X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Koło gospodyń wiejskich :-)
Odpowiedz

Koło gospodyń wiejskich :-)

Oceń ten wątek:
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Bardzo proszę - Wszyscy do tablicy i jak na spowiedzi - co u kogo sie dzieje i co komu leży na wątrobie ?
    Dlaczego siedzą cicho !?!!?
    No ja to rozumiem :P :P - ale Wy !?
    Więc po kolei prosze mi tu pisać !
    No bo my tu dzisiaj takie "nie w temacie" :) bywa Krysiuuu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:41

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Kim87 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    Ej bez takich kochana. Jak nie w temacie. To że ciąże się sypią to nie znaczy ze nie jesteście ważne. Proszę mi tu nie milczeć. We miss you <3

Bella_Bella lubi tę wiadomość

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
    6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO <3 <3
    3jgxflw1867zd36k.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Ej bez takich kochana. Jak nie w temacie. To że ciąże się sypią to nie znaczy ze nie jesteście ważne. Proszę mi tu nie milczeć. We miss you <3
    Ale ja tam o sobie piszę, nie wiem gdzie się reszta podziała ;)
    Ja nie mówię że nas olewacie ale ja no nie wiedziałam co pisać... więc nie wtykalam nochala :)

Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I fajnie, że się sypią :D cieszta się ile wlezieee ;)
    W koncu wątek fioletowy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 18:48

Pączek, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
  • Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Bardzo proszę - Wszyscy do tablicy i jak na spowiedzi - co u kogo sie dzieje i co komu leży na wątrobie ?
    Dlaczego siedzą cicho !?!!?
    No ja to rozumiem :P :P - ale Wy !?
    Więc po kolei prosze mi tu pisać !

U mnie sytuacja wygląda tak... Wczoraj koleżanka znienacka przyniosła zwolnienie, 6tc i jak się okazalo zabiegi które wykonujemy są w grupie podwyższonego ryzyka, stąd od razu zwolnienie. Ja mam wizytę za tydzień w środę. Dostanę też zwolnienie. I teraz siedzę od wczoraj i myślę, stres mnie zżera jak ja to powiem szefowej... Z 5 pracownic zostaną jej 3... Jak nie mialam wcześniej stresa w tym temacie to teraz masakra, non stop siedzi mi to w głowie. Bo teraz przepisuja wszystkie klientki szybko od tej dziewczyny i ja też z dnia na dzień dam zwolnienie i będą musieli znowu przepisywwac cały luty i marzec... Teoretycznie nie mój interes już ale jak tu się tym nie martwić :(

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o prosze prosze jak sie Towarzystwo rozbujało :D

• Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuliska wrote:
    aj noł aj noł

• Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    U mnie sytuacja wygląda tak... Wczoraj koleżanka znienacka przyniosła zwolnienie, 6tc i jak się okazalo zabiegi które wykonujemy są w grupie podwyższonego ryzyka, stąd od razu zwolnienie. Ja mam wizytę za tydzień w środę. Dostanę też zwolnienie. I teraz siedzę od wczoraj i myślę, stres mnie zżera jak ja to powiem szefowej... Z 5 pracownic zostaną jej 3... Jak nie mialam wcześniej stresa w tym temacie to teraz masakra, non stop siedzi mi to w głowie. Bo teraz przepisuja wszystkie klientki szybko od tej dziewczyny i ja też z dnia na dzień dam zwolnienie i będą musieli znowu przepisywwac cały luty i marzec... Teoretycznie nie mój interes już ale jak tu się tym nie martwić :(
    Nie stresuj się bo Grocha zestresujesz !
    No słuchaj - zdarza się - jak to mówią - nigdy nie ma dobrego momentu na to czy na tamto. Myśl o sobie przede wszystkim a później martw się co dalej.
    Ja przecież wiesz, zmieniam prace - a non stop słyszę "O Boże jak to będzie jak Ciebie nie będzie.....nie damy rady...jeju co my zrobimy....jeju Gosia musisz odchodzić....o boże boże...my sobie tego nie wyobrażamy" Lament mam non stop...no aż mi jest głupio i przykro - no ale co ja mogę - jak szef jest pierdoła to tak ma
    A u Ciebie jak mają dużo klientek to będą szukać kogoś na zastępstwo
    Generalnie powinnaś mieć na to wywalone
    Ja wiem - cieżko nie mysleć jak człowiekowi zależy ale z drugiej strony kurczaki - mysle że zrozumieją i dadzą sobie rade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 19:21

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Nie stresuj się bo Grocha zestresujesz !
    No słuchaj - zdarza się - jak to mówią - nigdy nie ma dobrego momentu na to czy na tamto. Myśl o sobie przede wszystkim a później martw się co dalej.
    Ja przecież wiesz, zmieniam prace - a non stop słyszę "O Boże jak to będzie jak Ciebie nie będzie.....nie damy rady...jeju co my zrobimy....jeju Gosia musisz odchodzić....o boże boże...my sobie tego nie wyobrażamy" Lament mam non stop...no aż mi jest głupio i przykro - no ale co ja mogę - jak szef jest pierdoła to tak ma
    A u Ciebie jak mają dużo klientek to będą szukać kogoś na zastępstwo
    Generalnie powinnaś mieć na to wywalone
    Ja wiem - cieżko nie mysleć jak człowiekowi zależy ale z drugiej strony kurczaki - mysle że zrozumieją i dadzą sobie rade

Obmyslilam już pewien plan przekazania informacji, dam radę. Masz rację, muszę myśleć teraz głównie o maleństwie i o sobie :)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella_Bella wrote:
    Obmyslilam już pewien plan przekazania informacji, dam radę. Masz rację, muszę myśleć teraz głównie o maleństwie i o sobie :)
    Jak masz plan to realizuj go ❤️
    Bedzie dobrze ❤️❤️❤️

pola89, Bella_Bella lubią tę wiadomość

• pola89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączuś
    Ja poprostu chyba potrzebuję zdystansowania... Strasznie mną te wczorajsze wieści wstrząsnęły i chwilowo muszę poradzić sobie sama ze sobą, swoim żalem i złością...

Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
    Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm

Starania o drugiego maluszka:
    30 lat
    13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża <3
    21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne :) )

Starania o pierwszego maluszka:
    28 lat, 14 cs - szczęśliwy :)
    11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście <3
    27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
  • Parsleyek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak już pisałam ostatnio straciłam wene.. ogólnie rzecz biorąc - na wszystko :/

Zaglądam, czytam, wspieram i myślę o Was <3

29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
    l22nkrhmpu973w26.png
    "Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pola89 wrote:
    Pączuś
    Ja poprostu chyba potrzebuję zdystansowania... Strasznie mną te wczorajsze wieści wstrząsnęły i chwilowo muszę poradzić sobie sama ze sobą, swoim żalem i złością...
    Rozumiem Kochanie ❤️❤️❤️❤️

pola89 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parsleyek wrote:
    Ja jak już pisałam ostatnio straciłam wene.. ogólnie rzecz biorąc - na wszystko :/

Zaglądam, czytam, wspieram i myślę o Was <3
    Pietruszkowa ❤️❤️❤️❤️
    To czekamy na powrót weny :)

• czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boziu to ja dorzucr swoje 3 grosze. mam 2 prace. opisze ta co stanowi problem. nosimy kartony sporadycznie ale roznie od 1-70kg zalezy jak sa dostawy. kolezanka jest po zabiegu na kregoslup hakis czas temu ale nosi. nie chce jej mwoic o groszku bo zaraz brdzie mnie terroeyzowac ze urlop ma zappanowany itd. a my jestesmy tylko we 2. i nie wiem co robic bo wiem ze kaze mi nosic kartony. nie ma jaks sie poobijac. poudawac. jak jej powiem ze nie mige to powie ze ona tez nie moze a nosi. i jestem miedzy mlitem a kowadlem. wizyta dopiero w czwartek...

6sutskjolve431gm.png
  • pola89 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serduszkowa Pączkowa! :D <3 <3 <3

Pączek, Tuliska lubią tę wiadomość

Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
    Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm

Starania o drugiego maluszka:
    30 lat
    13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża <3
    21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne :) )

Starania o pierwszego maluszka:
    28 lat, 14 cs - szczęśliwy :)
    11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście <3
    27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pola89 wrote:
    Serduszkowa Pączkowa! :D <3 <3 <3
    No ktos musi :D

Tuliska, pola89 lubią tę wiadomość

• Bella_Bella Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekajacanacud1 wrote:
    boziu to ja dorzucr swoje 3 grosze. mam 2 prace. opisze ta co stanowi problem. nosimy kartony sporadycznie ale roznie od 1-70kg zalezy jak sa dostawy. kolezanka jest po zabiegu na kregoslup hakis czas temu ale nosi. nie chce jej mwoic o groszku bo zaraz brdzie mnie terroeyzowac ze urlop ma zappanowany itd. a my jestesmy tylko we 2. i nie wiem co robic bo wiem ze kaze mi nosic kartony. nie ma jaks sie poobijac. poudawac. jak jej powiem ze nie mige to powie ze ona tez nie moze a nosi. i jestem miedzy mlitem a kowadlem. wizyta dopiero w czwartek...

Ja bym nie nosiła ciężkich rzeczy na Twoim miejscu.

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • czekajacanacud1 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2017, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja wiem ale kolezanka niestety nie rozumie a mowic jej nie chce... naprawde nie wiem jak to rozwiazac.dla niej tylko papier sie liczy jak jest papuer to ok. jak nie to mam zapier..i nosic. przykre ale taka jest

6sutskjolve431gm.png
  • Tuliska Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2017, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola, Pietrusia chyba jakaś ogólnie dostępna niemoc w nas wstąpiła :/ ale my nie kapitulujemy, my odpoczywamy ;) spa,drinki z palemką i czarujący masażysta hehe :) Krysia Ciebie też się to tyczy ;)
    No a zafasolkowane, psyklo mi, ale wy już musicie grosiom dobre przykłady dawać, także wam już nieprzystoi :) :) musicie się dobrze prowadzić ;)

pola89, Lubię_czekoladę, Kim87 lubią tę wiadomość

8p3ovfxm8uset94e.png
‹‹ 245 246 247 248 249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ