Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Zmienia nawyki żywieniowe. Problem w tym ze za cholerę nie wiem co chce zjeść. Na nic nie mam ochoty. A tak to ok. Rano mnie odrzuca od jedzenia na razie. Jem z rozsądku. No i spać mogłabym cały dzień i cala noc
-
Violet146 wrote:A dziękuję lepiej bo temperatura idzie w górę a już myślałam że coś nie tak ze mną...Po za tym jestem kompletnie nie wyspana chociaż spalam 8 godz... I śniły mi się jakieś głupoty, że coś smatzylam i przypalilam jakieś warzywka a w piekarniku piekłem mięso haha
A co tam u Ciebie Czekoladko...?
U mnie hmmm dobrze pochorowała się Czoko ale daje radę właśnie jesteśmy u mojej mamy a zaraz do teściowej nie mogę się doczekać
Nie przejmuj się tempkami Kochana i pociesz się moimi mam takie duże różnice codziennie, ze nie wiem co jest graneTuliska, Violet146 lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Bella przykro mi, ale trzeba wierzyć w kolejny cylk :*
Głowa do góry :*
Teoretycznie wierzę jeszcze troszkę w ten no ale czas pokaże. Wtedy w szczęśliwym cyklu też miałam plamienia. Więc chowam jeszcze resztki nadziei ❤Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry Laski!
Ale długo spałam i teraz czuję się jak zgnite jajo! Potrzebuję kawy!
Już Wam tłumaczę o co chodzi z tym moim TSH. Ja wiem że wynik jako wynik jest ok, ja przez tyle lat miała tsh poniżej normy że teraz to jest jakaś magia że mam w normie i żyję i się dobrze czuję (a mój były endo twierdził że się będę źle czuła!), tylko chodzi mi o to, że się jeszcze nie ustabilizowało. Bo miesiąc temu było 1,5 a teraz już 0,4 przy tej samej dawce. Gin mi powiedziała, że dopóki tego nie wyrównam, to nie ma sensu zaczynać z działaniami, bo takie skoki źle wpływają na jaja. Musi być idealnie aby zacząć stymulejszyn. Ale zobaczę, może taki skok, to już nie dramat i jednak otrzymam zgodę. Zaczekam najpierw co powie endo, a jak ona nie wyrazi sprzeciwu, to szturmuję ginkę
Bella taki spadek to jeszcze nic nie mówi, Kim też miała spadek, a jak widać nie dała się Zaczekaj jeszcze cierpliwie
Czekoladka Ty gaduło! Żadne mi tam "siedzę cicho"
Widzę że z Tobą i Tuliskiem mogę sobie przybić piątkę co do teściów Oboje na mnie tak działają, ale grzej chyba teść, a niedawno miał urodziny i dzisiaj albo jutro będziemy musieli do niego iść Wrrr...
Madziulka trzymaj się dzielnie
Wszystkie Was ściskam!!! I lecę jeść śniadanie! Ale zaspałam, no dramat!
Chyba wysłałaś się za wszystkie czasy ale po ostatnich stresach to Ci się należało Smacznego :*
To piąteczka i teściowe/ teściów na stos ja swojego akurat uwielbiam ale między mną a teściowa coś nie trybi ostatnio jestem właśnie w fazie nakręcania się przed wizyta ale Ciebie tez to czeka wiec trzymaj się dzielnie
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Heheh wilczy apetyt był kilka dni po teście, potem się unormowało ale co z tego jak święta były
Ja nawet na wagę nie patrze
A jak tam u Ciebie? Bo wykresu nie masz udostępnionego to Cie podejrzeć nie mogę
Zauważyłam ze jak jesteśmy na BF to nie możemy zobaczyć wykresu z OF ja widzę tylko Kim ciążowy a reszty dziewczyn nie widzę a mój wykres ze stopki widać?
Nie patrz na wagę, nie patrz i tak to nic nie zmieni -
Bella_Bella wrote:Teoretycznie wierzę jeszcze troszkę w ten no ale czas pokaże. Wtedy w szczęśliwym cyklu też miałam plamienia. Więc chowam jeszcze resztki nadziei ❤
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki
Mnie nie bedzie cały weekend. Ja musze wszystko odespać, polenić sie itp
Wiec w planach relaks - kino - siłownia - randka - rodzinne spotkanie
Bede was podglądać
AniaŁ ja trzymam mocno kciuki za Twoje TSH ❤️
Kimis - lepiej jedz bo fasol musi byc zdrowy i silny ❤️
Bellus - ściskam Cie mocno ❤️
Czekolada, Polcia, Madziulek i cała reszta ferajny - Całuje Was mocno !
Trzymajcie sie
I do poniedziałku
❤️Lubię_czekoladę, AniaŁ123, pola89, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Zaczęłam plamić, czyli dupa z tego cyklu. @ za dwa dni.
Belluś przykro mi
Ja też dzisiaj zrobiłam test i wyszedł bielszy niż śnieg Ale nawet się nie łamię, bo nie liczyłam na powodzenie.
Ale w końcu jeszcze jest jakaś iskierka nadzieiLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Czesc Dziewczynki
Bede was podglądać
Trzymajcie sie
I do poniedziałku
❤️
Odpoczywaj Kochana zrób sobie pełna regenerację buziaki i do poniedziałku -
AniaŁ123 wrote:Belluś przykro mi
Ja też dzisiaj zrobiłam test i wyszedł bielszy niż śnieg Ale nawet się nie łamię, bo nie liczyłam na powodzenie.
Ale w końcu jeszcze jest jakaś iskierka nadzieiAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Przykro mi ale jak się nie łamiesz to dobrze :* dzielna
Spokojnie zacznę się łamać w poniedziałek w pracy, jak znowu będzie ćwir!!! ćwir!!! przy koleżance, a ja będę chodzić tampony wymieniać -
Nie widzicie mojego wykresu? Ja w sumie też tylko widzę Wasze przez stopkę. To też sobie wrzucę Mimo że niczego ciekawego na nim nie widać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 11:46
-
Pączek wrote:Czesc Dziewczynki
Bede was podglądać
Trzymajcie sie
I do poniedziałku
❤️Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
AniaŁ123 wrote:Spokojnie zacznę się łamać w poniedziałek w pracy, jak znowu będzie ćwir!!! ćwir!!! przy koleżance, a ja będę chodzić tampony wymieniaćAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy