Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:To dobrze, bo wam mineralna wyjdzie najlepiej - zdrówko Kochana
Fioletku a ja się z Tobą "stukam" drinem whiskey z coląViolet146, pola89 lubią tę wiadomość
-
A Tuliś została u doktorka na noc czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 21:41
-
Mój gada przez telefon z moim bratem, a mi się nudzi. Normalnie piję sama jak stara alkoholiczka Tamci sobie biznesy planują szykuje mi się przyszłość na bogato
pola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:A Tuliś została u doktorka na noc czy co?
No wiesz Aniu jakbym jeszcze była u mojego standardowego gina (przystojnego ) to bym się zastanowila nad nocką, pregnyl już w posladku więc akurat
A tak na serio to mam nastrój jak to na piątek 13stego przystało
Byłam u położnej na usg i w 9 dc mam pecherzyk 22mm i teraz pytanie czy to nie jest torbiel z zeszłego miesiąca... sądzę że tak i tak więc duuupa... -
I wogole Bellus kochana, wszystkie aniołkowe mamy czujemy się tak samo :* to nie jest proste,nigdy nie będzie ale z biegem czasu staje się bardziej zrozumiałe. Tuleeee bardzo mocno :* swoją drogą taki przutulam mnie też się przyda
Bella_Bella lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No wiesz Aniu jakbym jeszcze była u mojego standardowego gina (przystojnego ) to bym się zastanowila nad nocką, pregnyl już w posladku więc akurat
A tak na serio to mam nastrój jak to na piątek 13stego przystało
Byłam u położnej na usg i w 9 dc mam pecherzyk 22mm i teraz pytanie czy to nie jest torbiel z zeszłego miesiąca... sądzę że tak i tak więc duuupa...
Mi raz została torbiel, ale w ok 5-7 dc miała ponad 3cm, więc mi się wydaje że to jest małe na starawą torbiel, ale miałam tak raz, więc się nie wymądrzam
Mam nadzieję że pregnyl da radę i będzie wielkie bum!!!Tuliska lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Bella
Przytulam Cię mocno tyle dziewczyny już napisały, że nie wiem co dodać...
Whisky z colą, to ja dzisiaj będę pić któraś ze mną? Czy wyduldałyście wszystko wczoraj?
Violet
Czarnulka odzywa się czasami na staraczkach. Ma się już troszkę lepiej wiele badań już porobiła i wyszły jakieś nieprawidłowości, wiec szuka dobrego specjalisty żeby dostać odpowiednie leki czeka na wyniki kariotypów. Starania zamierza zacząć po 2 normalnych @
Co do Dzezabelli, to nic nie wiem... Ale chyba wykres miała prowadzić...Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy