X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Aspermia
Odpowiedz

Aspermia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu a hormony były robione?
    Usg jąder?
    czy absolutnie zero plemników?
    czy mąż brał sterydy?
    choroby męża?
    choroby w rodzinie?
    jeśli lekarz nie zada wam tych pytań, wyjdźcie z gabinetu nie płacąc.
    my znaleźliśmy endokrynologa i ginekologa w jednej osobie, jeśli jesteś z Lubelszczyzny to prof. Lesław Putowski powie wam coś sensownego.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIc nie było robione przze 8 miesiecy nawet nie zasugerowali zeby isc na usg ;/
    nigdy nie bral sterydów
    nie wiem..bo ledwo co sie doczytalam bo to bylo pisane wiec nei wiem czy tam bylo napisazne ze w ejaukujacie nie ma wogole plmnikow czy ze mało .. ale chyba ze nie bylo plemnikow.. tyle ze wtedy powinni chyba napissac Azospermia a nie aspermia ;/
    maz jest zdrowy - tyle ze wtedy jak robil badanie nasienia - mial infekcje i w posiewie wyszlo 7 bakterii bral antybiotyk wyszlo posiew ze jeszcze jakies 2 sie uchowaly dostal znowu antybiotyki juz trzeci posew wyszedl ujemny- tyle ze wtedy nie zrobili powtorki badan dopeiro teraz dostal skierowanie;/
    choroby w rodzinie głównie niestety nowotworowe..ale nikt nie mial problemu z plodnoscia ..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weź ty lepiej sprawy w swoje ręce i znajdź uczciwego lekarza,
    poczytaj sobie tu na forum np temat klinika czy laboratorium,
    tacy starzy nie jesteście, to za kilka miesięcy wyniki się poprawią,
    nasz lekarz każe nam w określonych miejscach robić badania i to ma sens,
    po usg jąder (170 zł, a nie 70),hormony -ponad 100 zł, wiemy coś więcej, w następnym tygodniu idziemy do profesora, po diagnozę.
    ważne, by lekarz pracował w szpitalu, bo cię przyjmie u siebie i coś tam z funduszu dostaniecie (ja tak będę miała).

mnie mili lekarze przez 2 lata "przewieźli" plotąc brednie o czekaniu, a zegar biologiczny tika groźnie, profesor nie jest miły, mówi z marszu prawdę.
    powodzenia i cierpliwości

1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ