Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Nie widzicie mojego wykresu? Ja w sumie też tylko widzę Wasze przez stopkę. To też sobie wrzucę Mimo że niczego ciekawego na nim nie widać
A powiedzcie mi proszę jak wstawiacie swoje wykresy tzn miniaturki, też bym chciała...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 19:06
-
Kim87 wrote:Kochane dopiero weszlam do domu. Byliśmy u urologa. Mój mąż idzie pod nóż w marcu. Żylaki się pogłębily. Będzie miał zakładany cewnik i jakoś przez nerki mu wejdą w żyły sondą i zamkną te żylaki. juz sra po gaciach. Hehe
Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Kochana u mnie pracuje się do 6 mc jak jest ok z ciążą. Jak to się mówi via to nie choroba. Unikam robienia ciężkich rzeczy jak mają pretensje to niech na mnie skarza. Mam ich w nosie
I dobrze myślisz Kochana - najważniejsze jest teraz baby, dobrze że masz wszystko w d...tak trzymać...
-
Violet146 wrote:A powiedzcie mi proszę jak wstawiacie swoje wykresy tzn miniaturki, też bym chciała...
Violet146 lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Czesc Kochaniutkie My juz w domu Tesciowa zapowiedziala sie jutro z rewizyta.. Fuck Yeah!!!!!!!!!
Acard, wiesolek i witaminy prenatalne zakupione jade pelna para ze staraniamiViolet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Spokojnie zacznę się łamać w poniedziałek w pracy, jak znowu będzie ćwir!!! ćwir!!! przy koleżance, a ja będę chodzić tampony wymieniać
Jak cos to wiesz, bedziemy pocieszac :*AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Czekoladka
Twój wykres rzeczywiście szaleje w sumie to można uznać, że Ty już po owu jesteś hehehe -
pola89 wrote:Ja na dziś planuję pełne lenistwo w planie: jakiś dobry film (może coś polecacie?), grzaniec, chipsy i oczywiście
-
Parsleyek wrote:Witam się babeczki w mroźny aczkolwiek słoneczny dzień A jak świeci słońce to Pietruszce się lepiej żyje
Z takim przesłaniem na dziś
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8c9e8e84232.jpg -
Kim87 wrote:Kochane dopiero weszlam do domu. Byliśmy u urologa. Mój mąż idzie pod nóż w marcu. Żylaki się pogłębily. Będzie miał zakładany cewnik i jakoś przez nerki mu wejdą w żyły sondą i zamkną te żylaki. juz sra po gaciach. Hehe
-
Kim87 wrote:Kochana u mnie pracuje się do 6 mc jak jest ok z ciążą. Jak to się mówi via to nie choroba. Unikam robienia ciężkich rzeczy jak mają pretensje to niech na mnie skarza. Mam ich w nosie
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czesc Kochaniutkie My juz w domu Tesciowa zapowiedziala sie jutro z rewizyta.. Fuck Yeah!!!!!!!!!
Acard, wiesolek i witaminy prenatalne zakupione jade pelna para ze staraniami
Czekoladko podglądnęłam Twój wykres i widzę że wzięłaś acard. Ciocia Kim mówiła że się bierze po @ jak już jest czysto. Nie wiem jak to wszystko wpływa ale przekazuje Ci co wiem29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Czekoladko podglądnęłam Twój wykres i widzę że wzięłaś acard. Ciocia Kim mówiła że się bierze po @ jak już jest czysto. Nie wiem jak to wszystko wpływa ale przekazuje Ci co wiem
-
Lubię_czekoladę wrote:Pietruszko, dzikuje pomylilam sie, zle kliknelam, bo dzisiaj wzielam aspiryne na przeziebienie, nie acard. Acard mialam wziac po owulce ALE i tak na to samo wychodzi a nawet gorzej bo w aspirynie jest 400mg tej substancji a w Acardzie 75 mg ale dziekuje, tego nie doczytalam :*
Aha no ja też acard zamierzam po owulce, jak uda mi się własnymi siłami ją stwierdzić
W takim razie zdrowiejLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Lubię_czekoladę wrote:No nawet nie komentuje zawsze te wykresy jakies takie dziwne moze to ten termometr albo ja zle mierze.. Kij wie Za to Twoje, Pola, zawsze takie piekne
My ostatnio odkryliśmy grzańca z żołądkowej i soku jabłkowego oczywiście plus przyprawy: cynamon, goździki, skórka z pomarańczy... mniaaammmLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy