Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kimi
Podwójny biedak... Ja też już miałabym stresa
Bella
Podobno można dostać @ podczas brania luteiny. U mnie @ zawsze przychodziła w swoim terminie, ale luteinę kończyłam barać wcześniej
Czekająca
Przybij piątkę! U mnie o 7 -22 ale ja dzisiaj nigdzie się nie ruszamKim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Hej laski
Pola rzeczywiście mu wczoraj urolog zespół humor. No ale skoro ma go coś boleć to trzeba się tego pozbyć.
U mnie jeden stopień ale w nocy był mega mróz. Spałam pod dwoma koldramiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:podkarpacie okolice Rzeszowa
A gdzie dokładniej jeśli mogę spytać..? Jest nas więcej w tych okolicach - chyba jeszcze pola89 i Parsleyek..
Tzn ja pochodzę z tych okolic a mieszkam w uk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 09:38
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:A gdzie dokładniej jeśli mogę spytać..? Jest nas więcej w tych okolicach - chyba jeszcze pola89 i Parsleyek..
Tzn ja pochodzę z tych okolic a mieszkam w ukViolet146, Parsleyek lubią tę wiadomość
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Hej laski
Pola rzeczywiście mu wczoraj urolog zespół humor. No ale skoro ma go coś boleć to trzeba się tego pozbyć.
U mnie jeden stopień ale w nocy był mega mróz. Spałam pod dwoma koldrami
Niestety czasami trzeba pocierpieć... ale później już będzie miał spokój i nic go nie będzie bolałoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Bella_Bella wrote:Hej hej Ja już w pracy. Plamienie trwa nadal, taką żywą czerwoną krwią ale bez skrzepow i bardzo mała ilość. Temperatura wzrosła ponownie. I o co tutaj chodzi... Hmm... Dzisiaj ostatnia dawka dupka.
Bella_Bella lubi tę wiadomość
30 lat
nick nieaktualnyHej,
Bella mnie tez sie zdarzało plamić na dupku...
Paczek
udanego wypoczynku :*
Kim
zdrowka dla meza, dobrze, ze udalo się Wam teraz zaciazyc, bo pozniej pewnie bedzie mial nakaz abstynencji...
czekajaca
ja tez podkarpacie, u nas dzisiaj -20 bylo
wczoraj sie leniłam caly dzien, u rodzicow na obiedzie bylismy, po powrocie wykąpałam sie i razem z mloda o 20 oglądałyśmy Gdzie jest Nemo, zasnelysmy razem nawet nie wiem kiedy heheKim87 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Hej,
Bella mnie tez sie zdarzało plamić na dupku...
Paczek
udanego wypoczynku :*
Kim
zdrowka dla meza, dobrze, ze udalo się Wam teraz zaciazyc, bo pozniej pewnie bedzie mial nakaz abstynencji...
czekajaca
ja tez podkarpacie, u nas dzisiaj -20 bylo
wczoraj sie leniłam caly dzien, u rodzicow na obiedzie bylismy, po powrocie wykąpałam sie i razem z mloda o 20 oglądałyśmy Gdzie jest Nemo, zasnelysmy razem nawet nie wiem kiedy heheAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
nick nieaktualnyAnia
witaj w klubie,tez mi się PMS właczył, wnerwa mam na wszystko, a w dodatku PMSowe obżarstwo mnie dopadło
rano młoda zażyczyła sobie naleśniki na śniadanie, to zjadłam 3 z nutellą, a potem do kawy jeszcze batona wrąbałam dajcie spokój
Czekoladka jak detoks? caly tydzień wytrzymałam wczoraj już drinkowanie, ale 1 małego drineczka tylko wypiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2017, 10:47
Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luccecita wrote:pola ja spod KrosnaAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Czesc dziewczyny :*
Parsleyek, jedziemy na tym samym wozku, bedziemy w podobnych terminach zastanawiac sie nad owulka
Pola, brzmi pysznie w koncu ktorys ten piekny wykres okaze sie trafiony
Bella, u mnie @ przychodzila czasem przed odstawieniem dupka.. Ale to nie zmienia faktu, ze trzymam kciuki
Kim, brzmi strasznie ale da rade, musi.. I bedzie z glowy
Milego dnia Kochane ja jeszcze w lozku ale juz pranie wstawione powoli musze sie zabierac za sprzatanie bleee ale mialam takie sny w nocy ze jak tylko moj wroci do domu to przez 3 h nie wypuszcze go z lozka sesese Oczywiscie zaraz po obiedzie, bo mam jeszcze dzisiaj i jutro czas na obzarstwo, bo od pon biore sie za siebie mam zamiar kupic ten rowerek Moj mnie zamorduje.. Ale zaryzykuje.. Mam nadzieje, ze szybko na nim zrzuce te kg.. jak sie zrobi cieplej to dolacze bieganie Takie postanowienia na nowy rok Jak na razie jedno nadal jest spelnione- nie popalam od poczatku tego cyklupola89 lubi tę wiadomość
-
Luccecita wrote:Ania
witaj w klubie,tez mi się PMS właczył, wnerwa mam na wszystko, a w dodatku PMSowe obżarstwo mnie dopadło
rano młoda zażyczyła sobie naleśniki na śniadanie, to zjadłam 3 z nutellą, a potem do kawy jeszcze batona wrąbałam dajcie spokój
Czekoladka jak detoks? caly tydzień wytrzymałam wczoraj już drinkowanie, ale 1 małego drineczka tylko wypiłam
Widze, ze wiele nas laczy trzymalam trzymalam ale wczoraj wypilam grzane piwko ale tylko jedno haha takze calkiem niezle nam idzie!!