Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Za 3 tyg czeka mnie rozmowa jak chce rodzic i z jakimi gadżetami. Musze się zastanowić czy brać zzo. Dużo tego. Wybrać położna spakować się no masakra jak ja to ogarnę z moim kalafiorem zamiast mózguMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Za 3 tyg czeka mnie rozmowa jak chce rodzic i z jakimi gadżetami. Musze się zastanowić czy brać zzo. Dużo tego. Wybrać położna spakować się no masakra jak ja to ogarnę z moim kalafiorem zamiast mózgu
ja narazie nawet nie pytam o porod hehe boje sie
-
czekajacanacud1 wrote:kochana ja Ci cos powiem o zzo u nas w szpitalu niby jest w igole co ja pisze wszedzie jest a u nas w szpitalu nikt tego nie dostaje bo zawsze znajda kontrargument nie znam nikogo z babeczek i nigdy nie slyszalam zeby u nas dali haha. moze czasem jak sa znajomosci to dadza. a tak ti kaza gaz sobie brac hehe. bedzie kolorowo. zastanawia mnie czemubdac nie chca? bo lekarz i anestozjolog musza byc?
ja narazie nawet nie pytam o porod hehe boje sieMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
MMadziula wrote:Ja nie wiem co ze znieczuleniem ...kurcze boje się tego zastrzyku bardziej niż porodu. Dziś albo jutro jadę do Rossmana na zakupy , na jakie pieluchy się zdecydowałyście?
Ja chcę wypróbować pampers i dada. Bo sporo bobasków moich znajomych ma uczulenie na pampers. -
Co do pieluszek mam troche doswiadczenoa yo sie wypowiem. Stosowalismy przez rok.pampersy, probowalam dada, ale odparzenia robily, babydream po jednym siku byly strasznie napompowane. Kolezanka doradzila mi lidlowe pampersy i na prawde sa super, zblizone do pampersow pampersa. Teraz mysle od razu uzywac lidlowych.
Co do.porodu to jezeli ma byc sn to trzeba sie nastawic psychicznie na duzy bol, proponuje skupic sie na oddychaniu bo to dobrze odwraca uwage. Ja bylam nacinana i pomyslcie jaki musi byc bol skoro nacinaja bez znieczulenia, a tego nie czuc. Na prawde duzo zalezy od psychiki.
Fajne macie brzuszkipola89 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
MMadziula wrote:A co oni Cię tak męczą !?
Jestem.na zwolninie 3 tyg i ciągle coś ode mnie chcąMMadziula lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wczoraj z pogoda w belgii to było przegięcie. Plakalam bo było mi tak gorąco. Mąż w desperacji oblozyl mnie wszystkimi mrozonkami z zamrażarki młodej się chyba tez nie podobało bo dostalalam 2h szaleju ze myślałam że urodze. Masakra. Noc nie przespana oczy na zapałki. Jeszczę pocieszyła mnie położna wczoraj przez tel ze ma być gorzej. Na szczęście dzisiaj chociaż jej przepowiednia się nie sprawdziła i jest nawet lekki wiaterek
Mam nadzieje ze szybko nie będzie powtórki z takiej temp.
A jak u was kochane ;*NIKA1982 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dzezabella wrote:Hej, pamiętacie mnie trochę?
Dzezabella lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy