Aspermia
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka nie dołuj się idzie piękna złota jesień wieczory będa przychodzić szybciej będą chłodniejsze a to sprzyja romantycznym wieczorką pod kocykiem
do tego kilka zapachowych świeczek czerwone winko w kieliszkach a potem na wakacje owoce będa zbierane na porodówce17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
dojrzała wrote:witaj,
mój też ma aspermię i z trudem przychodzi mu nie trzymanie telefonu w kieszeni spodni, koszmar, szukam lekarza w Lublinie lub okolicach, do wymiany opinii
Aspermię czy azoospermię?? Jakie miał wyniki badań? Jeżeli to nie tajemnica. Kurcze trudne to wszystko. -
nick nieaktualnyaspermię,
wyniki już parę razy wklejałam tu na forum, ma ponad milion plemników kiedy normą jest 15 milionów, cała nadzieja, że 4% to dobre nasienie i tego się trzymam, przez internet chyba kupię CONCEIVE PLUS, bo i warszawskie apteki nie mają tego i hurtownie, to pomaga plemnikom przeżyć w kobiecie, bo w pochwie jest środowisko zakwaszające, a w momencie owulacji śluz jest zasadowy i trzeba się wesprzeć, by pomóc plemnikom przeżyć, preparat jest w tubie lub 7 porcjach, które się aplikuje przed stosunkiem.Nie mamy dużo kasy, więc chyba taniej wydać 70 zł na preparat, niż usłyszeć, że najlepiej się zrelaksować i wyjechać na wspólne wakacje i za te rady zapłacić 100 zł,a bez badań lekarz i tak ci nic sensownego nie powie...MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChwilowo szukam lekarza dla obojga, chyba znalazłam taką osobę. Muszę dokonać dobrego wyboru, by nie dobić męża, on się załamie, jeśli usłyszałby jakieś nieludzkie uwagi od lekarza.
Specyfik namierzyłam i szybko mogę go zakupić,ale teraz skupiam się na obserwacji swego cyklu i poprawieniu zdrowia męża. Trudno, przestałam wierzyć lekarzom i mam ku temu bolesne argumenty. -
dojrzała wrote:aspermię,
wyniki już parę razy wklejałam tu na forum, ma ponad milion plemników kiedy normą jest 15 milionów, cała nadzieja, że 4% to dobre nasienie i tego się trzymam, przez internet chyba kupię CONCEIVE PLUS, bo i warszawskie apteki nie mają tego i hurtownie, to pomaga plemnikom przeżyć w kobiecie, bo w pochwie jest środowisko zakwaszające, a w momencie owulacji śluz jest zasadowy i trzeba się wesprzeć, by pomóc plemnikom przeżyć, preparat jest w tubie lub 7 porcjach, które się aplikuje przed stosunkiem.Nie mamy dużo kasy, więc chyba taniej wydać 70 zł na preparat, niż usłyszeć, że najlepiej się zrelaksować i wyjechać na wspólne wakacje i za te rady zapłacić 100 zł,a bez badań lekarz i tak ci nic sensownego nie powie...
Ja tak na wakacje jeździłam 2,5 roku i nic
Jest mnóstwo sposobów na zwiększenie płodności i liczebności nasionek.
Życzę Wam powodzonkaFedra lubi tę wiadomość
-
Fedra wrote:Maka a można wiedzieć co Wam przepisał?
bo może i mój powinien zmienić urologa jeśli jest szansa na poprawę
ja na pewno będę za Was trzymac kciuki
Kochana na pewno androvit i testosteron... a tego ostatniego nie pamiętam, jak wrócę do domu to napiszę. -
Fedra wrote:aha czyli mój testosteronu raczej brać nie musi bo wyniki hormonów wyszły ok więc nie chciałabym przesadzić w drugą strone a jak na razie nie musi też brać antybiotyków...
dzięki za info
Lekarz mojemu P. przepisał testosteron jak to on powiedział na "pobudzenie plemniczorów"... Hormony też ok. No nie wiem. Zdaję się na tego lekarza Zobaczymy co z tego wyjdzieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nasza sytuacja wyglada tak
w maju 2013 poszlismy do kliniki lecznei nieplodnosci roku maz robil badanie nasienia.. wtedy lekarz powiedzial nam ze sa kiepskie ale nie najgorsze i ze wynikisa zle przez infekcje maz mail 7 bakterii.. dostal antybiotyki wyszly jesczze dwie.. dostal znowu antybiotyki i w listopadzie wynik wyszedl ujemny czyli ze czysto- do tej pory kazal sie starac.. ze moze sie uda.. a moze inseminacje.. ale nigdy nie powiedzial jakie sa wyniki..ostatnio sie wkurzylam bo nie dali na powtorke badan i dzis poszlm do gin i mówie ze maz chce isc do urologa i kazali mu wziac tamte wyniki ..i co sie okazalao.. dostaje wyniki a tam..:
pisze Aspermia i polozna ktora odpowiedzialna jest za wyniki i ta d mnei ze maz powinien zrobic biopsje jader czy wogole sa plemniki w jadrach jak tak to in vitro tylko a jak nie to bank nasienia.. opadly mi rece.. nie wiem o co juz chodzi.. po co przez 8 miesiecy dawali nam nadzieje ze cos sie uda..
Dali na komputerowe badanie nasienia - bo tamto bylo klasyczne
dziewczyny czy jest jakas szansa ze moglo sie od tamtego czasu cos poprawic.. bo j w tym momencie juz nei wiem o co hcodzi.. jak mozna ludziom wmawiac ze jest ok i ze sie poprawi i po 8 miesiacach mowic ze tylko in vitro ale jeszcze trezba raz powtorzyc badania i na do widzenia od lekarza uslyszalam prosze sie starac w w ten weekend ibo jest szansa ..
kurde ..ja po rpostu opadlam sz sil ;(