Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Domcia moja rada z czystego serca zamrozcie nasienie przy tychvwynikach hormonów mozecie stracix pkemniki w kazdym momencie
Moj maz przy azoospermii calkowity brak plemnikow mial kepsze hormony
Androlog i to migiem -
Hej dzieki za odpowiedz. Maz wczoraj byl u urologa i powiedział że niech lepiej idzie z tymi wynikami do androloga. No i zapisze go naszczescie sie zgodzil tylko nie wiem ktory dobry jestesmy z okolic Poznania zna ktos moze bardzo dobrego androloga? Ania_84 moze ty nam pomozesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 14:02
Ania_84 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
w samym Poznaniu nie znam..jedynie gdzie to w Łodzi ..
jeśli by wchodziło w grę... to na NFZ i prywatnie
http://www.andrologia-eaa.umed.lodz.pl/page.php?sort=3&nr=301&lang=pl
Prof. dr hab. med. Jolanta Słowikowska-Hilczer
lud prof. Kula też z tej katedry -
Ania_84 wrote:w samym Poznaniu nie znam..jedynie gdzie to w Łodzi ..
jeśli by wchodziło w grę... to na NFZ i prywatnie
http://www.andrologia-eaa.umed.lodz.pl/page.php?sort=3&nr=301&lang=pl
Prof. dr hab. med. Jolanta Słowikowska-Hilczer
lud prof. Kula też z tej katedryAnia_84 lubi tę wiadomość
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Domcia23 wrote:Do Łodzi nie za daleko wole Poznan ale dziękuję
http://www.znanylekarz.pl/maciej-kurpisz/androlog/poznan
gdzieś dziewczyny na którymś wątku pisały o nim .. -
Martoszka wrote:u Hilczer byl moj maz, mi nie za bardzo przypadla do gustu, ale wyjscia nie mamy.
-
Nie, nie byliśmy. Wiesz to była męża druga, a moja razem z nim pierwsza wizyta. Niby jest też endokrynologiem, ale jak zaczęła pytać się o moje hashi i inne czy są inne problemy, to jak do niej mówiłam to miałam wrażenie, że ona nic nie rozumie i nie odpowiadała na pytania, tylko gadała od rzeczy.
Może spróbujemy do tego lekarza co mówisz zza dwa miesiące.M&M -
No właśnie ja słyszałąm że Kula.. bardziej się koncentruje na kobiecie.. mimo iż leczy faceta
ale wiesz też co człowiek to opinia..a my niestety musimy.. sami znaleźć lekarza któremu zaufamy .. -
Martoszka wrote:No my do Łodzi mamy 75 km, więc godzinka jazdy tylko.
-
Martoszka wrote:my zawsze cos i tak musimy w Lodzi zalatwic,wiec mamy caly dzien zawsze z glowy:)
-
Ania, a jak myślisz,chcę zrobić sobie sono hsg. miałam robić najpierw teraz,ale te wyniki nasienia byly zle, potem chcialam w grudniu, a teraz stwierdzilam,ze mam dosc zastanawiania się czy tu jest problem i chcę zrobic wrzesień/ październik. Ale czy jakbym miala zatkane i udalo by sie udroznic to z takimi hormonami meza mogloby sie udać? Z resztą nieważne,chcę to zrobić by znać przyczynę
Ania_84 lubi tę wiadomość
M&M -
no to pzed IUI zrobiłabym HSG nawet wskazane.. wykalkuluj 6 cykli po HSG jest teoretycznie najbardziej płodnych