W oczekiwaniu na poród :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawie ile w tym prawdy? słyszałyście, że sperma może przyśpieszyć poród??
Jest wiele rzeczy, które mogą go przyśpieszyć, ale nie na każdą to działa nam powzoliła lekarka na współżycie, bo nie ma realnego zagrożenia dla porodu przedwczesnego, choc od dziś jesteśmy donoszoneLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nojaniewiem wrote:Magic, ja myślę, że on wie, że technicznie jest to niemożliwe, po prostu ma blokadę psychiczną. Tak jak u Moniki zobaczył kiedyś w trakcie ruchy dziecka i był to skuteczny środek antykoncepcyjny . w sumie się nie dziwie, bo jak dostałam kopniaka w trakcie, to też mnie to rozproszyło na dobrą chwilę.
ale w końcu go zgwałce, jak już będę ostatecznie wykończona ciążą !
hahaha dobre nasza zawsze w trakcie spi więc małż nie ma oporów choć smiał się jak opierałam się gołym brzuchem o jego brzuch a gwałć go teraz! Ale najgoprsze jest to,aby mieć siłę na takie wojaże ja czasami juz nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:10
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja też już mam skurcze, ale nieregularne.
Wizyta dopiero w środę i wtedy zobaczę jak tam szyjka.
Wolałabym żeby do majówki posiedziała w brzuszku, no ale zobaczymy.
4 maja pełnia! Wszystkie położne mi mówiły, że można się z tego śmiać, ale na prawdę one wtedy mają ręce pełne roboty. bo nagle każda zaczyna rodzić
-
nick nieaktualny
-
pakima wrote:I kto by pomyślał, że u mnie nawet współżycie nie działa, żeby maleństwo na świat wyszło.. a tak mi zależy na tym że to było w tym tygodniu... ehm... jak je wypchać?
U mnie tez cisza. -
nooo, pogoda idealna na spacery z wózkiem
ja dzisiaj wyszorowałam łazienkę, pomyłam podłogi i dorobiłam się jedynie bólu kręgosłupa.
czekam na męża, będę go dzisiaj gonić po całej sypialni!!! i nie ma, że po główce bije !! zgwałce i tyle ;d -
Ja dziś zamierzam przycisnąć męża nie chcielismy przed wizytą, więc dzisiejszy wieczór jest nasz ale nie wiem czy to ma jakiś sens dziecka i tak nie zmuszę do wyjścia sama wie kiedy jest najlepszy momentLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018