Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
pola89 wrote:Cudzie dawaj zdjęcie!
U mnie też w cycki poszło i trochę w tyłek i uda. 6kg na plus dzisiaj... To mnie bardziej dołuje... Nie chciałabym przytyć więcej niż 12kgMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
czekajacanacud1 wrote:Kimi ja mam taki jak ty w 30tc haha jak bede pod koniec to ekspolduje
czekajacanacud1 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Bardzo ładny kochana u mnie w tym sam. Momencie było też jakieś 7 na plus. Brzuch to nie wyznacznik. Ja w ogóle mam mały brzuch ale mała tez nie jest jakiś mega rozmiarów. W 26tc było 800g woec przecietniaczka. Podejrzewam że pi tacie będzie mała. Ja to żyrafa jestem ale rodzina męża to krasnoludki
-
Heeej! Wieki mnie tu nie było... Pomyślałam że zajrzę, a tu nawet Ovu mi utrudnia przejście na Belly, bo musiałam się specjalnie logować
Jeeej! macie już takie duże brzuszki i suwaczki zapierdzielają cały czas do przodu bardzo się cieszę, że niebawem będziecie po kolei się rozpakowywać!
Niestety patrząc na suwaczki widzę jak długo stoję w miejscu, więc mam nadzieję że rozumiecie...
Ciocia Pietruszka pozdrawia i życzy wszystkiego dobrego Trzymajcie się!Kim87, Bella_Bella, pola89 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Heeej! Wieki mnie tu nie było... Pomyślałam że zajrzę, a tu nawet Ovu mi utrudnia przejście na Belly, bo musiałam się specjalnie logować
Jeeej! macie już takie duże brzuszki i suwaczki zapierdzielają cały czas do przodu bardzo się cieszę, że niebawem będziecie po kolei się rozpakowywać!
Niestety patrząc na suwaczki widzę jak długo stoję w miejscu, więc mam nadzieję że rozumiecie...
Ciocia Pietruszka pozdrawia i życzy wszystkiego dobrego Trzymajcie się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 16:17
-
My juz po wizycie mała waży 1153 g i jest śliczna
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/49d28a616dd1.jpgBella_Bella, pola89, czekajacanacud1, Caro, Monika1357, Violet146 lubią tę wiadomość