Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
czekajacanacud1 wrote:tak myslalan wiec om sie zaczela 31.12.
wiec jakos 5,t3d i normy sa od 202
nic nie zrobie a jak sie bd stresowac to prl w gore i prog w dol.
zobaczymy jutro bete. i prl zrobie. a wg Was jest sens robic proga znow?
heheh Bella postaram sie s Ciebie brzuch pobolewa? i czssem cos mnie zakluje ,
Tak jak mówię pierwsze usg powie ci wszystko.
Bóle są normalne ma się je do końca ciąży bo macica się rozciąga.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2017, 09:04
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:wlasnie wiem ze prog wydzirlany jest jakos skokowo. wolalabym nie widziec nizszego zeby nie sraczkowac wiec pewnie nie zrobie ale zobaczymy. narazie troszke sie uspokoilam ale troszke
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:tak myslalan wiec om sie zaczela 31.12.
wiec jakos 5,t3d i normy sa od 202
nic nie zrobie a jak sie bd stresowac to prl w gore i prog w dol.
zobaczymy jutro bete. i prl zrobie. a wg Was jest sens robic proga znow?
heheh Bella postaram sie s Ciebie brzuch pobolewa? i czssem cos mnie zakluje ,
Zakłuje, zaboli, tak jestczekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:ok Bella to jak Ciebie tez czasem cos dzga to sie uspokajam. ale czuje jakby moj brzuch byl scierpniety w ogole mierzycie jeszcze temp rano?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:haha okej ale ja zawsze czuje jak mam proga wysokiego bo mi jest tak goraco jak cholera. jakbyn uderzenia goraca miala
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
-
Czesc laski
Dawno mnie nie było... jakoś sobie zrobiłam reset od for i starań... chce mieć wolną głowę... w lutym jeszcze starania odpuszczam, ale myslę, że od marca już się bierzemy.. mój syn w marcu ma 7 urodzin, ja już mam skończone 33 lata, to najwyższy czas Gratuluje Wszystkim "cieżarówkom" i życzę spokojnych ciąż
Pozdrawiam Was serdecznie :*Violet146, Pączek, Tuliska, Kim87, czekajacanacud1, Bella_Bella, MMadziula, Parsleyek lubią tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:moj maz kazal mi przepisac do gin tegobpietwszego co kazal nie odstwiac. idziemy w czw na 19. ale w nastepny czw.
kurde chce isc ze mna. serca raczej napewno nie bedzie...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
czekajacanacud1 wrote:to glupie ale wstydze sie dwa chlopy i moja gola dupka ... wiem glupie zwlaszcza ze to moj maz
Pierwsze usg to takie trochę njak nie usg bo widzisz krope i ona się nie rusza ale 2 jak ja miałam w 10dc to już hardcorowo. Bo niby 2.5cm a tkie tańce na monitorze. Polecam zabrać chłopa mój miał banana na pyskuViolet146 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:haha dzieki Kimis to biore juz sie nie moge doczekac jak zobacze jego mine
czekajacanacud1, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Bardzo proszę - Wszyscy do tablicy i jak na spowiedzi - co u kogo sie dzieje i co komu leży na wątrobie ?
Dlaczego siedzą cicho !?!!?
No ja to rozumiem - ale Wy !?
Więc po kolei prosze mi tu pisać !Pączek lubi tę wiadomość