Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania tsh dla mnie git ja mam 2.99. Mówią ze lepiej niższe niż wyższe. Ale wiesz jak zajdziesz to to tsh będzie skakać
Edit:zresztą ważniejsze niż tsh w ciąży jest ft4 bo z tego czerpie boboWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 08:43
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:tak mam napisane po rezonansie glowy ze ogniksko o charakterze plynu najpewniej torbiel. amh nie robilam mysle zrobic sobie sama ale sie boje wyniku
AniaŁ dziekuje za dobre slowa -
Bella_Bella wrote:Faza urojeń ciąg dalszy: podrażnienie nóg po goleniu śmieje się już sama z siebie
-
Tuliska wrote:Czeko Czeko coś tu ironią zalatuje przy tych odwiedzinkach jutro hehe zyzbys kochała swoją teściową tak jak ja???
Aniu alee wypad korzystaj póki możesz bo czasami niedługo możesz oglądać tylko "mniejsze" rozmiary takie sądzę 56 i 62
Cudzie nasz, kochana na spokojnie, fajnie ze udało Ci się gina znaleźć spojrzy świeżym okiem na twoje pecherzyki i wyniki a nóż widelec wymyśli coś fajnego
Kimis obyś jak najczęściej sobie urajała objawy to tylko dobre symptomy, grosiu rozgościł się już na calego
A ja przez cały dzień biegiem i zapomnialam wam się pochwalić ze @ sobie o mnie przypomniała hura! Hura! trochę termin kijowaly bo owu może w środku tygodnia wypaść a wtedy znowu będę miała uno problemo ;/
Nieeeee.... Total szczerosc hahaha ostatnio przechodze kryzys z moja tesciowa wszystko odbieram jako atak albo cos negatywnego.. Na wszystko sie najezam i szykuje sie do zajebistej riposty mam wrazenie, ze nierowno traktuje swoje dzieci i mnie to wkurza... a z drugiej strony tak sie zachowuje jakby to byly dwa anioleczki a reszta swiata to zlo
Tulis to teraz nowy cykl, nowe szanse trzymam kciukiTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mam wyniki, nie jest źle, ale niestety jest gorzej niż ostatnio
TSH 0,421 [0,27-4,2] - było 1,5
FT4 1,41 [0,93-1,71] - tu lepiej bo 62% a było chyba 40%
Szkoda że TSH spadło, ale pewnie jeszcze troszkę zmodyfikuję dawkowanie i będzie git. Zobaczę co mi endo powie, czy już jestem ustabilizowana i mogę iść do gina czy jeszcze nie.
A tak poza tym piję grzane białe winko za Wasze i moje zdrowie i za nasze obecne i przyszłe groszki
Ania a tarczyca blokuje owualcje czy co tak na prawde powoduje? Ja bym nie pytala chyba endo tylko szla do gina -
MMadziula wrote:Hej kobiety, sorka za nieobecność ale słabo się czuję.
Praca to jedno a druga sprawa to mdłości... wszystkim się chwaliłam, że nic mi nie dolega. Od dwóch dni jest gorzej , najbardziej rano jak jestem głodna.
No ale nic cycki do przodu i jakoś się przemęczę
Ściskam Was mocno :*
-
Violet146 wrote:Cześć dziewczynki
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:A jak nasz Minionek Kim sie czuje? ze swoim mini Minionkiem w brzucholu?
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Cześć dziewczynki :*
Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:Ale nawalilam postow to juz do wieczora siedze cicho
Fioletku, co u Ciebie? :*
A dziękuję lepiej bo temperatura idzie w górę a już myślałam że coś nie tak ze mną...Po za tym jestem kompletnie nie wyspana chociaż spalam 8 godz... I śniły mi się jakieś głupoty, że coś smatzylam i przypalilam jakieś warzywka a w piekarniku piekłem mięso haha
A co tam u Ciebie Czekoladko...?
Kim87, AniaŁ123, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Laski!
Ale długo spałam i teraz czuję się jak zgnite jajo! Potrzebuję kawy!
Już Wam tłumaczę o co chodzi z tym moim TSH. Ja wiem że wynik jako wynik jest ok, ja przez tyle lat miała tsh poniżej normy że teraz to jest jakaś magia że mam w normie i żyję i się dobrze czuję (a mój były endo twierdził że się będę źle czuła!), tylko chodzi mi o to, że się jeszcze nie ustabilizowało. Bo miesiąc temu było 1,5 a teraz już 0,4 przy tej samej dawce. Gin mi powiedziała, że dopóki tego nie wyrównam, to nie ma sensu zaczynać z działaniami, bo takie skoki źle wpływają na jaja. Musi być idealnie aby zacząć stymulejszyn. Ale zobaczę, może taki skok, to już nie dramat i jednak otrzymam zgodę. Zaczekam najpierw co powie endo, a jak ona nie wyrazi sprzeciwu, to szturmuję ginkę
Bella taki spadek to jeszcze nic nie mówi, Kim też miała spadek, a jak widać nie dała się Zaczekaj jeszcze cierpliwie
Czekoladka Ty gaduło! Żadne mi tam "siedzę cicho"
Widzę że z Tobą i Tuliskiem mogę sobie przybić piątkę co do teściów Oboje na mnie tak działają, ale grzej chyba teść, a niedawno miał urodziny i dzisiaj albo jutro będziemy musieli do niego iść Wrrr...
Madziulka trzymaj się dzielnie
Wszystkie Was ściskam!!! I lecę jeść śniadanie! Ale zaspałam, no dramat!
Tuliska lubi tę wiadomość