Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella_Bella wrote:Teoretycznie wierzę jeszcze troszkę w ten no ale czas pokaże. Wtedy w szczęśliwym cyklu też miałam plamienia. Więc chowam jeszcze resztki nadziei ❤
Bella_Bella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Pączuś udanego weekendu Bejbe!!! Odpoczywaj, szalej, pij, jedz pyszności i serduszkuj ile wlezie I spotykamy się wypoczęte i zadowolone (mimo wszystko!) w poniedziałek :*
Pączek lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Mmmm jedzeniowe sny Najs to skoro nareszcie idzie w górę to trzymam kciuki
U mnie hmmm dobrze pochorowała się Czoko ale daje radę właśnie jesteśmy u mojej mamy a zaraz do teściowej nie mogę się doczekać
Nie przejmuj się tempkami Kochana i pociesz się moimi mam takie duże różnice codziennie, ze nie wiem co jest grane
Twój wykres rzeczywiście szaleje w sumie to można uznać, że Ty już po owu jesteś heheheLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Ja na dziś planuję pełne lenistwo w planie: jakiś dobry film (może coś polecacie?), grzaniec, chipsy i oczywiście
Violet146 lubi tę wiadomość
30 lat
Witam się babeczki w mroźny aczkolwiek słoneczny dzień A jak świeci słońce to Pietruszce się lepiej żyje
Z takim przesłaniem na dziś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c9e8e84232.jpgpola89, Bella_Bella, AniaŁ123, czekajacanacud1, Ewi28, Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Witam się babeczki w mroźny aczkolwiek słoneczny dzień A jak świeci słońce to Pietruszce się lepiej żyje
Z takim przesłaniem na dziś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c9e8e84232.jpgAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Lubię_czekoladę wrote:To dobrze, ze nie ma tragedii planujesz iść na zwolnienie, żeby sobie odpocząć? Jak tam u Was z takimi tematami?
Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Laski PMS mną targa! Normalnie mam taką kur***e że nie mogę sobie poradzić. No bez kija nie podchodź Jakieś antidotum?
-
AniaŁ123 wrote:Laski PMS mną targa! Normalnie mam taką kur***e że nie mogę sobie poradzić. No bez kija nie podchodź Jakieś antidotum?
Wino! Wino najlepsze na wszystko
No i może jeszcze czekoladaAniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
Parsleyek wrote:Wino! Wino najlepsze na wszystko
No i może jeszcze czekolada
Ale tak już o 14?
Spróbuję tę czekoladęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:17
-
AniaŁ123 wrote:Ale tak już o 14?
Spróbuję tę czekoladę
Ja właśnie popijam likier czekoladowy to takie dwa w jednym: %%% i czekoladowy smak
I jak Twój pms? udało się choć trochę zniwelować?AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Parsleyek wrote:Ja właśnie popijam likier czekoladowy to takie dwa w jednym: %%% i czekoladowy smak
I jak Twój pms? udało się choć trochę zniwelować?
Udało się Zjadłam czekoladę, trochę pośpiewałam, trochę się poprzytulałam i jest lepiej Ale jeszcze nie zdążyłam się przebrać i cały dzień w piżamieParsleyek, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Udało się Zjadłam czekoladę, trochę pośpiewałam, trochę się poprzytulałam i jest lepiej Ale jeszcze nie zdążyłam się przebrać i cały dzień w piżamie
O tej porze to już szkoda się przebierać Ciemno, zimno, w sam raz na wylegiwanie się w piżamie na łóżku czasem trzeba! cieszę się że humor już lepszy :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
Kochane dopiero weszlam do domu. Byliśmy u urologa. Mój mąż idzie pod nóż w marcu. Żylaki się pogłębily. Będzie miał zakładany cewnik i jakoś przez nerki mu wejdą w żyły sondą i zamkną te żylaki. juz sra po gaciach. Hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 18:32
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO