
Fioletkowa Haj
Czekolada - Wszystkiego dobrego kiepsko że wyjazd się nie udał
Kimi - ja mam co chwila 500 pomysłów więc luzik juz kolejne pomysły w głowie - teraz jeszcze musze znaleźć jakieś fajne studioKim87, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Witam się i ja
Madzik jak się czujesz ?!
Fioletkowa Haj
Czekolada - Wszystkiego dobrego kiepsko że wyjazd się nie udał
Kimi - ja mam co chwila 500 pomysłów więc luzik juz kolejne pomysły w głowie - teraz jeszcze musze znaleźć jakieś fajne studioPączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dziewczynki chyba wam pomarudze trochę bo u mnie dalej dupa tzn niska temperatura..., chociaż szyjka macicy jest wysoko - już nic nie rozumiem i wkurza mnie to że nie mogę iść normalnie do gina....A do Polski dopiero w marcu się wybieram.
Macie jakieś uwagi, rady...?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2017, 10:18
-
Kim87 wrote:Fioletku ale jest ona wyższa nic w 1 fazie. Czasem zdarzają się cykle o niższych temp a nie świadczą o niczym złym . Termometr działa na pewno?
No niby tak... Zmierzyłam zaraz po przebudzeniu i temp 36,5, zmieniłam szybko baterie żeby się upewnić czy termometr działa dobrze i temperatura 36,8 (po ok 2- minutach) ale zmieniłam jeszcze raz na starą by upewnić się że temperatura urosła po chwili i na starej też było 36,8 ale to było już po ok 2 minutach po przebudzeniu, a pierwsza była 36,5, czyli chyba działa ok...